Reprezentace

Sushi napsal:
já ho měl rád :mrgreen:

já taky, ale rok potom pak byl prej úplně strašnej ve Vale, vůbec nikdo ho nechtěl, a tak šel zadarmo do argentiny a ted jsem ho našel v rozdělení do pokojů v argentinskym hotelu :mrgreen:

Na sport.cz jsem si založil tým na Fantasy MS 2014.

Uděláme svoji skupinu a budem hrát proti sobě? Měl by někdo zájem?

Já jsem zaregistrovanej na tý FIFA fantasy - http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/, tak pokud by se někomu chtělo i tady (asi tu bude líp udělaný počítání bodů a tak), tak klidně založim.

jsem se tam taky jebnul

ještě mi zbylo 8 mega, budu to muset nějak poladit trochu

Lloris - Arias, Baines, Rodriguez - de Bruyne, James, Lallana, Borges - Agüero, Benzema, Cavani

Courtois - Rodriguez, Martins-Indi, Zapata, Vertonghen - Rakitic, Pjanic, Shaqiri - Dzeko, Immobile, Cavani

Vzadu asi potečiem. :mrgreen: Som zistil, že mimo Calcio už moc neviem ale. :ajajaj:

To je sakramentsky maly rozpocet toto

Enyeama (C) - Spahic, Toure K, Caceres - Marchisio, Pjanic, Pogba, Cuadrado - Benzema, Klose, Ayew

Já mám zatím: Begovič - Aurier, Koscielny, Zabaleta (Coentrao, Nyom) - Cuadrado, De Rossi, Pogba, Pjanič, Lahm (Bentaleb) - Agüero, Lukaku (Džeko). Taky mi přijde, že jsem dost tápal.
Jinak koho tipujete na vítěze? Těžký to takhle pálit, ale klidně bych dal Francii.

Imo sú momentálne o triedu lepší, než zvyšok sveta.

A hlavne dám malíček na to, že španieli blafnú jak fakľa.

Mně u Němců chybí útočník a moc se mi nelíbí složení obrany, já věřim, že Francouzum může pomoct i ta neúčast Riberyho.

Inak ked dani hraci su na lavici, ale narozdiel od tych v zaklade maju zapas, tak to samo prestrieda? ci si to treba strazit?