Philippe napsal:Zdravím, po několikaměsíčním hledání nějakých cz stránek o AS jsem úplnou náhodou narazil na toto forum. A mám neskutečnou radost, že tu je v podstatě vše co mě kdy zajímalo, nebo zajímá. Většinu času jsem pořád lezl na fanstránky Poláků, ale to nebylo onoŘímu fandím "už" 5 let, ale až v posledních 3 letech to začínám tak nějak víc prožívat
Nevěděl jsem kam tohle napsat, ale už dost dlouho nemůžu sehnat dokument Každou zatracenou neděli, nevíte o nějakm linku, nebo nemáte to někdo na disku?? Nebo není to někde tady na foru? Ještě jsem to celý nestihl projet. Strašně rád bych se na to znova podíval
Tak doufám, že mne tady nějak strpíte, nebo přijmete
Zdraví Philippe
![]()
Welcome!
Koukám, že na fórech jsi jako doma, takže asi nebudeš potřebovat žádný zvláštní rady... kdyby snad přece ano, napiš kamkoliv nebo klidně nějakýmu adminovi soukromou zprávu.
Odkud jsi? Nejsi náhodou z Prahy? 2.8. děláme sraz, přečti si o tom v komunitě, jestli tě to zajímá ( http://asromaforum.eu/viewtopic.php?f=18&t=969 ), klidně se stav...
ten dokument bych měl mít na externím disku, kterej je pořád u bráchy doma, musim si pro něj sakra někdy zajet... no, pokud bys přišel na sraz, mohl by sis přinést usb a odnést si ho (má to asi jedno giga), jinak nevim jak to dostat na net... kdysi to nějakej kluk sem dával, stahoval jsem to z nějakýho ftp. tam to už asi nebude. já sám jsem to pak myslím taky někam házel, ale taky už to asi zmizlo. takže... nevim, návrhy?
FORZA ROMA !