Soros vs. Sensi (vs. others)

Preferuji...

• Sensi !

Votes: 3 50.0%
  • Sorose

Votes: 1 16.7%
  • araby, rusy (o kterých se obcas mluví) a spol.

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
90210 napsal:
Vubec nevim kdo by do toho mohl jit a ten tym koupit, je to dost draha sranda, ale As Roma je na burze, tak by mohl normalne fungovat jako akciovka se spravni radou.:0) Jinak tusim treba FC Barcelonu vlastni sdruzeni majitelu, opravdu hodne velky sdruzeni majitelu.

Dluh bude od Italpetroli i klubu, klub na sebe prece nevydelava, to neni jeho ucel. Uz jsem tady psal, ze je to hracka (a taky pracka spinavych penez), vydela jen pokud se opravdu dari, treba jako letos Interu. Franco Sensi to hlavne uz v poslednich letech nemohl osobne spravovat, takze to asi cely upadalo. Kazdopadne vubec nevim co je Italpetroli zac.

vydělává, sensi se tím chlubila, že máme pozitivní bilanci, co já vím třeba 10 mega v plusu... právě že vydělává, ale ty prachy se topěj - kdyby se neutápěli, měli bychom z čeho koupit hráče, například z toho aquilaniho... takhle to šlo na zalepení nějaký díry...

a i kdyby nevydělával, tak rozhodně neprodělává... z LM, televize, sponzorů atd. máš strašný prachy a Řím utrácí, třeba za platy, děsně málo... problém je, že do něj nikdo nenacpe neříkám 100 mega, ale ani 10...

Máš v tom určite viac prehľadu , hodnotím to s mojho pohľadu fanúšika , ktorý nikdy nebol na zápase , do klubu vidí v podstate hovno , ale zas nefandím čukotke a Rím si zachováva svoj aký taký "charakter" - t.j Taliansky majitel , nehrame sa na nieco co niesme . Neda sa cakat ,, ze Sensiova privedie kazdy rok hráčov ako Juan , Cicinho , Giuly - BTW.kolkaty z nich sa presadili ..... ?

Ono ten klub zas také jendoduche viest nie je , a nevidime do toho , stačí sa pozrieť na Barcelonu , ktorá má tiež obrovské dlhy , taký Liverpool , ktory vyhral Ligu Majstrov pred par rokmi nevie dať teraz na prestupy 10 mega (to ze kupili Aquilaniho je s penazi za Alonsa) .

Dle mna to nevedie zle , Rim ma šancu dosiahnut niečo velke a vybudovala to prave Rosella ...... asi uz moc kecam .....

Sushi napsal:
90210 napsal:
Vubec nevim kdo by do toho mohl jit a ten tym koupit, je to dost draha sranda, ale As Roma je na burze, tak by mohl normalne fungovat jako akciovka se spravni radou.:0) Jinak tusim treba FC Barcelonu vlastni sdruzeni majitelu, opravdu hodne velky sdruzeni majitelu.

Dluh bude od Italpetroli i klubu, klub na sebe prece nevydelava, to neni jeho ucel. Uz jsem tady psal, ze je to hracka (a taky pracka spinavych penez), vydela jen pokud se opravdu dari, treba jako letos Interu. Franco Sensi to hlavne uz v poslednich letech nemohl osobne spravovat, takze to asi cely upadalo. Kazdopadne vubec nevim co je Italpetroli zac.

vydělává, sensi se tím chlubila, že máme pozitivní bilanci, co já vím třeba 10 mega v plusu... právě že vydělává, ale ty prachy se topěj - kdyby se neutápěli, měli bychom z čeho koupit hráče, například z toho aquilaniho... takhle to šlo na zalepení nějaký díry...

a i kdyby nevydělával, tak rozhodně neprodělává... z LM, televize, sponzorů atd. máš strašný prachy a Řím utrácí, třeba za platy, děsně málo... problém je, že do něj nikdo nenacpe neříkám 100 mega, ale ani 10...

Jo, ja vim ze se to vykazovalo, ale imho to byl takovej zachranej plan vydelat aspon na klubu, kdyz to nejde jinak. Efektem bylo prave to troskareni na smlouvach a nakupech, na ktery jsme vsichni nadavali a zejmena kazdorocni prodej jednoho hrace ze zakladu za velky prachy. Prade handloval o kazdou kacku a v tom nahrazovani prodanych hracu levnejsimi byl uspesnej.i diky dalsim okolnostem (calciomercato) se rimu dari/darilo.

jestli se hráči nechytili, je potřeba koukat na pradého... i když já si dluho říkal, že s tím co má k dispozici, si vede dobře - vyvedl mě z omylu tím, když řekl, že jsme mohli koupit milita (!!!), ale nakonec ho nevzal, protože si myslel, že ho nepotřebujem ("v útoku nám stačí Totti").

jinak teď jsem si vzpomněl, ten aquilani lepil díru z LM, do který jsme se po letech nedostali...

víceméně... jsem už tímhle vedením fakt unavenej, zpočátku jsem jim hloupě věřil, ale teď už na to vidím jasněji... chci normálního prezidenta (co např. nebere peníze, 1 a půl mega ročně, co nedává peníze svejm sestrám a manželovi, z rozpočtu AS, co mluví s novinama, když je to potřeba, ne že píše svoje vyjádření na net nebo si svolá tiskovku a zve jmenovitě novináře, aby o ní někdo nepsal něco špatnýho... atd.), normálního direttore sportivo (to co je teď pradé), chci bejt nromální fanoušek...

tady u nás (v čr/sr) to ještě není tak hrozný, ale v Římě lidi sledujou burzu a hádaj podle toho posily nebo znaj účetní knihy a podobný kokotiny nazpaměť... komedie.

Hele ja mam pocit, ze tam asi uplne nefungovala komunikace se Spallettim, protoze mu nikdy neprivedl to, co chce (tzn. utocnika), ale Ranieri ho dostal hned. Mimo jine...Nevybavuju si ze by Prade vylozene nejak prosral vetsi prachy, naopak je skoro neutracel, bral hostovacky a ruzny levny hrace. Se podivej na Juventus co tam provadej za manevry.

Ted to ale bude kazdopadne neprijemny, protoze odejde fan favourite Mexes, tak se pripravte.

To som chcel akurát napísať , že prečo sa nepriviedol útočník bolo hlavne v Spallettim , on si tie posily proste nevedel vypýtať , alebo ked mohol mať zaváhať , jak prišiel Ranieri , hned v prvom prestupovom okne dostal Toniho , teraz Adriana .

taky myslím, že filip pude :?

nicméně, pradé... já ho dycky hájil, dokonce i když přivedl loriu, protože tehdy přišli (vedle artura :aaaa: ) baptista a menez... a myslim ještě někdo, což si teď nevybavuju. ale baptista přišel za nějakých 11 nebo kolik mega a teď půjde pryč třeba za polovinu... menez fajn, ale už je tu dlouho a furt se pořádně neprosadil, spíš je to taková naděje... není za něj to co za něj platil trošku moc? letos motta... koupíš půlku za 3 a půl mega a na konci roku jdeš na obálky a dostaneš za něj 1 a půl... takže jsi přišel o 2 mega a prachy cos mu rok dával (a on ani nehrál..)

prostě... jsme v pěkným bordelu a kam střelíš, tam bohužel něco trefíš

další případ, Toni... chtěl jít k nám, ale oni se rozhodli pro Adriana... ok, chápu. ani mu nezavolali a nepoděkovali a luca byl naštvanej.. právem. teď jde zdarma do janova, kterej se mezitím dočkal toho, že bayern lucu pustí zadara místo předem avizovaných 2-3 mega. proč se k němu nechovali líp, proč se nepokusili ho podržet, abychom teď měli i jeho? asi nejsou ty prachy, ale to už jsme na tom fakt špatně, když nemáme peníze co chce on (nebylo to moc, myslím nějaký 3 mega hrubýho, i když si nechce vymejšlet, nevim).

prostěěěěě.... :gall:

ještě k tomu Tonimu: přišel protože chtěl na MS a domluvim se s Bayernem na hostovačce, zavolal mu Franče ať jde k nám a on šel... práce vedení nebo Pradého byla imho nulová, a Rosella ho pak (jakožto hráče na hostování) představí jako největší NÁKUP její éry... a adriana pak jako SEN (taky zdarma)... :gall:

....prišiel ešte Riise BTW za 4 mega , Real či Arab kupia Kolarova za 20 , ktory neni ani s polovice tak dobrý ako John .

A o tom to presne je . Rím nemôže dávať velke prachy za hráčov , a ked uz niake da , je to s predaja - vid.predaj Manciniho + Liga majstrov . Tiež mohol prísť Fabiano za 9 , ale kupime logicky Adriana ktory je zadara .

Kazdy klub predela niekedy na prestupoch, AS toho zas tak vela neprerobi/neprerobil , ten Bapti bol najhorsi kauf co sa tyka cena/vykon , v tom mercate to fakt posrali . Toni posledne vysedaval na lavičke , má už vek , ale niak do základu to nebolo a dle mňa je Adriano lepší . Kupit oboh prakticky nemozne , to by bol zas pretlak v utoku a Toni by na to nepristupil , sedet moze aj v Bayerne .

Dle mna to robia slusne , ziadne velke mega flopy ako Diego a Melo .....

No ništ , fakt už kecám , mal by som to nechat .....

ty jako aquilani-fil bys měl nejvíc nadávat, prodali albeho a nic z něj nebylo :lol:

no, prostě... podle mě by se měli pakovat z Říma, ona a rodina i s manželem, protože jim dřív nebo pozdějc někdo něco udělá... :lol:

do tý doby věřím v nějakej zázrak, že třeba i někoho koupíme a adekvátně nahradíme koho prodáme, případně bychom se mohli ještě posílit... ale nevidím to moc pravděpodobně.

JSEM ZVĚDAVEJ, jak dopadne teď to zabavení klubu, prodej někomu jinýmu a tak...

Jo s tim Tonim jsem to taky cetl a to chovani je spatny, wtz. Nevim ale nic blizsiho. Na druhou stranu tady byla sance podepsat Adriana a ta se proste neodmita, pro oba uz v tymu nebylo misto a penize. Jeho souhra s Tottim navic byla zklamanim, coz jsem popravde trochu cekal, Oba potrebujou po boku Vucinice.

Menez byl risk, investice do drahyho prospektu. Takovej nakup ve stylu Arsenalu nebo Liverpoolu, kterej vzdycky nevyjde. Zatim se moc neprosadil, ale Ranieri s nim chce pracovat a veri mu. Vime ze ma potencial na to bejt skvelej, uvidime. Zas tak velka ztrata to pri jeho prodeji nebude a jeho plat tusim neni nijak velkej.

Pousteni odchovancu je myslim problem Italskyho fotbalu obecne, zatimco Barca a spol. si svy odchovance zabudovava do acka, tak v Italii je pousti po hostovackach v serii B a nakupuje nahrady. Tohle se snad casem zmeni, i kdyz letos Inter dokazal, ze se da vyhrat s klubem zoldneru bez Italu, tak uvidime.

Motta me sere taky, na duhou stranu loni v podstate vyhorel. Nicmene poustet ho ale za par supu s tim, ze kazdy vedel ze pujde obratem do Juve za trojnasobek fakt neni moc povzbudivy. :gall:

Kdyz prichazel Bapti tak jsem rikal, ze je fakt dobrej, ale ze se do Rima nehodi a ted bych rek, ze se asi vubec nehodi do velkoklubu. IMHO potrebuje mit volnejsi pozici, hrat kazdej zapas a zahravat vsechny standartky apod. Takovej Panathinaikos by pro nej byl idealni. Ma dost specifickej styl hry a musim rict, ze se me dost libi, i kdyz se mu letos nedarilo. Nikdo nemuze vedet jestli nakup vyjde nebo nevyjde, proto jsem vzdycky chtel, aby v Rime zustavali hraci, ktery se tady uz prosadili a byli hvezdy (vime kdo), aby se nemuselo nakupovat.

Ono po vychladnutí ma to celkom prešlo , s finančného hľadiska dobrý kauf , niekto sa predať musel , nehrala sa Liga majtrov , skoro sa vypadlo s Coppy Italia , i ked kvalitativne muzstvo utrpelo , a nesuhlasim s tymi recami, ze Aquilani za cele svoje posobenie v Rime nic nepredviedol a nebol dolezity . Hlavne ma ale nasralo , ze je to odchovanec , na ktorom sa dlho stavalo , a ešte o to horšie že podpísal novy kontrakt tesne pred odchodom .

Teraz to vyzerá na Mexesa , ktory je ale mimo formu , takže zas tak to bolieť nebude , a o jeho odchode sa hovorí už tak 2-3 roky .

no... a co si myslím já je, že kdyby rosella netopila prachy někde v rybníce, nemuseli bychom tyhle řeči vůbec vést - měli bychom zalepený oči a neviděli její neschopnost. poslední přestupní období (burdisso... další případ na :zed: ) a pak toni ukázali, že tímhle tempem jdeme do záhuby... a je čas na změnu.
bhužel, ale podle mě je to tak.

neumim polsky.

21:54:19 mi přišla smska "ku*va podepsala"

takže sensi asi něco podepsala :lol:

teď je potřeba vidět co...

tak se zdá, že klub je na prodej podle toho scénáře, co jsme tady už psal... uvidíme až vyleze něco tiskem...

Moc toho teda neni/nebolo , škoda hlavne teraz , ked sa dá vyhrať trebars dalsia Supercoppa , a to Scudetto je pri doplneni kadra celkom realna vec .

teraz jsme na pomalý cestě do pekel.
uvidíme co se změní.

údajně se začne prodávat (a snad i kupovat), nicméně filip prý oznámil odchod "na sever".
první post topiku přestupy 2010 už mi nepřijde tak vtipnej...

Carlo napsal:
Spadla cena klubu ? To mi už vôbec nebere rozum , znamená to čo ? Ten nový majitel , nazvime ho trebars Soros :smoke: :skod: musí zaplatiť niake peniaze aby mohol prevziat klub , a týmto znížia jeho cenu , aby to kupil za menej ? To má Rosella tak "velke srdce" ze ide predavat hviezdy , alebo to len nechápem ? :roll:

když máš klub o deseti fotbalistech a prodáš jich pět, cena klubu spadne, že jo? tak tak nějak. nevím co je na tom pravdy... někdo to psal na italský fórum. logika je následující: banka (ne rosella, bance teď klub patří... rosella je společně s jedním "neutrálním" člověkem a s jedním zástupcem banky v nějakým představenstvu nebo co) chce prodat klub. aby ho mohla prodat, musí být zájemce ho koupit. zájemce je snazší najít, když klub stojí míň peněz.

ale jestli to takhle bude nevim... nicméně, lidi co tady těm machinacím rozuměj víc než my dva, na italským fóru slavěj. a já taky, za předpokladu že se klub nerozprodá a co nejdřív přijde nějakej soros, angelini, pepa vomáčka, co bude mít peníze a klub koupí. bojím se ale tho rozprodeje... protože ok, třeba pak někdo klub koupí a koupí jiný hráče... ale já nechci přijít o takovýho Mirka nebo Daniho :?

uvidíme...

dík , v podstate som to pochopil správne :smoke:

Daniho ani Mirka nepredaju , si treba uvedomiť , že Vucinic je najdrahsi nakup od Cassana . Navyse keby po Aquilanim odišiel aj De Rossi , to by bolo moc , a Rosella by asi neprežila .

no... já tak pročítám to druhý fórum (místo abych se učil)

rosella teď už nemá moc vliv... v podstatě, až se najde kupec, tak zmizí ze scény.

já se začnu modlit, aby nějakej angelini přišel třeba zejtra... i když co čtu na druhým fóru, je možný, že v tomhle stavu budeme třeba rok... no tě pic.