klida napsal:jsem psal maturitní slohovku na téma úvaha sportovce, jestli jet na olympiádu do Pekingu
Sushi napsal:náhodou dobrej nápad ten DDR, když pominu že bych o něm napsal i 10 stran, má toho fakt hodně k psaní... začít u toho, jaký jsou dneska fotbalisti, přes to jak on hraje za tým, kterýmu fandí, pár jeho týkajících se věcí jako odvolanej gól rukou, vyloučení a penalta na MS, rivalita s laziem a derby 11 vítězství a on s dresem "minus 16", rodina (rozvod, tchán, dítě, tetování), atd. atd....
Dani![]()
5300xpressmusic napsal:Sushi napsal:náhodou dobrej nápad ten DDR, když pominu že bych o něm napsal i 10 stran, má toho fakt hodně k psaní... začít u toho, jaký jsou dneska fotbalisti, přes to jak on hraje za tým, kterýmu fandí, pár jeho týkajících se věcí jako odvolanej gól rukou, vyloučení a penalta na MS, rivalita s laziem a derby 11 vítězství a on s dresem "minus 16", rodina (rozvod, tchán, dítě, tetování), atd. atd....
Dani![]()
yep, přesně o většině tohohle to bylo![]()
5300xpressmusic napsal:mam za 2 ze slohovky o DDR![]()
smurfik napsal:5300xpressmusic napsal:mam za 2 ze slohovky o DDR![]()
ucitelka je asi fanusik interu :? za de rossiho sa davaju zasadne len jednotky!!! 8)
5300xpressmusic napsal:smurfik napsal:5300xpressmusic napsal:mam za 2 ze slohovky o DDR![]()
ucitelka je asi fanusik interu :? za de rossiho sa davaju zasadne len jednotky!!! 8)
bylo tam pár gramatických chyb, ale prej jsem "nádherně popsal životní příběh svého idolu"![]()
5300xpressmusic napsal:smurfik napsal:5300xpressmusic napsal:mam za 2 ze slohovky o DDR![]()
bylo tam pár gramatických chyb, ale prej jsem "nádherně popsal životní příběh svého idolu"![]()