Trenér - Daniele De Rossi

Nedokážem si predstaviť , čo by som 4 strany o ňom písal - o hocijakom futbalistovi či športovcovi . Máš recht no , či ako sa to u Vás hovorí .

jsem psal maturitní slohovku na téma úvaha sportovce, jestli jet na olympiádu do Pekingu

klida napsal:
jsem psal maturitní slohovku na téma úvaha sportovce, jestli jet na olympiádu do Pekingu

o čom si písal , ako že o počasí a pod. ? Normalne mi slohy idu , aj ked gramatika je horšie (smurfik knows :lol: ) , ale čo by som písal o športe fakt neviem .

psal jsem důvody proč tam jet a proč ne, jako politika, cenzura, lidský práva a nějaký takovýdle věci

náhodou dobrej nápad ten DDR, když pominu že bych o něm napsal i 10 stran, má toho fakt hodně k psaní... začít u toho, jaký jsou dneska fotbalisti, přes to jak on hraje za tým, kterýmu fandí, pár jeho týkajících se věcí jako odvolanej gól rukou, vyloučení a penalta na MS, rivalita s laziem a derby 11 vítězství a on s dresem "minus 16", rodina (rozvod, tchán, dítě, tetování), atd. atd....

Dani :oops:

Sushi napsal:
náhodou dobrej nápad ten DDR, když pominu že bych o něm napsal i 10 stran, má toho fakt hodně k psaní... začít u toho, jaký jsou dneska fotbalisti, přes to jak on hraje za tým, kterýmu fandí, pár jeho týkajících se věcí jako odvolanej gól rukou, vyloučení a penalta na MS, rivalita s laziem a derby 11 vítězství a on s dresem "minus 16", rodina (rozvod, tchán, dítě, tetování), atd. atd....

yep, přesně o většině tohohle to bylo :hahaha:

5300xpressmusic napsal:
Sushi napsal:

yep, přesně o většině tohohle to bylo :hahaha:
:mrgreen: :Ok:

před posledním zápasem (nehrála hymna ale fanoušci jí zpívali přes tu italskou)

5300xpressmusic napsal:
smurfik napsal:
5300xpressmusic napsal:
mam za 2 ze slohovky o DDR :sala:

ucitelka je asi fanusik interu :? za de rossiho sa davaju zasadne len jednotky!!! 8)

bylo tam pár gramatických chyb, ale prej jsem "nádherně popsal životní příběh svého idolu" :joooo:

sveho... a sme doma! DDR je idol kazdeho predsa! (okrem intermerdakov) :twisted:

5300xpressmusic napsal:
smurfik napsal:
5300xpressmusic napsal:
mam za 2 ze slohovky o DDR :sala:

ucitelka je asi fanusik interu :? za de rossiho sa davaju zasadne len jednotky!!! 8)

bylo tam pár gramatických chyb, ale prej jsem "nádherně popsal životní příběh svého idolu" :joooo:

Doprdele sem dostal za 3, meli jsme na hovno temata jinak jsem taky planoval neco o RIMU.... :) :)

Arabi dávajú 45.mil eur , ten Mancio ho chce . Je to symbol , potí krv a tak , ale 45 je dosť . Zas ale Rim by nemal byť (a nie je klubom) , ktory by mal takto najlepších odchovancov predávať , stačil Aquilani .

pri de rossim nejde o peniaze a vlatne pri vela hracov z rima nikdy neslo. su veci, ktori si ani posrati arabi nekupia a medzi nimi ja aj ddr ;) radsej s de rossim a bez trofeje nez s trofejou a bez neho :daje: