Restaurace Giallorossa

Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:
ptám se proto, že příští rok pojedem se školou do Prahy tak se tam chci stavit :p
a co by tě teda zajímalo?
tak ceny tam budou asi všelijaké, s tím počítám
ale vždycky mě zajímali ty zápasy v televizi :) tam musí být docela bouřlivá atmosféra, ne? (i když tu možnost jít se tam na zápas podívat asi mít nebudu :( )

Sushi napsal:
ptám se proto, že příští rok pojedem se školou do Prahy tak se tam chci stavit :p
a co by tě teda zajímalo?
tak ceny tam budou asi všelijaké, s tím počítám
ale vždycky mě zajímali ty zápasy v televizi :) tam musí být docela bouřlivá atmosféra, ne? (i když tu možnost jít se tam na zápas podívat asi mít nebudu :( )

jak to tam je teď nevím, na fotbal tam už nějakou dobu nechodím, je to tam už docela drahý a ta televize je malá a blbě umístěná... přestal jsem v podstatě když jsem jel do Říma a už jsem nikdy znovu nezačal

no, atmosféra jak kdy, někdy tam během zápasu byli prostě lidi na jídle, co je fotbal nezajímá, jindy se nás tam sešlo hodně, třeba i s lidma ne odsud z fóra, případně s nějekajma náhodnejma italama, a byla zábava

když já byl pryč, hrálo se derby (2:1 Mirko dvě branci) a myslím, že tam někdo zapaloval dýmovnice nebo tak něco, takže záleží... ale že by to bylo nějaký ultras doupě, to ne, je to spíš dobrej marketingovej tah pro italy, který tam choděj a vozej eura... ale je to tam hezký, zvlášť v tý jedný polovině (jedna je restaurace, druhá fast food), kde jsou na stěnách vlajky a šály a tak. v tý druhý části jsou jen fotky, lístek jídelní jako gazzetta ze dne titulu 2001 a podobný věci

za vidění to rozhodně stojí, udělat si pár fotek, i kdyby sis tam šel jen dát kafe...

Haha, to byla sranda, když se s přítelkyní procházíme Rybnou a Masnou ulicí a ona, že má chuť na pizzu. Za rohem prý dělají výbornou, tak tam jdem a já čumim jak péro, že je to Giallorossa. Doufám, že se tam někdy sejdem a budem oslavovat nějaký úspěch. :mrgreen:

Skeči napsal:
Haha, to byla sranda, když se s přítelkyní procházíme Rybnou a Masnou ulicí a ona, že má chuť na pizzu. Za rohem prý dělají výbornou, tak tam jdem a já čumim jak péro, že je to Giallorossa. Doufám, že se tam někdy sejdem a budem oslavovat nějaký úspěch. :mrgreen:
:Ok:

blesk je tvůj pomalejší a plešatější brácha, co... :mrgreen:

No, jsem za to rád, protože mě se pak líbí to, jak se tomu divím a jsem z toho jak v ráji kolikrát...v úterý tam zajdu se mrknout :wink: ikdyž já byl jen v tom fastfoodu, ale restauraci jsem tam nezahlídl nikde :mrgreen:

Skeči napsal:
No, jsem za to rád, protože mě se pak líbí to, jak se tomu divím a jsem z toho jak v ráji kolikrát...v úterý tam zajdu se mrknout :wink: ikdyž já byl jen v tom fastfoodu, ale restauraci jsem tam nezahlídl nikde :mrgreen:

fast food je i na jiřího z poděbrad, někdy se tam projdi, ať se máš čemu divit :mrgreen:

no restaurace je hned vedle, je maličká, ale za to dvoupatrová :lol:

Aha, no určitě zajdu. Michale, jak máme domluvenou tu "prasárnu" v Burger Kingu, tak bych to změnil spíše na pizzu v GLR :mrgreen: