Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
Code:
http://www.football-italia.net/oct31h.html

kluci si tam vcera trochu zablbli. podle neoverenych zprav celou akci vedl sushi.

Code:
http://www.azionariatopopolareasroma.com/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kqlsYn6tayM[/youtube]

chcete si koupit Řím? zaregistrujte se... nic se neplatí, jen chtěj co nejvíc lidí...

taková lidová iniciativa... :mrgreen:

Co sa tam teraz deje ? Nechce sa mi to všetko čítať a ani nerozumiem tímto záležitostiam , ale znova sa hovorí o predaní klubu ?

Carlo napsal:
Vraj Sensiová končí ..... škoda , nestihne titul .....

v itálii je hodně fanoušků AS, kteří se k jejímu konci modlí. jenže u nás se tohle vůbec neřeší... tak vás tim taky nezatěžuju :mrgreen:

Ae kto potom bude riadiť AS ? Ja tomu vôbec nerozumiem , tak niekto tu kompetentný by to mohol niak laicky vysvetliť , lebo vtom začínam mať zmätok jak v kvadratických rovniciach . Bankrot nehrozí však ?

Hlavne to prichazi v dost nevhodnou dobu, kdy byl Rim pred dalsi sezonou nejstabilnejsi z Italsky TOP 4. Nicmene vzhledem k tomu, ze nejsou prachy ani na malej nakup do 5 mega to asi nepujde jinak, Italpetrolei dluzi 300 mega a AS Roma jde do zastavy.

4Carlo - Tym by melo ridit soucasny vedeni, aby byl stabilizovanej az bude novej majitel. Bankrot se tyka Italpetrolei, ne AS Roma. Klub je naopak asi to jediny, co rodinu Sensi drzi nejak nad vodou.

Tak ma napadlo , keby sa spojilo tak milion fanúšikov , a každý dal aspoň 5 eur , mohli by sme kúpiť niake posily , a možno by Sensiová zostala , nechcem nijakých Arabov a pod. bud Sensi alebo ten s tymi plienkami :skod:

smurfik napsal:
su aj nejake doveryhodne zdroje? uz nech sa ta krava pakuje!!! :evil: :evil:

tak jako jsou... ale já to moc nesleduju...

v podstatě sensi maj u banky unicredit hroznej dluh - fanoušci sensi říkaj že ty prachy naházeli do Říma a antisensi (co maj podle mě pravdu, např. carlo zampa) říkaj že to jsou dluhy italpetroli, jejich společnosti s naftou ve který to utopili, toť ve zkratce - unicredit to už nebaví a chtěj sensiový vzít Řím (s tím že zůstane u vedení dokud se nanejde kupec) a tím se smáznou ty dluhy... rozhodne se v těhle dnech. kupci... mluví se o různejch, dřív kerimov, soros, fioranelli, angelini... teď nějakej novej angelucci.

nevim, uvidíme...

teď koukám, že to už napsal i 90210..

Carlo napsal:
Tak ma napadlo , keby sa spojilo tak milion fanúšikov , a každý dal aspoň 5 eur , mohli by sme kúpiť niake posily , a možno by Sensiová zostala , nechcem nijakých Arabov a pod. bud Sensi alebo ten s tymi plienkami :skod:

milion fanoušků krát 5 eur je 5 milionů... to máš tak na plat pro adriana.

jinak tahle iniciativa už existuje:

Code:
http://www.azionariatopopolareasroma.com/

Ty vole , som týžden mimo školu a už ani počítať neviem

OT : Tuším fanúšikovia Marseille sa takto skladali na Drogbu -

Inak dík obom , začínam tomu celkom rozumieť :aaaa:

spousta týmů tohle má, já vím o hamburku, ale myslím že i arsenal, barcelona apod... peníze nejdou, c já vím, na nákupy hráčů, ale (i?) na jiný věci...

nicméně já nevim, myslím, že dokud bude u kormidla rosella, moc lidí moc nedá.

Sensiová to zas nevedie tak zle , čo brutálne s Pradem nezvládli bolo mercato 2008 , a ani moc velke prekvpako neni , ze ta sezona potom tak dopadla , inak celkom dobre zjednavaju ceny , pos.ali to s Burdissom . Inak ak niaky dlh je naozaj od klubu a nie od tej ropy , spravil ho Franco Sensi a nie mladá .

Vubec nevim kdo by do toho mohl jit a ten tym koupit, je to dost draha sranda, ale As Roma je na burze, tak by mohl normalne fungovat jako akciovka se spravni radou.:0) Jinak tusim treba FC Barcelonu vlastni sdruzeni majitelu, opravdu hodne velky sdruzeni majitelu.

Dluh bude od Italpetroli i klubu, klub na sebe prece nevydelava, to neni jeho ucel. Uz jsem tady psal, ze je to hracka (a taky pracka spinavych penez), vydela jen pokud se opravdu dari, treba jako letos Interu. Franco Sensi to hlavne uz v poslednich letech nemohl osobne spravovat, takze to asi cely upadalo. Kazdopadne vubec nevim co je Italpetroli zac.

Carlo napsal:
Sensiová to zas nevedie tak zle , čo brutálne s Pradem nezvládli bolo mercato 2008 , a ani moc velke prekvpako neni , ze ta sezona potom tak dopadla , inak celkom dobre zjednavaju ceny , pos.ali to s Burdissom . Inak ak niaky dlh je naozaj od klubu a nie od tej ropy , spravil ho Franco Sensi a nie mladá .

problém je v tom, že Řím v posledních letech vydělává a přesto pořád nejsou prachy... vem si třeba, že odešel albe a ty prachy se "někam" ztratily... a ona ještě po jeho prodeji řekla, že Řím si vede dobře, že "nikoho neprodal"...

a jinak to nevede dobře, týmu chybí základní věci, počínaje otřesným webem, tím, že franče má web asi tejden (místo aby se na něm vydělávalo už roky), dani snad vůbec a tak dál. v trigorii je špatná tráva, kupujeme hráče na hostování nebo je berem zadarmo, prodáváme hloupě ty naše (curci, galloppa a hostování barusso za příchod lorii; motta) a tak dál a tak dál...

kdysi jsem rosellu podporoval, líbilo se mi, že každej rok přišli dvy tři kvalitní hráči a neutárceli jsme závratný sumy - když pak ale přestaneš nejen do klubu dávat peníze, ale začneš brát ty co klub vydělá... tak táhni do důchodu.

(a věcí co rosella dělá a neměla by, nebo nedělá a měla by, je dalších asi 10 papírů A4, ale já nemám chuť ani sílu to psát, a ani bych nenapsal všechno, co lidi denně píšou na italský fórum - tam jí uplně nenaáviděj už, a právem...)

AS Roma už je a.s., konkrétně italsky AS Roma Spa, ale to nemá s tím azioniariato popolare nic společnýho...