Roma & my life

já když jsem začínal, tak jsem taky ničemu nerozuměl a jak jsem se ztotožnil.... :roma:

každopádně z mojí strany by to bylo ignore a žádný sraní

klida napsal:
já když jsem začínal, tak jsem taky ničemu nerozuměl a jak jsem se ztotožnil.... :roma:

každopádně z mojí strany by to bylo ignore a žádný sraní

:lol: ty ses ztotožnil dobře, on chudák ne...

já se s ním bavil kdysi na FP a připadal mi takovej mírumilovnej, nedovolil si dělat srandu z AS a snášel (správně naprosto) moje fóry na lazio... poslední dobou (což nechápu, když kouknu na tabulku) mu nějak narost hřebínek

neignoruju nikoho... je mi dost fuk s kym jsem "kamarád" na fb... lazio merda se mu ale nevyhejbá :mrgreen:

4Sushi - Jsem zklamanej, Rim ma 3 tituly za 80 let, nekolik generaci fans se ho vubec nedockalo a podobna sance se v pristich letech asi opakovat nebude. Jeste neni konec, ale byl by to uz spis zazrak.

Doufam ze vyjde ta coppa.

scr

90210 napsal:
4Sushi - Jsem zklamanej, Rim ma 3 tituly za 80 let, nekolik generaci fans se ho vubec nedockalo a podobna sance se v pristich letech asi opakovat nebude. Jeste neni konec, ale byl by to uz spis zazrak.

letos titul!!

scr napsal:
90210 napsal:

letos titul!!

Jasne....

Az vyhrajem 20 zapasu v rade, tak tomu mozna budu i trochu verit.

Pořád jsem realista a opakuju si cíl vedení a Rudiho, kterej je dostat se zpátky do pohárů..

...ale vevnitř je taková malinka dušička a naděje s přívlastkem titulu..

Na tých 9 super zápasov stále pripadá asi 200 totálne hrôzostrašných za posledné roky, takže u mňa zatiaľ žiadny dlhodobý optimizmus nehrozí. Beriem to match to match.

Pochopitelne na ten titul uz myslim, kdo by nemyslel po snure deviti vyher za sebou. Ale fandime Rimu, ne Mencaku. Vsichni vime co se muze stat.

Mimochodem dnes v noci jsem mel osklivy sen, ve kterym Rim v nasledujicim zapase s Chievem o svou neporazitelnost prisel...

občas se s někým bavím a přijde řeč na to, od kdy že to s tím ASR táhnu. a nikdy neumím odpovědět, není to úplně jednoznačný, pamatuju si první noviny il romanista, co jsem si koupil v Římě (za trenéra bruna contiho), samozřejmě ale člověk má o Frančem a spol. potuchy přinejmenším od eura2000 a mistrovský sezóny (pamatuju si článek o ASR v pro footballe, kterej jsem si tehdy kupoval, tuším že předsezónní před titulem), vybavuju si taky jak jsem koukal na LAOLA na nějaký německý tv a viděl jsem tam derby 5:1, to bylo někdy 2002. a taky si pamatuju, že jeden z prvních celých zápasů, co jsem viděl v tv, byl tenhle s juvehnusem 4:0. už nevím, jestli to byl sport1 nebo tak něco. na stěně v pokoji u v domě u rodičů mám pořád plakát Frančeho z doby kdo ví, dokonce snad někdy před rokem 2000 a další tuším z MS 2002. no, ať to začlo, kdy to začlo, je to už sakra dlouho :lol: a zápasů jako byl tenhle se už moc bohužel neudálo:

https://www.facebook.com/ErmeS79/videos/523874248385950

enjoy video

Sushi napsal:
vybavuju si taky jak jsem koukal na LAOLA na nějaký německý tv
:Ok:
DSF?

dostat sa k highlightom zo serie A bola zrejme v Cesku i na Slovensku svojho casu dost exotika!

Máme to, sushi, v zásadě úplně stejně. U mě Euro 2000, objev geniálního Frančeho, zájem o jeho klub, Pro Footbally, předplatné, Laola, pak ČT v CL, Sport1,2;... A jedeš. 19 let stresu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jakože všechny cesty vedou do Říma jo?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Tyvole, jak. Jsi ji nedal ráno granule?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Jooooj škoda, na pranie existuju take obaly kde tie veci das, oni sa sice peru ,ale mechanicky sa neposkodia.

To zašiješ :)