Semifinále, Roma-napoli

Strootman mu po tý žlutý tleskal před ksichtem, tak asi za to, druhá věc je, že borec kterej roztrhne DeDeRonovi dres si v klidu dohraje zápas bez karty

De Rossi je taky na facku mimo jine. Laksni jak prase.

Nic vypínám. Ještě nechápu že celej zápas nakopáváme balony. Za celou sezonu jsme dali ze vzduchu goly tak 2. To je fakt směšný....

Tak liga, jak to tak vidim tak gol nedame ani za 15 zapasu.

Si tam proste po 3.gole hovoríš, že čo tam po nom, stale zostava dať 2 goly, na tom sa nič nemení lenže ked das gol s offsidu, a Destro nedá vyložene šance, tak proste vieš že nepostupis.... nemam moc čo napísať, možno neskor ...

Ja by som ešte ddal, že by som sa chcel ospravedlniť do Rakúska Tomášovi Júnovi za to, že som ho prirovnával k Destrovi. A že k Ljajićovi sa už nebudem nikdy vyjadrovať. Dúfam, že vypadne niekam za prachami čím skôr. Plní moje očakávania, okrem snáď dvoch zápasov, na 110%.

Aspon keby to neskončilo tak kruto :(
Ten jeden krajný tam chyba. Presne toho som sa bal na konci prestupoveho obdobia potom čo sa zranil Dodo. Možno by to Romagnoli alebo Jedvaj vyriešili ale Rudi ich proste nevyskuša.
Destro my tym zakončenim skoro sposobil infarkt. Tuto sezonu to vyzera že ked prehrať tak vo velkom štyle :aaaa:
Co už teraz držme palce Vincenzovi vo finale a samozrejme v lige dalej :core:

Bastos absolutně bez nějakejch obranejch návyků
Toro ve "formě" jak kráva
DeDeRon každá třetí přihrávka na soupeře
Pjanič každá druhá přihrávka na soupeře (pro všechny případy hned do toho prvního, kterej před nim stojí)
Ljajo radši nepřihraje
Žerv běhá a .....běhá
a když už se ten balon nějakym záhadnym způsobem k tomu Destrovi dostane, tak je to prakticky balon pro soupeře

U Destra som sa zmieril s Bohom vo chvíli, keď ešte v prvom vykopol Gervovu strelu. Jako neni tajomstvo, že ho neznášam odjakživa, ale toto aj mňa zaskočilo. :mrgreen: *omg*

co k tomu dodat? strasne laxne..DeRossi neviditelny a nie je to dnes prvy zapas ktory vylozene odchodi. Po tom co sme dnes videli sa vazne cudujem co robime na 2 mieste tabulky. Ak keby Neapol trochu viac chcela tak dneska dostaneme bura.. Nepaci sa mi poslednu dobu ani DeSanctis. Toto bola fakt unava sledovat zial obavy z vysledku sa potvrdili

Nečítal som čo ste tu písali doteraz.

Ale zase späť nohami na zem. Veľké zápasy zatiaľ nevieme zvládať, pohoreli sme s juve, pohoreli sme s neapolom. Ale svet sa nezrúti, je o čo hrať. S tou srandovnou zostavou trebalo dať gól v prvých 30 minútach, inak to dopadlo vlastne podľa očakávaní. Nepáčilo sa mi nič a nikto, slabé. Ešte treba odohrať veĺa zápasov, aby sme mohli ísť do Európy (daj Bože) a aby sa mohol tam urobiť výsledok.

Dem dál, ale som sklamaný, veľmi, čakal som viac no.

moc sa toho napisat neda...neviem preco, ale mam pocit ze rudi poslednou dobou nejak vymysla...preco nebol france a maicon na place od zaciatku? inak toro a bastos, k nim sa vyjadrovat nema zmysel...ljajic podla mna nebol az take tragicky ako ostatok...DDR sa mi poslednou dobou nepaci (najma jeho pristup)...destro je zial pre mna traged odjakziva...ak ukopeme ligu (v co naozaj verim) treba uz konecne normalny hrot a kraje...celkovo som moc sklamany :(

Podle me jsme v prvnim polocase byli lepsi, kontrolovali jsme to a meli jsme dat gol, bohuzel jsme inkasovali z jejich prvni sance. V druhy jsem to vypnul.

Zapas blbec, sestava byla az na Maicona prakticky nejsilnejsi mozna. Torosidis ted mozna nema uplne formu, ale koho byste sakra chteli na post nahradniho pravyho beka? On ten zapas neprohral.

Je to obrovsky zklamani, ligu ted vnimam spis jako takovou udrzovacku, vyhrat ji nemuzem, ale Liga mistru uz nam (proboha snad) taky neutece. Budeme 2. Tak jako tak - vitez finale bude mit rozhodne uspesnejsi sezonu, i kdyby nakonec hral jen Evropskou ligu.

U Llajice me zacina vadit, ze je strasne neefektivni, musi se to zlepsit. Detro potrebuje hrat vic a citit duveru. Jedinej stabilne dobre hrajici utocnik je dlouhodobe Gervinho, ostatni musi pridat.

Sa tam v celom tom 2zápase zbehlo strašne vela okolností proti nám, čo nič nemení na tom, že sme hrali hrozne, ja len nechapem, prečo pri rohu bráni Higuaina zrovna Torosidis ....

Neapol nebola zas taka dobra, my sme im to ulahcili, treba sa nakopnut, určite máme na to skončiť v lige pred nimi ...

na vcerajsi zapas som sa vobec netesil a mal som tusaka ze prehrame 1-0 nakoniec to dopadlo este horsie , stihol som pozriet iba 1 polcas a znova klasika nedame sance tak potom mozme ist do riti , zas a znova sme dostali do 5 minut gol v 2 polcase ,neviem ci este boli v satni ...rozhodol 1 dojebany zapas doma , som sklamany ...