tohle je fakt příliš
můžeme se stokrát bavit o sportovní a korporátní strategii, o fotbale, o nefotbale, o marketingu, o stadionu, o všech těhle hovnech, kterýma se tu navzájem krmíme roky a který jsou na pořadu dne od příchodu američanů, ALE neprodloužit DDR prakticky bez důvodu, v momentě kdy v podstatě sportovní stránka klubu visí ve zduchu (nemáme trenéra na příští rok, ranieri řekl že on to nebude, sportovní manažer odešel v průběhu roku a v podstatě nebyl oficiálně nahrazen) a on sám říká, že by ještě dva roky hrál a v momentě, kdy tým s ním na hřišti byl aspoň 2 roky prostě lepší (navzdory věku, zdraví, atp.), nehledě na přínos někoho jako je DDR v kabině na všechny hráče, ani nemluvě o těch mladejch, to je prostě moc
v případě Frančeho se jim ještě nějak povedlo část fanoušků oblbnout, i když za mě to tehdy bylo svinstvo, ale tohle už snad projít nemůže
pro mě za mě si jimbo může vzít maketu stadionu, strčit si ji do prdele a prodat klub víceméně komukoli, třeba tomu magorovi co má sampdorii teď, ale říká o sobě, že fandí nám a že nás klidně koupí (ferrero)
to je konec tohle, ostuda