Trenér - Daniele De Rossi

Sushi napsal:
Largo napsal:
Bude divný vidět ho v jiným dresu. Klub s ním prý nepočítá, on sám chtěl hrát ještě rok. :eek: :oops: :| :|

to jsou informace odkud? počkejme na tu tiskovku...

http://laroma24.it/news/altre-altre/2019/05/de-rossi-il-16-giallorosso-dice-addio-alla-roma-e-una-decisione-della-societa

Coze WTH udajne mu AS nenabidlo novou smlouvu, ne ze by chtel odejit on sam.

Ty vole myslel jsem, ze jsme uz dosahli dna, ale evidentne e do tech sracek muzeme zaborit jeste hloubeji. V tomto pripade by tifosi meli vyjit do ulic...

Tak toto už je naozaj silna kava. Je mi zle z Pallottu a tohto USA Rima :nenene: Co je moc to je moc. Za prve si nemyslim žeby bol nepotrebny stale dokazal byt prinos ale hlavne takto zarezat dalšiu ikonu to je hanebne. Keby ich k tomu aspon opravnovali vysledky že dobre je nam to luto ale vidime že robia to spravne tak to rešpektujme ale hovno prešlapujeme z miesta na miesto nikde sa neposuvame a zachranit nas ma vynuteny odchod dalšej legendy klubu :grr: :grr:

kokot Palotta nech sa ani neukazuje,z toho piskotu budu padat steny ...rimskemu vikingovi nepredlzia zmluvu,hanbite sa !!!

tohle je fakt příliš

můžeme se stokrát bavit o sportovní a korporátní strategii, o fotbale, o nefotbale, o marketingu, o stadionu, o všech těhle hovnech, kterýma se tu navzájem krmíme roky a který jsou na pořadu dne od příchodu američanů, ALE neprodloužit DDR prakticky bez důvodu, v momentě kdy v podstatě sportovní stránka klubu visí ve zduchu (nemáme trenéra na příští rok, ranieri řekl že on to nebude, sportovní manažer odešel v průběhu roku a v podstatě nebyl oficiálně nahrazen) a on sám říká, že by ještě dva roky hrál a v momentě, kdy tým s ním na hřišti byl aspoň 2 roky prostě lepší (navzdory věku, zdraví, atp.), nehledě na přínos někoho jako je DDR v kabině na všechny hráče, ani nemluvě o těch mladejch, to je prostě moc

v případě Frančeho se jim ještě nějak povedlo část fanoušků oblbnout, i když za mě to tehdy bylo svinstvo, ale tohle už snad projít nemůže

pro mě za mě si jimbo může vzít maketu stadionu, strčit si ji do prdele a prodat klub víceméně komukoli, třeba tomu magorovi co má sampdorii teď, ale říká o sobě, že fandí nám a že nás klidně koupí (ferrero)

to je konec tohle, ostuda

Chce se mi blejt. Jméno AS Řím právě zapadlo do hoven.

Vyházet to tam, vyčistit, tohle prostě nemůže projít hladce.

Přišel jsem dom a teprve mi nějak došlo, co se dneska stalo. Jsem fakt nasranej, fakt prázdno

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

všichni jsme si mysleli, že chtěl jít on, z vlastní iniciativy, někde si ještě vydělat, "nezavazet" už, každej by to pochopil...
ti čuráci mu ale prostě nenabídli novou smlouvu jako hráči, nabídli mu smlouvu do vedení vedle Tottiho a on chtěl ještě hrát!!!
pičusové zkurvení neandrtálští američtí
co udělal Franče pro to, aby se to nestalo? Má čisté svědomí???
Dva roky ještě mohl hrát, klidně na stoperu, a byl by top. Na hřišti, byl-li by zdráv, i v kabině.
Tohle není klub, ale parodie, bordel.

Takhle nasranej jsem ještě nebyl.
Doufám, že Curva něco spáchá, ideálně vynese to pallottovské vedení v zubech.

HugoBoss27 napsal:
Tony napsal:
Citat tie prepisy z tlacovky, to je silna kava.

Máš někde k mání?nebo jen ty úryvky z insta a podobně?

Na football italia citam, toto a toto.
Code:
https://www.football-italia.net/138041/de-rossi-learned-roma-exit-yesterday
Code:
https://www.football-italia.net/138041/de-rossi-learned-roma-exit-yesterday

Stale doufam, ze jeste dojde k nejakymu usmireni a nabidnuti smlouvy, az debilum ve vedeni docvakne co udelali.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
všichni jsme si mysleli, že chtěl jít on, z vlastní iniciativy, někde si ještě vydělat, "nezavazet" už, každej by to pochopil...
ti čuráci mu ale prostě nenabídli novou smlouvu jako hráči, nabídli mu smlouvu do vedení vedle Tottiho a on chtěl ještě hrát!!!
pičusové zkurvení neandrtálští američtí
co udělal Franče pro to, aby se to nestalo? Má čisté svědomí???
Dva roky ještě mohl hrát, klidně na stoperu, a byl by top. Na hřišti, byl-li by zdráv, i v kabině.
Tohle není klub, ale parodie, bordel.

Takhle nasranej jsem ještě nebyl.
Doufám, že Curva něco spáchá, ideálně vynese to pallottovské vedení v zubech.

Čo si veď Daniele sám nepriamo povedal že Franceho funkcia nie je naozaj taká ako prezentuju v médiách. Povedal že dúfa že dostane v budúcnosti väčšie právomoci v klube nez ma teraz