Semifinále, Roma-napoli

Ja som nasratý. Zápas si chlapci skoro predrbali sami. Nebyť v tejto sezóne asi siedmeho katastrofálneho vstupu do druhej polovice, tak by tí sráči dostali dnes búra. Dopadlo to teda ešte dobre, ale...

Gervasov druhý gól bude mať podľa mňa obrovský význam z dlhodobého hľadiska. Ad jedna tento inak dodrbaný zápas nehodí na chlapcov asi deku a ad dva, cigánov to psychicky zrazilo zas niekam tam, kde boli pred zápasom, čož by mohla byť výhoda do odvety a aj nejaká tá ďalšia strata v lige z ich strany.

Som rád, že to skončilo. Gervinho je šialenec a boh.

Fuj.

Toto je proste taký pocit, jak ked si celý večer obrábate nejakú žensku, už to vyzerá že z toho niečo bude, ale aj tak si nakoniec nevrznete :D MIesto toho aby to skončilo 3:0 to je 3:2, sorry možno to znie namachrovane, ale viesť do polčasu 2:0 zrovna nad Rafou a týmto Neapolom.... malo sa hrať presne to čo sa hralo, vyčkať prvé minuty, zdržovať, nech začnu byť nervozdny a bum dať im tam 3. Miesto toho už po minute si tam Morgan spraví taku chybu, čo nemoze spraviť ani 10 ročný chlapec. Nepaol bola potom jednoznačne na koni, fakt som čakal, že nakoniec vyhraju. Ono sme ich aj ten prvy poločas nenabili herne, ale takticky, a mali sa v 2. zosypať, miesto toho idu domov so super výsledkom ....

danko10 napsal:
Inak Ljajić dnes ani raz neprihral...

Robil ako keby bolo minimalne 4.0 a už išlo o to kto si da gol *omg* . Keby aspon raz spravil to čo Florenzi mohol bit ten 3 už skor

hrát s ljajičem fotbálek, jsem fakt nasranej
fakt tam mám kolem sebe radši kluky ze sídliště
mentál
:lol:

nejsem moc spokojenej
oni chodili s hlavama dolů, kazili, nevěřili si a my je takle dostanem zpátky do hry
za tejden to bude o držku
Gervinho skvělej, i dozadu, k němu ještě Kevin, ale zbytek pod svoje možnosti
špatný Toro a Radjin hlavně
nechápu, proč všichni tak jdou po Higuaínovi pořád, ten chlap byl u každý akce jejich
tři krásný goly
ten třetí začal tím, že šel Kev naplno do souboje a ne na padesát procent jak někdo od nich

:roma:

DAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :daje: ked som videl na mobile stav 2-2 jebol som mobil o zem .ked som zbadal stav 3-2 hned som sim pripil vinom ..DAJEEEEEEEEEE ...sice vysledok do odvety nic moc ,ale lepsie ako keby sme u nich museli hrat na vitazstvo.,gervinho sa dostava do kurva formy.FORZA ROMA ! :daje:

Mne teda ten Ljajo dnes nevadil, ono sa to tu riešilo už minulu sezonu s Lamelom, ktorý tiež zakončoval sám, ked mohol prihrať, a vtedy som suhlasil s Brendou, ked napísal, že je dobré, ked niekedy zasepčí, lebo je to znak, že si verí, a zrovna ostatny neboli tuto v takej skvelej pozícii, že by Adem musel nahravať, veril si a šiel do toho, chcel ho dať, 3 krát bol blízko, keby tam zostal do konca podla mna by ho dal on miesto gerva ten 3. gol

Podla mňa by ho nedal, ani keby sa hralo tri dni, pretože na konci už mu nikto ani nechcel nahrať. Je rozdiel veriť si a nebrať ohľad.

scr

Vzhledem k pocasi jsem nadmiru spokojenej...chybka de sanctise se da prominout..ono v tomhle desti hrat s kluzkym balonem asi neni zadna prdel..druhej gol co jsme dostali byla neduslednost obrany...jinak gervajz paradne!!Jsem rad ze se chytil na zacatku sezony jsem byl vuci nemu opravdu skepticky

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4wTaecYDiKM[/youtube]

ještě to bude boj

klido jak to tady máme, otvíráme novej topik nebo ne?

Carlo napsal:
Mne teda ten Ljajo dnes nevadil, ono sa to tu riešilo už minulu sezonu s Lamelom, ktorý tiež zakončoval sám, ked mohol prihrať, a vtedy som suhlasil s Brendou, ked napísal, že je dobré, ked niekedy zasepčí, lebo je to znak, že si verí, a zrovna ostatny neboli tuto v takej skvelej pozícii, že by Adem musel nahravať, veril si a šiel do toho, chcel ho dať, 3 krát bol blízko, keby tam zostal do konca podla mna by ho dal on miesto gerva ten 3. gol

souhlas

oproti jeho jiným zápasům jsem viděl že fakt chce hrát a dát ten gól. Jsem to psal i výš, že konečně vypadá jak fotbalista a né jak lemra

Mě se Ljajo líbí...možná je sobec, ale nebojí se a není posranej s tím něco udělat. Je skvělej 1-on-1 a když to zatáhne do vápna, tak to vždycky smrdí :oops:

Solovani u hracu jako Lamela mi nevadi, ale u Llajice to vcera bylo uz za hranou. Na druhou stranu tam byly momenty, kdy to Llajic nebo Gervinho tahli ze strany k vapnu a uvnitr nebyl VUBEC NIKDO, ani zadnej naznak nabehu, nic. Proto tam taky sel Destro.

Mam pocit, ze Tottiho definitivne dohani vek, fakt to neni ono uz delsi dobu.

90210 napsal:
Mam pocit, ze Tottiho definitivne dohani vek, fakt to neni ono uz delsi dobu.

To sa o ňom hovorí už päť rokov. Potom príde nejaký Zeman a lieta jak sedemnásťročný. Ten jeho pohyb teraz vyplýva z pozície. Taký Destro síce nabehal asi viac, ale nebol vôbec nikde.