ROMA - spezia

tam nebude nikdo proto, že kotel už od začátku sezóny vede svojí protetovou politiku proti těm kreténům co dělej kotel na dvě půlky apod. (např. proti bate prej byly zabavovány šály s nápisy lazio merda, odio tutti apod., hahaha)

retardi na obou stranách

no a pak ti daj zápas v tejdnu v půl vole třetí? :lol:

Sushi napsal:
tam nebude nikdo proto, že kotel už od začátku sezóny vede svojí protetovou politiku proti těm kreténům co dělej kotel na dvě půlky apod. (např. proti bate prej byly zabavovány šály s nápisy lazio merda, odio tutti apod., hahaha)

retardi na obou stranách

no a pak ti daj zápas v tejdnu v půl vole třetí? :lol:

já myslel součet obou skutečností...
to, že nám chybí kotel, samozřejmě do jisté míry také může hrát roli v hovnech, ve kterých zase jsme
potřebujem podporu
o půl 3 ti ji ale fakt, zvlášť s přihlédnutím k oněm dvěma dalším faktorům, nedá nikdo

1 Bogdan Lobonţ
2 Antonio Rudiger
3 Lucas Digne
4 Radja Nainggolan
5 Leandro Castan
7 Juan Manuel Iturbe
9 Edin Džeko
11 Mohamed Salah
13 Sisenando Douglas Maicon
14. Iago Falque
15 miralem pjanić
16 Daniele De Rossi
21 William Vainqueur
23 Norbert Gyömbér
24 Alessandro Florenzi
25 Wojciech Szczesny
26 Morgan De Sanctis
33 Palmieri Dos Santos Emerson
44 Konstantinos Manolas
48 Salih Uçan
52 Lorenzo Di Livio
53 D'Urso Christian
97 Umar Sadiq

Konečně šance i lidem mimo základ. Ještě Džeka bych nechal odpočívat také. Jinak OK. Gyömbér si za chvíli nekopne ani na tréninku, naprosto zbytečná koupě. :/

Maicon by uz nemal hrat futbal profesionalne, Iturbe je strasny, Dzeko je totalne osamoteny zase, Pjanic je desivy, Vajnker tak nejak hraje co ma, Ucan je vyborny a doposial nechapem, preco nehra viac. Salah sa nejak nezapojil do hry.

Rudi - Castan nepresvedcivo.

Brutalne profesorsky futbal. Bez motivacie.

Pozriem este druhy polcas, lebo tu mam jedlo. Pan alibista bude zase plny chvaly dufam, na sameho seba, aku dobru zmluvu podpisal.

Já to neumim ani popsat.... hra po křídlech nám absolutně nejde, přes střed neprolezem, do vápna nejde snad jedinej balon
docela se mi líbí Wili Vonka
Maicon se snaží, ale dost kazí
Emerson nemastný neslaný
Učan má momenty
Iturbe buďto absolutně nechápe co má hrát, nebo je to úplnej neschopák, a nebo (což je nejpravděpodobnější) je to kombinace obojího
je mi líto Edina, kterej ,aby dostal balon, musí si pro něj na půlku

vyzera to, ze Garcia tam dal Pjanica s Dzekom, aby konecne vyhrali nejaky zapas, ale oni bohuzial teraz neporazia ani druholigove muzstvo... obaja naviac hraju tak, akoby sa ich dotklo to, ze musia dnes hrat.
inak Dzeko predsa len dal regulerny gol, no samozrejme to ciarovy videl ako ofsajd.

Iturbe momentalne nema ani na Seriu B.

dobre Castan a Ucan.