čt fakt tragická - jak styl komentování, tj. takový to lážo plážo (pokud teda zrovna nestřílí němci), vtípky, kokotinky, statistiky o hovně a bez jakýkoli hodnoty, zatímco na hřišti se něco děje, wikipeda styl (ale to už se nezmění, dokud se nezmění komentátor), tak množství chybných informací o nás (o němcích nevím, ale spíš bych řekl, že ne, protože míra je známej tím, že má rád hlavně bundesligu) a celkově nesmyslů (třeba ty hamty o stadionu, to je furt tyhle pindy, nebo o fanoušcích, jak pískali, jak je naše publikum náročné - KDYŽ VIM HOVNO, DRŽIM HUBU, TO PLATÍ NA JAKÝKOLI POZICI, KÓR TY VOLE MODERÁTORA - pak tomu dali korunu, když teda řekli, během toho co KURVA CELEJ STADION ZPÍVAL HYMNU, že vlastně má asi publikum důvod být spokojeno, protože asi bude LM, kam itálie může vyslat 5 zástupců - celá tahle věta o zástupcích v LM bylo dada jak svině). měl jsem si to opravdu dát přes stream. na studio jsem nekoukal vůbec, nemám sklony k sebepoškozování
fotbal - nezačali jsme špatně, měli jsme z čeho dát gól a byl by to mnohem vyrovnanější zápas (hlavně v druhý půli), kdybychom nemuseli dotahovat vlastní chybu, to ti podrazí nohy. ale to už jsem psal včera. oni hráli dobře, jsou v pohodě, v druhý půli nás přejeli - přesto to mohlo dopadnout i příznivěji, škoda.
v odvetě jim dáme 4 góly a nazdar, daje (...)