Reprezentace

docela by se mi líbilo, kdybychom zase po dlouhý době hráli fotbal a nemusel bych se stydět za ty retardky na hřišti

kdy se vlastně hraje?

kvalda je mi volná, naopak pokud nepostoupíme a tým se komplet obmění, budu rád

Roscio a Tore André Flo jsou nejlepší střelci norský historie, ne? dyť JAR dává bramboru v každym zápase

Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/Norway_national_football_team

když vynechám ty starodávný střelce... tak jsi na někoho ještě zapomněl 8)

Oleeeeeeeeee!

zapas se san marinem jsem nevidel a ani nechtel videt, ale ten se slovaky byl velkym zklamanim. hasek to imho prokaucoval, jakoby na me dychl starej defenzivni brykneruv system. koller hral hrozne a nemel tam co delat, ale na druhou stranu je treba ocenit jeho reakci po zapase. jankulovski ma blby kecy a neustale vyhrozuje koncem v repre, osobne bych se ho nebal vubec nepovolat a nasadit kadlece. papirove sice hraje v milane, ale neni to zadnej prinos a jeho primaky jsou katastrofa. stejne jako v prvnim zapase, kdy jsme byli lepsi nez slovaci, ale ti udelali z hovna kulicku a vyhrali, kdyz dali 2 goly ze dvou strel, tak ted to bylo trochu podobny. zvlast kdyz prisel baros, kterej po letech hraje zase dobre a klidne bych ho vzal do rima, s necidem, kterej je taky vybornej a taky bych se ho nebal vzit do rima.:0) fotbal to ale byl hroznej, bez zalohy. nikdo si tam nebyl schopnej dat kloudnou prihravku. vim proc mam tak rad pizarra...

Baroše nesnášim a nechci (tzn. že asi přijde, poslední roky to tak je :mrgreen: ), Necida bych bral.

Bapti se trefil

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jGUpbPBEtS4[/youtube]

Mirko

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_GRNEgo2Y-o[/youtube]

Roscia nevidim nikde

jako jedinej z rima. a neni tam cassano. lippi je fakt kokot a nikdy jsem ho nemel rad. ze vyhral MS? nezajem, pro me je hlavne juventino.

to určitě je, na druho stranu tu itálii vede sice s hrozným fotbalem a prstem v nose... i když ho všichni kritizujou.
no uvidime...
ja ho nemam rad kvůli baggiovi.

Brankáři: Julio César (Inter), Doni (AS Řím), Obránci: Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona), Michel Bastos (Lyon), Fabio Aurelio (Liverpool), Juan (Roma), Luisao (Benfica), Lúcio (Inter), Naldo (Werder Brémy), Záložníci: Gilberto Silva (Panathinaikos), Lucas (Liverpool), Felipe Melo (Juventus), Josue (Wolfsburg), Elano (Galatasaray), Ramires (Benfica), Alex (Spartak Moskva), Julio Baptista (Roma), Carlos Eduardo (Hoffenheim ), Kaká (Real Madrid), Útočníci: Luís Fabiano (Sevilla), Nilmar (Villareal), Robinho (Manchester City), Hulk (FC Porto).

konečně Hulk

Doni je v klidu a chytá dobře, navíc bude imho chytat Cesar, když Juan v pohodě odehraje oba zápasy před repre, tak ať si jede a Baptista už několik měsíců nic nepředved

doni by se měl ještě doléčit, juan hraje za repre víc než za nás a julio by měl makat a ne lítat po světě.