Trenér - Daniele De Rossi

danko10 napsal:
Práve kvôli Danimu a zopár ďalším mentálom to ani inak dopadnúť nemohlo. V tíme bolo dosť mladých chlapcov, ktorí potrebovali vedľa seba skúsenosť a dostali toto. Podľa mňa sa zachoval ako úplný imbecil. A že mu to v kľúčových okamihoch išlo celú kariéru.

Tak nejak inymi slovami som to myslel. Ze uz by mal mat roky na podobne spravanie.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
danko10 napsal:
Práve kvôli Danimu a zopár ďalším mentálom to ani inak dopadnúť nemohlo. V tíme bolo dosť mladých chlapcov, ktorí potrebovali vedľa seba skúsenosť a dostali toto. Podľa mňa sa zachoval ako úplný imbecil. A že mu to v kľúčových okamihoch išlo celú kariéru.

No vidíš a podle mě to udělal správně. Když vidim, že potřebuju dát gól a Ventura nechává sedět ve skvělé formě hrajícího Insigneho a chce tam poslat mě, rodilé DMko (a to ještě ne v bůhvíjaké formě) rozhodnout, udělal správně, že jim řekl, že tam kousek vedle stojí Lorenzo, kterej má jaksi 10x větší potenciál rozhodnout, tak ho tam do prdele dejte a neuvažujte o mně.

Za vyřazení může trenér, jehož nejlepší výsledek kariéry je 5. nebo kolikáté místo, o něhož v životě nestál žádný větší klub, a jehož procento výher trenérské kariéry se pohybuje pod 40 %. Ten u reprezentace neměl absolutně co pohledávat. Sorry jako.

Jasné. Hráči neplnia pokyny, ale zodpovedný je tréner. Z teba sa musí v robote šéf teteliť blahom, Riči. :mrgreen:

Tady šlo o víc jak normální zápas ...právě ti staří si to uvědomovali a taky jediní možná měli právo na tohle zachovaní vzhledem k situaci na hřišti ...zvlášť když viděli,že Ventura je k tomu asi nedovede a není schopný už vyslyšet fanoušky,hráče a celé okolí ohledně forem určitých hráčů...(zvlášť trenér jak jste již psali bez vysledků)

Ventura je ten ktorý spravil prakticky všetko zle. Nie len v tomto dvojzápase, ale v celej kvalifikácii. O tom nemožno pochybovať. To ale nič nemení na tom, že akonáhle hráč vezme pozvánku do reprezentácie, ide si plniť povinnosti, ktoré mu zadáva tréner, akožto osoba zodpovedná za výsledky. Ak Daniel odmietal Venturove metódy, mal právo to vyjadriť rôznymi civilizovanými cestami, bez toho, aby narušil hierarchiu v mužstve. Toto jeho gesto nikomu nepomohlo.

Ja som na takéto veci prudko vysadený, nie len vo futbale, ale všeobecne. Hrozne ma nasrala tá partička okolo Robbena v Bayerne, ktorá popravila Carla. Hrozne ma serú ľudia, ktorí pičujú na svoj plat a na prácu, ktorú zaň musia vykonávať. A úplne najviac ma nasiera, keď sa ešte takéto správanie glorifikuje ako hrdinstvo a nejaké vzoprenie sa systému.

Ešte by som sa na to pozrel optikou toho Lorenza. 25 ročného chlapca, v reprezentácii neostrieľaného zajaca. S akou pocitom by asi išiel na ihrisko a ako by asi plnil taktické pokyny od človeka, ktorý pred chvíľou v jeho očiach stratil rešpekt?

Ja vážne neviem, čo je na tomto pre kohokoľvek dobré.

Jinými slovy drž hubu a krok, nebo vystup z vlaku....
IMHO když strojvedoucí řídí vlak opačnym směrem, než chtěj všichni pasažéři, tak by mu to měl někdo říct a třeba i zatáhnout ruční brzdu. Tohle není nadávání na práci, ale na vedoucího, kterej je prostě kretén a někdo, kdo už zažil x lepších, kvalitnějších a úspěšnějších vedoucích by si neměl nechat srát na hlavu.
Navíc si myslim, že si plno lidí neuvědomuje, v jak vypjatý situaci se DDR nacházel, jaká je italská nátura atd...

danko10 napsal:
Jasné. Hráči neplnia pokyny, ale zodpovedný je tréner. Z teba sa musí v robote šéf teteliť blahom, Riči. :mrgreen:

Psychr to napsal pěkně.

Já mám věci nastavené tak, že když se mi něco nelíbí, tak to asertivně a na férovku řeknu. A současně když se někomu něco nelíbí na mé práci, může to VŽDYCKY na férovku říct mně. Nemám potřebu si honit ego jak Ventura. Nějaké hraní si na falešnou autoritu v neschopnosti fakt neuznávám. Za mě se De Rossi zachoval správně a hotovo. Ale holt to každý máme jinak, no. Což ostatně dokazuje i polarizace názorů tady na fóru. Pohoda.

Ventura mi ale tiez prisiel, ze sa vzopieral systemu, ako to len slo.
Myslim system 4-3-3 a nasadeniu Insigneho, po ktorom volal snad kazdy v Taliansku.
On si ale akoby povedal, ja som tu sef, ja budem rozhodovat, aj keby sme nemali postupit.
Je to tvrdohlavy neschopny trener.
De Rossi je emotivny hrac a tak trochu mu to vratil, lebo sa na to citil, co samozrejme nemal robit...

Mna mrzi najviac to, ze Sensi po Scudette namiesto Buffona kupil Pelizzoliho. *omg*
S nim by sme mali za ten cas podla mna minimalne dalsie tri tituly.

No jo, no. Pre mna su taketo veci presne to, co robi rozdiel medzi dobrymi hracmi, ktorych je pomerne vela, a velkymi hracmi, akym bol napriklad Pirlo. Ten snad za cely zivot na ihrisku ani len nezmenil vyraz tvare.

jste se rozjeli. nemám teď čas to číst, bohužel, ale přispěju aspoň tím, že podle mě tentokrát nic špatnýho neudělal. normální reakce. reakcička. zcela oprávněná mimochodem. a zrovna to chytla kamera, no. trvalo to asi 2 sekundy, pak se zvednul a šel. a to to ani nebylo na trenéra, ale na nějakýho asistenta. ventura a spol. to posrali, zcela chápu, že ddr je kyselej, když mu zejména vinou těch ocasů utíká mezi prsty poslední velkej turnaj v kariéře, proti švédsku, který by plichtilo i s beneventem...

Sushi napsal:
jste se rozjeli. nemám teď čas to číst, bohužel, ale přispěju aspoň tím, že podle mě tentokrát nic špatnýho neudělal. normální reakce. reakcička. zcela oprávněná mimochodem. a zrovna to chytla kamera, no. trvalo to asi 2 sekundy, pak se zvednul a šel. a to to ani nebylo na trenéra, ale na nějakýho asistenta. ventura a spol. to posrali, zcela chápu, že ddr je kyselej, když mu zejména vinou těch ocasů utíká mezi prsty poslední velkej turnaj v kariéře, proti švédsku, který by plichtilo i s beneventem...

Souhlas, i já jsem tentokrát za Danim.

Dani říkal,že ho provází nejhorší zranění kariéry(zánět menisku)....bude rád když stihne přibližně termín coppy 14.ledna
:cry:

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1128186455753396224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1128186455753396224&ref_url=http%3A%2F%2Flaroma24.it%2Fnews%2Fcampionato-campionato%2F2019%2F05%2Fas-roma-contro-il-parma-sara-lultima-gara-di-de-rossi-con-la-maglia-giallorossa

Jsem v šoku. DDR končí zápasem s Parmou *omg* :zed: :shock: :shock:

Bude divný vidět ho v jiným dresu. Klub s ním prý nepočítá, on sám chtěl hrát ještě rok. :eek: :oops: :| :|

Largo napsal:
Bude divný vidět ho v jiným dresu. Klub s ním prý nepočítá, on sám chtěl hrát ještě rok. :eek: :oops: :| :|

to jsou informace odkud? počkejme na tu tiskovku...