Realizační tým

Pique napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Pique napsal:
Já doufám že příjde Boas. Začal trénovat když Enrique začínal hrát v nadsázce v áčku Barcelony už. Takticky je úplně někde jinde. Ale stejně si myslím že LE zůstane. Ten se bude držet jako klíště
víš jak skončil pod Boasem Torres? nerad bych to samé zažil s Tottim

Jak? Torres pod ním hrál a dostával přednost před Drogbou. To že nedával goly nebyla Boasova vina. Naopak Torres je hráč s nejvíc asistencema :)
Právěže přednost nedostával. Často hrál míň jak poločas. Dobře začal hrát až pod Di Matteem

před zápasem s catanií bylo loučení s giorgem rossim, který jde do důchodu..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eKYu9Nr5TSI[/youtube]

:sala:

Sushi napsal:
luis to prý chce ukončit. respektive podal demisi. prý.

to nemusí, ne? končí mu vertrag, bych řek

pokud tomu tak skutečně bude (bude), bude to ku prospěchu všech stran

Tohle jsem sem napsal 3.dubna:

Ted fakt nevim a asi nejsem jedinej. Mozna ani sam Enrique nevi. Jisty je, ze ma smlouvu "jen" do konce pristi sezony. Pokud tahle sezona dopadne nejpravdepodobneji, tj. Rim neco vyhraje, neco prohraje a nakonec horko tezko urve aspon nejaky to predkolo Evropsky ligy, tak Enrique urcite zustane s tim, ze sam dobre vi, ze to v pristi sezone musi byt lepsi hned od zacatku a kdyz nebude, tak se urcite nebude branit predcasnymu konci. Pokud to ted Rim posere na cely care a Inter ho prefinisuje o posledni flek v Evrope (to bych fakt nevyloucil), tak mozna skonci uz ted, zvlast kdyz skonci Guardiola. Jeho podpora bude hodne dole a vedeni mu v tom urcite nebude branit. Ze se stane zazrak a Rim nezaslouzene skonci na 3. fleku bych vyloucil, pak by ho ale mozna akceptoval i Danko. Letos ale krome demolice Interu, kterej byl ale nejslabsi za 10 let, neprisel zadnej super vysledek.

Uprime receno jsem si fakt nemyslel, ze zaver sezony bude takhle prisernej a uz pred 2 tydny bylo myslim jasny, ze Enrique skonci. Ten neuspech je proste moc velkej.

Rozmrdá tým, po 15 letech nemáme poháry, budeme v krutě červených číslech a on si odejde ještě jako srab. Za to ho nesnáším.

A teď má příjít Monty, kterýho před rokem vykopli jako kus hadru? Paráda

Ja si skor hovorim, ze koncene pochopil, ze narazil a nema zmysel pokracovat v niecom, co nikdy nebude fungovat. Srabom by som ho nenazyval, na jeho mieste by som spravil to iste.

Anyway, hlavne ze ide konecne do hajzla!!!

edit:
Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/enrique-v-rime-konci-potvrdil-to-baldini-182489/

YEEEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!!!!!!

:sordi: :eek:hen: :eek:hen: :eek:hen: :sciao: :sciao: :sciao: :vlna: :party: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag:

Danko vyhlasuje dnesny den za svoje druhe narodeniny!

:lol: danko...

já jsem rád, že zas budeme mít trenéra, ale mrzí mě, že odchází luigi-člověk, vedle luigiho-trenéra.. byla s nim sranda :lol: navíc se mi líbil, když přišel, asi holt umí dobře mluvit. mrzí mě, že se mu nepovedlo realizovat to, co říkal. jsem na něj zvědav v příštím angažmá.

kdo asi přijde, ten vincenzo? catania ho nechce pouštět. já chci bielsu! nebo zemana! :mrgreen:

Bielsu by som rad aj ja. Zemana e-e aj ked jeho fotbal je funny. :mrgreen:

Inak dufam, ze klapne Cenzo, alebo pride Villas Boas.

danko10 napsal:
Bielsu by som rad aj ja. Zemana e-e aj ked jeho fotbal je funny. :mrgreen:

Inak dufam, ze klapne Cenzo, alebo pride Villas Boas.

boas je mi sympatickej jak trn v oku... takže asi příde :lol: