suppli' je ta rejže s mozzarellou a rajčatama myslím, ve strouhance,
olive ascolane je oliva myslím v mase a to ve strouhance
- obojí very nice ale dělat to je asi impossible, leda že by měli v tom shopu jak tam jdeš, ale těžko říct... navíc v itálii to bylo pravidelně výborný v malejch (rodinnejch) restauracích a pravidelně divný v těch velkejch = polotovar hozenej do oleje... :?
jinak moje preference:
bufala (protože v porovnání s mozzarellou z teska je to hroznej rozdíl)
kldně
gran moravia nebo jak se to u nás jmenuje (pamazán nebo pecorino - pecorino si možná připiš - jsou nesrovnatelný, ale je to jen na posypání že jo, takže by se to snad dalo přežít)
jestli kupovat dražší těstoviny (a jaký) ti řekne spíš max, co já vim...
pancetta by byla super, špek z tesca je špek z teska. :?
na to maso (mango já appreciate :Ok: ) bysme se asi měli domluvit po telefonu někdy ve čtvrtek nebo v pátek, ale já fakt nemm představu předevšim kolik toho koupit a nakládat to taky neumim, to asi ty a pavel..
pokr good idea, dlouho jsem to nehrál, bude nás tam dost... a kdyby někdo nechtěl hrát, může si dát třeba na playi Řím proti Římu s někým, Bruno Conti voe!
:merda: