SPOLECNY OBED_NAVRH

takže tobě by vyhovovalo tak prvního nebo druhýho? to nevim jak ostatním, včetně mě.. :? :?

tak na mě neberte ohled, nechci to nějak přesouvat, když je to domluvený, stejně bych asi neměl prachy, šetřím jak se dá, ať mám na to Chorvatsko

Je to lákavý, ale asi to vyjde jindy, doufám

GR27 tady je celý odpoledne, ale že by se vyjádřil, to ne..... :nenene:

Pigi to samý

Pardon teda :aaaa: :basto: :naholou: kluci 26. dostavame posrane vysvedceni a nevim jak to bude reknu vam spis na konci tydne kdy bych mel mit jasno jestli neprolitnu z Matiky :negro: :neee: jsem jednicka :arbitr: je nas ve tride krapet vic :D
Ale snad to zvladnu jinak vysvedceni by nemelo byt tak priserny,takze uvidim mozna ze by me má milá a hodná matka pustila,ale nevim to na 100%.
Problém je,že nevím kde bych měl vystoupit.V metru se celkem vyznám,ale v Praze ani omylem xD
Další prolém,že nevim kdy tam jezdí autopus z PB.Ale to by nebyl žádný problém zjistit.
Takže na konci týdne dám vědět

no,jelikož budu mít nejspíš 4,první na vysvědčení za 9 let...tak to asi neklapne :?
u mě problém není,ale máma...jinak by mě stejně asi nepustila no... :zed:

ty vole, můžeš mi vysvětlit, jak je možný, že tě pustí na fotbal, kde se házej dělobuchy, všichni se tam rvou, pořád tam jsou nějaký problémy a v Polsku je každou chvíli někdo pobodanej a nepustí tě na grilování s kamarádáma?

tyhle známky jsou tak zbytečný jak makový lízátko... řekněte to rodičům... na gymplu jsem měl čtyřek nevím kolik a žiju, a docela dobře..

jinak tak v půlce prázdnin by šlo zorganizovat to samý u mě doma, tj. v baráku se zahradou, grilovačka, dalo by se tu spát... ale teď je to asi ještě předčasný řešit a myslím, že budete všichni po dovolenejch.. ale ta možnost tu možná bude..

pigi když dojedeš do prahy - kamkoli - tak je to dobrý, no problem.

na prázky bych dal něco.
Musíme si určit datum na nějakou delší dobu, ať s tím každý počítá

klida napsal:
ty vole, můžeš mi vysvětlit, jak je možný, že tě pustí na fotbal, kde se házej dělobuchy, všichni se tam rvou, pořád tam jsou nějaký problémy a v Polsku je každou chvíli někdo pobodanej a nepustí tě na grilování s kamarádáma?
protože na fotbal jezdim s lidma který znam,máma je zná...ale pochybuju když řeknu doma "čau,hale jedu do Práglu na grilovačku se Sushim,klidou,maxem,SUSIsr,90210 atd." že mě máma nikam pustí :lol:
moje máma je moje máma,tu musíš znát...jinak nepochopíš

Giallorossi1927 napsal:
klida napsal:
protože na fotbal jezdim s lidma který znam,máma je zná...ale pochybuju když řeknu doma "čau,hale jedu do Práglu na grilovačku se Sushim,klidou,maxem,SUSIsr,90210 atd." že mě máma nikam pustí :lol:
Založ tvé matce FACEBOOK a my si ji dáme do přátel :D
A pak až se tě bude ptát za kým jdeš na grilovačku tak řekni s tvejma kámošema z FACEBOOKU

Pigi10 napsal:
Giallorossi1927 napsal:
klida napsal:
Založ tvé matce FACEBOOK a my si ji dáme do přátel :D
A pak až se tě bude ptát za kým jdeš na grilovačku tak řekni s tvejma kámošema z FACEBOOKU

:lol: :lol:

ad facebook: :lol: :lol: :lol:

jinak na konci srpna já asi nebudu moct..

takže:

27/6 u bráchy

SUSIsr
Gon138
Max
klida
90210

dál:

přelom července a srpna u mě
kdo by mohl? pochybuju že to teď někdo budete vědět, ale co...

Sushi napsal:
t uděláme sraz někde v Žilině (na EL samozřejmě)

klida napsal:
Sushi napsal:
t uděláme sraz někde v Žilině (na EL samozřejmě)
nj vlastně, podle losu by se to dalo nějak spojit....

Giallorossi1927 napsal:
"čau,hale jedu do Práglu na grilovačku se Sushim,klidou,maxem,SUSIsr,90210 atd."

to bys ji moh rict hele. si bude myslet, ze jedes na grilovacku s nejakejma robotama ze star wars.