Sushi napsal:itálie musí měnit
pryč iaquintové.
Carlo...mimo si ty...kdyby tam hral Aquilani jinak by to nebylo...Carlo napsal:Ako vidim , si absolutne mimo .
Je jasne , ze Aquilani pre Azzuru urobil asi tolko co ja pre vyvoj Hip-Hopu .
Videl si zapas proti Ciernej hore napriklad ?
Hralo sa na Trequartistu , hral tam Aquilani , vyhralo sa , hrali dobre , a aj Danimu sa hralo lepsie .
Naozaj si myslis , ze taky Montolivo , Gattuso , ci nebodaj Ambrosini , ktory tam ani nie je , nieco dokazu ?
Myslis si , z je nahoda , ze Chielinimu to ide lepsie s Panuccim ako Cannavarom ?
Pre mna nie , ja som to tusil uz pred zapasom s Egyptom . Chieliny a Cannvaro su typologicky podobny hraci , radi robia blbosti a pod. Chiellinimu to ide lepsie , ked hra s niekym ako Panucci .
Taliansko potrebuje hrat na Trequartistu , Taliansko bez Trequartistu nie je Taliansko , a jediny sucasny Trequartista Talianska je Aquilani , alebo takto by sa to dalo hrat aj na Cassana , ale toho by som hodil do utoku .
Giovanni napsal:Carlo...mimo si ty...kdyby tam hral Aquilani jinak by to nebylo...Carlo napsal:Ako vidim , si absolutne mimo .
Je jasne , ze Aquilani pre Azzuru urobil asi tolko co ja pre vyvoj Hip-Hopu .
Videl si zapas proti Ciernej hore napriklad ?
Hralo sa na Trequartistu , hral tam Aquilani , vyhralo sa , hrali dobre , a aj Danimu sa hralo lepsie .
Naozaj si myslis , ze taky Montolivo , Gattuso , ci nebodaj Ambrosini , ktory tam ani nie je , nieco dokazu ?
Myslis si , z je nahoda , ze Chielinimu to ide lepsie s Panuccim ako Cannavarom ?
Pre mna nie , ja som to tusil uz pred zapasom s Egyptom . Chieliny a Cannvaro su typologicky podobny hraci , radi robia blbosti a pod. Chiellinimu to ide lepsie , ked hra s niekym ako Panucci .
Taliansko potrebuje hrat na Trequartistu , Taliansko bez Trequartistu nie je Taliansko , a jediny sucasny Trequartista Talianska je Aquilani , alebo takto by sa to dalo hrat aj na Cassana , ale toho by som hodil do utoku .
Cerna hora neni Brazilie
Montolivo je hafo dobrej
Pigi10 napsal:Srovnávat Egypt s Černou horou byl doufám aprílový žert,protože to by zdraví člověk nemohl myslet vážně![]()
Sushi napsal:man of the match itálie-brazílie
BAMBACIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()