Semifinále, Roma-napoli

ljajic by si podla mna mohol raz za cas uvedomit, ze ma na ihrisku dalsich kamaratov, ktorym sa da nahrat, kazdopadne keby mu tam jeden padne tak drzim hubu a tlieskam mu ... z Kevinovho golu budem zit este peknych par dni....FORZA ROMA !!!! :eek:hen: :core: :sempre:

chalani zapas som nevidel ale nahral som si a v dohladnej dobe si ho pozriem tesi ma ze sme vyhrali a ze Gerv hrad dobre forza roma :daje:

Fanoušci AS Řím byli potrestáni za urážlivé popěvky, kterými během včerejšího pohárového utkání častovali hosty z Neapole. Giallorossi musí na nejbližší dva ligové zápasy se Sampdorií a Interem uzavřít sektory za oběma brankami. (football-italia.net)

Výborne FIGC. :Ok:

podla mna ten nas prvy gol ofsajd bol..mam to nahrane viac krat som si to stopol. Telom tam uz bol nakloneny za poslednym hracom Neapola aj ked v podstate nohami boli este v jednej linii..celkovo az na Strootmanov gol ma to moc nebavilo.

NON CONVOCATI
BALZARETTI
DODO'
NAINGGOLAN

I CONVOCATI
BASTOS
BENATIA
CASTAN
DE ROSSI
DE SANCTIS
DESTRO
FLORENZI
GERVINHO
JEDVAJ
LJAJIC
LOBONT
MAICON
MAZZITELLI
PJANIC
RICCI
ROMAGNOLI
SKORUPSKI
STROOTMAN
TADDEI
TOLOI
TOROSIDIS
TOTTI

SQUALIFICATI: Nainggolan
DIFFIDATI: Castàn, Benatia e Florenzi
INDISPONIBILI: Balzaretti, Dodò
IN DUBBIO: -
PROBABILE FORMAZIONE (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Castan, Benatia, Torosidis; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho
BALLOTTAGGI: Destro-Totti; Ljajic-Florenzi

Pique napsal:
Uz jsme ve finale?!

nie, ale viem si predstaviť, asi ako proti Neapolu budu Mehdi s Castanom hrať, ked stale budu mať v hlave, že nemozu dostať kartu..... zrovna oni 2ja, čo maju tendenciu do 10. minuty skopať superovho stredneho utočníka aspon tak 3 krát :D

V takovem zapase a hlavne s takovym vysledkem na to proste myslet nesmis :) Ale s tim okopavanim to je fakt :D

Rudi by mal minimálne Mehdiho poprosiť, nech sa aspoň v stredu nehrá vo vlastnom vápne na Zlatana, aby nemusel zbytočne hneĎ kosiť nejakého Mertensa, alebo podobného zmrda, ktorého neumotá.

Inac pri derby sme si vsimli jednu vec, neviem ci ste to postrehli aj vy. Pri nasich utocnych akciach, ked tam bola zblokovana strela/prihravka od obrany lazia, tak sa tam obajvil mehdi. Som mal pocit, ze tam bezí by tych akciach sprintom alebo ja neviem, to ma take pokyny alebo sa zblaznil? :blabla:

Stále aj tu v Talianskom pohári platí ta postupová matematika že ak Neapol zvítazí 1.0 alebo 2.1 postupuje ?

Takže je zarobene na peknu dramu.

Inak pozeral som že Neapol dal doma vždy aspon gol ( Aj v LM ) okrem jedneho zapasu proti Parme.

Skore zapasov v Neapole je : 89:65

Prehladnejšie tu :
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ssc-napoli-as-roma/vergleich/basics_2423329.html