protože na fotbal jezdim s lidma který znam,máma je zná...ale pochybuju když řeknu doma "čau,hale jedu do Práglu na grilovačku se Sushim,klidou,maxem,SUSIsr,90210 atd." že mě máma nikam pustíklida napsal:ty vole, můžeš mi vysvětlit, jak je možný, že tě pustí na fotbal, kde se házej dělobuchy, všichni se tam rvou, pořád tam jsou nějaký problémy a v Polsku je každou chvíli někdo pobodanej a nepustí tě na grilování s kamarádáma?
Založ tvé matce FACEBOOK a my si ji dáme do přátelGiallorossi1927 napsal:protože na fotbal jezdim s lidma který znam,máma je zná...ale pochybuju když řeknu doma "čau,hale jedu do Práglu na grilovačku se Sushim,klidou,maxem,SUSIsr,90210 atd." že mě máma nikam pustíklida napsal:ty vole, můžeš mi vysvětlit, jak je možný, že tě pustí na fotbal, kde se házej dělobuchy, všichni se tam rvou, pořád tam jsou nějaký problémy a v Polsku je každou chvíli někdo pobodanej a nepustí tě na grilování s kamarádáma?![]()
moje máma je moje máma,tu musíš znát...jinak nepochopíš
Pigi10 napsal:Založ tvé matce FACEBOOK a my si ji dáme do přátelGiallorossi1927 napsal:protože na fotbal jezdim s lidma který znam,máma je zná...ale pochybuju když řeknu doma "čau,hale jedu do Práglu na grilovačku se Sushim,klidou,maxem,SUSIsr,90210 atd." že mě máma nikam pustíklida napsal:ty vole, můžeš mi vysvětlit, jak je možný, že tě pustí na fotbal, kde se házej dělobuchy, všichni se tam rvou, pořád tam jsou nějaký problémy a v Polsku je každou chvíli někdo pobodanej a nepustí tě na grilování s kamarádáma?![]()
moje máma je moje máma,tu musíš znát...jinak nepochopíš
A pak až se tě bude ptát za kým jdeš na grilovačku tak řekni s tvejma kámošema z FACEBOOKU
t uděláme sraz někde v Žilině (na EL samozřejmě)Sushi napsal:přelom července a srpna u mě
kdo by mohl? pochybuju že to teď někdo budete vědět, ale co...
nj vlastně, podle losu by se to dalo nějak spojit....klida napsal:t uděláme sraz někde v Žilině (na EL samozřejmě)Sushi napsal:přelom července a srpna u mě
kdo by mohl? pochybuju že to teď někdo budete vědět, ale co...
Giallorossi1927 napsal:"čau,hale jedu do Práglu na grilovačku se Sushim,klidou,maxem,SUSIsr,90210 atd."