Carlo napsal:
Sensiová to zas nevedie tak zle , čo brutálne s Pradem nezvládli bolo mercato 2008 , a ani moc velke prekvpako neni , ze ta sezona potom tak dopadla , inak celkom dobre zjednavaju ceny , pos.ali to s Burdissom . Inak ak niaky dlh je naozaj od klubu a nie od tej ropy , spravil ho Franco Sensi a nie mladá .
problém je v tom, že Řím v posledních letech vydělává a přesto pořád nejsou prachy... vem si třeba, že odešel albe a ty prachy se "někam" ztratily... a ona ještě po jeho prodeji řekla, že Řím si vede dobře, že "nikoho neprodal"...
a jinak to nevede dobře, týmu chybí základní věci, počínaje otřesným webem, tím, že franče má web asi tejden (místo aby se na něm vydělávalo už roky), dani snad vůbec a tak dál. v trigorii je špatná tráva, kupujeme hráče na hostování nebo je berem zadarmo, prodáváme hloupě ty naše (curci, galloppa a hostování barusso za příchod lorii; motta) a tak dál a tak dál...
kdysi jsem rosellu podporoval, líbilo se mi, že každej rok přišli dvy tři kvalitní hráči a neutárceli jsme závratný sumy - když pak ale přestaneš nejen do klubu dávat peníze, ale začneš brát ty co klub vydělá... tak táhni do důchodu.
(a věcí co rosella dělá a neměla by, nebo nedělá a měla by, je dalších asi 10 papírů A4, ale já nemám chuť ani sílu to psát, a ani bych nenapsal všechno, co lidi denně píšou na italský fórum - tam jí uplně nenaáviděj už, a právem...)
AS Roma už je a.s., konkrétně italsky AS Roma Spa, ale to nemá s tím azioniariato popolare nic společnýho...