Reprezentace

WOOOW ! Zabudol som na to , a kukam na Van Helsinga , ale dalo sa to cakat , Taliansko je slabe a bez Cassana z Aquilanim maju sancu ako Slovenska repre v oberani ringlot .

Vedel by sem niekto hodit zostavu Talianska ?

Sushi napsal:
itálie musí měnit

pryč iaquintové.

Iaquinta ?

Cital som , ze Dossena si dal vlastnak , Dani tycku a ze je pekne mimo .

Iaquintu , ktory sa dokaze dostat do sance aj sam by som tam nechal .

No jo kup si letenku do Italie jdi do Rimsky nemocnice oni te naklonujou alespon 15-krat udelaj z tebe trenera,prezidenta,premiera,vedce a 8 hracu Italske reprezentace a 3.Doktory.
A Italie se bude mit jako v zite.Nejlepe naklonuj Albeho ale nezapomen na celej kamion vozicku.
Proc meles ze Albe chybi Italii?Vzdyt rok nehral to ja muzu tvrdit,ze jim chybi Baggio a je to uplne stejny...
Taky jeden z nich vubec nehraje

Ako vidim , si absolutne mimo .

Je jasne , ze Aquilani pre Azzuru urobil asi tolko co ja pre vyvoj Hip-Hopu .

Videl si zapas proti Ciernej hore napriklad ?

Hralo sa na Trequartistu , hral tam Aquilani , vyhralo sa , hrali dobre , a aj Danimu sa hralo lepsie .

Naozaj si myslis , ze taky Montolivo , Gattuso , ci nebodaj Ambrosini , ktory tam ani nie je , nieco dokazu ?

Myslis si , z je nahoda , ze Chielinimu to ide lepsie s Panuccim ako Cannavarom ?

Pre mna nie , ja som to tusil uz pred zapasom s Egyptom . Chieliny a Cannvaro su typologicky podobny hraci , radi robia blbosti a pod. Chiellinimu to ide lepsie , ked hra s niekym ako Panucci .

Taliansko potrebuje hrat na Trequartistu , Taliansko bez Trequartistu nie je Taliansko , a jediny sucasny Trequartista Talianska je Aquilani , alebo takto by sa to dalo hrat aj na Cassana , ale toho by som hodil do utoku .

Carlo napsal:

Hralo sa na Trequartistu , hral tam Aquilani , vyhralo sa , hrali dobre , a aj Danimu sa hralo lepsie .

Naozaj si myslis , ze taky Montolivo , Gattuso , ci nebodaj Ambrosini , ktory tam ani nie je , nieco dokazu ?

Myslis si , z je nahoda , ze Chielinimu to ide lepsie s Panuccim ako Cannavarom ?

Pre mna nie , ja som to tusil uz pred zapasom s Egyptom . Chieliny a Cannvaro su typologicky podobny hraci , radi robia blbosti a pod. Chiellinimu to ide lepsie , ked hra s niekym ako Panucci .

Taliansko potrebuje hrat na Trequartistu , Taliansko bez Trequartistu nie je Taliansko , a jediny sucasny Trequartista Talianska je Aquilani , alebo takto by sa to dalo hrat aj na Cassana , ale toho by som hodil do utoku .
Carlo...mimo si ty...kdyby tam hral Aquilani jinak by to nebylo...
Cerna hora neni Brazilie
Montolivo je hafo dobrej

Giovanni napsal:
Carlo napsal:

Carlo...mimo si ty...kdyby tam hral Aquilani jinak by to nebylo...
Cerna hora neni Brazilie
Montolivo je hafo dobrej

Keby to bolo ine uz len zmenou taktiky
Cerna Hora je ako Egypt :wink:
Montolivo je hafo dobrej pre Gambac Ligu , inak priemerny az podpriemerny hrac , a to som ho donedavna zastaval , a bol moj oblubenec , nieco ako Aquilani .

Aquilani momentalne treba nema ani na tu Gambac ligu...a Egypt je lepsi nez Cerna Hora...kdyz tomu nerozumis tak raci drz pec!

Srovnávat Egypt s Černou horou byl doufám aprílový žert,protože to by zdraví člověk nemohl myslet vážně :blabla:

Pigi10 napsal:
Srovnávat Egypt s Černou horou byl doufám aprílový žert,protože to by zdraví člověk nemohl myslet vážně :blabla:

Ano , predsa za Egypt hra/hral Mido .

Tu nejde o to , ci je lepsi Egyopt , Cierna Hora , Jamajka , Guetemala alebo Karibik , tomu sa hovori Princip .

Egypt je 2x za sebou mistr Afriky, asi to nebudou žádný lúzři

viděl jsem druhej poločas...
Gigi- Zambro, Cannavaro, Chiellini, Dossena - Pirlo, De Rossi, Camoranesi - Pepe, Rossi, Toni/Gilardino

Brazílii na letošním Konfederačním poháru již nepomůže Juan, obránce AS Řím si poranil stehenní sval a turnaj pro něho skončil.

man of the match itálie-brazílie

dobry, tohle uz jsem dlouho nevidel. tehdy to bylo velky prekvapeni, ale ted s odstupem musim rict, ze jsme meli lepsi tym, nez italie. takovy hrace, jako nedved nebo poborak proste nemeli a nemaj. italie to je vetsinou takovej udrenej fotbal, skvela obrana a brankari, skveli utocnici, ale zaloha stoji za hovno, s vyjimkou pirla zadna konstruktivita. v usa 94 je do finale protlacil roberto baggio defakto uplne sam.