ptám se proto, že příští rok pojedem se školou do Prahy tak se tam chci stavit 
a co by tě teda zajímalo?Francesco Totti AS napsal:ptám se proto, že příští rok pojedem se školou do Prahy tak se tam chci stavit![]()
tak ceny tam budou asi všelijaké, s tím počítámSushi napsal:a co by tě teda zajímalo?Francesco Totti AS napsal:ptám se proto, že příští rok pojedem se školou do Prahy tak se tam chci stavit![]()
Francesco Totti AS napsal:tak ceny tam budou asi všelijaké, s tím počítámSushi napsal:a co by tě teda zajímalo?Francesco Totti AS napsal:ptám se proto, že příští rok pojedem se školou do Prahy tak se tam chci stavit![]()
ale vždycky mě zajímali ty zápasy v televizitam musí být docela bouřlivá atmosféra, ne? (i když tu možnost jít se tam na zápas podívat asi mít nebudu
)
:Ok:Skeči napsal:Haha, to byla sranda, když se s přítelkyní procházíme Rybnou a Masnou ulicí a ona, že má chuť na pizzu. Za rohem prý dělají výbornou, tak tam jdem a já čumim jak péro, že je to Giallorossa. Doufám, že se tam někdy sejdem a budem oslavovat nějaký úspěch.![]()
Skeči napsal:No, jsem za to rád, protože mě se pak líbí to, jak se tomu divím a jsem z toho jak v ráji kolikrát...v úterý tam zajdu se mrknout :wink: ikdyž já byl jen v tom fastfoodu, ale restauraci jsem tam nezahlídl nikde![]()
Sushi napsal:no restaurace je hned vedle, je maličká, ale za to dvoupatrová![]()