Trenér - Daniele De Rossi

su veci, ktore si za peniaze nekupis-a jednou z nich je ddr. navyse pocitajte s tym, ze perrotta ma 32 rokov, takze o chvilku nam ako alternativa nebude nic platny. a brighi smerom dozadu zas taky dobry nie je(aspon sa mi to zda)

a nezda sa mi, ze by proti janovu hral brighi alebo perrotta def zaloznika

Carlo napsal:
Proti Janovu sa ukazalo , ze je nahraditeľšný a ukázalo sa tu už aj vo viacerých zápasoch
z týhle premisy by se dalo usoudit, že i Totti je nahraditelnej.... je?

:totti:

Giovanni napsal:
vetsi riman nez France? podle ceho tak soudis?

podle toho, že o něm Spalletti řekl, že před derby ho poslal domů z Trigorie, aby v noci všechny nebudil, jak byl heclej :mrgreen:
z toho jak slaví góly :mrgreen:
jinak jasně, na Frančeho se nešahá :wink:

som tým myslel , že ho tam nahradili absolutne bez problémov , ano každý je nahraditeľný , aj Totti ,ale zaňho 40 melónov nedostaneš ...

Carlo napsal:
som tým myslel , že ho tam nahradili absolutne bez problémov , ano každý je nahraditeľný , aj Totti ,ale zaňho 40 melónov nedostaneš ...
no cement

de rossi v nasej situacii nie je nahraditelny, taky typ hraca nemame. skor je to o tom, ze sa da prisposobit styl na hru s typickym defenzivnym zaloznikom alebo na prehustenie stredu bez takehoto hraca. my sme to teraz(ak si dobre pamatam) hrali na 5 stredopoliarov, cim nam daniho pozicia v podstate odpadla.

problemom 40M by v nasej situacii bolo, ze ich nemame na co pouzit(neviem o nikom, kto by sa nam prave hodil do zostavy, kedze kazdy hra super). takze by sa proste preflakali ako peniaze za aquilaniho a o mesiac sme na tom tak isto, akurat uz bez de rossiho :/

Sushi napsal:
Giovanni napsal:
vetsi riman nez France? podle ceho tak soudis?

podle toho, že o něm Spalletti řekl, že před derby ho poslal domů z Trigorie, aby v noci všechny nebudil, jak byl heclej :mrgreen:
:hahaha: tohle me fakt ale rozesmalo :hahaha: to sem ani nevedel... jinak ja taky nechcu aby ho prodavali ale na druhou stranu ty prachy za nej by nam hodne pomohly ale zas na dalsi stranu, nez aby sme ho prodali za 40 mega a Rosella to pak rozmrdala...to raci ne

OK , je to Riman , to mi hovori nech neodide , ale 40 je fakt vela a mozno by sa to zislo , ale za niaky smiesny peniaz rozhodne nie .

Rosella by ty prachy nasrala vsechny do dluhu...to raci prodat nekoho jinyho levnejc a porad to pomalu splacet...mimochodem sem ted nekde cetl ze se ten mega dluh ma splacet do roku 2025

Giovanni napsal:
Rosella by ty prachy nasrala vsechny do dluhu...to raci prodat nekoho jinyho levnejc a porad to pomalu splacet...mimochodem sem ted nekde cetl ze se ten mega dluh ma splacet do roku 2025

nic nove, ale ber to tak, ze su kluby, ktore su an tom horsie.nam je treba hlavne CL, to by bolo tak +15M za sezonu(podla toho, kam by sme sa tam dokopali).

Lou napsal:
fare molta attenzione alla sequenza delle immagini :lol:

c'è il rischio che ti uccida per il fomento :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops:

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/hlavnim-cilem-je-skoncit-do-tretiho-mista-upozornuje-de-rossi-107824/

zase moc kecu...aby se to nevymstilo :pray:

klíďa: CODE :twisted:

De Rossi si poranil kotník
Daniele De Rossi je dalším zraněným hráčem AS Řím. Italský záložník si poranil kotník a možná přijde o víkendový duel s Palermem.

De Rossi si poranil kotník
Daniele De Rossi má znovu zdravotní problémy. Záložník AS Řím si na tréninku italské reprezentace poranil kotník, podle prvních informací ale nejde o nic vážného a nemělo by to ohrozit jeho start v přátelském duelu s Kamerunem.

zkurvená repreznetace

Giovanni napsal:
kdyby nechtel tak by tam nejel...

já vím, že on chce...
ale myslím, že i kdybych nechtěl, tak musí.
alespoň pokud chce jet na MS...