Prodloužení smluv

Sushi napsal:
to jako proč? kéž by na ně spadnul meteorit

Absolutní souhlas, po příchodu šejků nesympatickej mančaft s jedním volem na lavičce a něčím ještě horším v útoku... Neříkám, že to přeju druhýmu Manchesteru, naopak vůbec je nemusím, ale je to přecijen menší zlo (nečekal bych, že tohle někdy řeknu). Jedinej komu titul vážně z užší špičky přeju je Tottenham...

Nelíbí se mi tyhle rychlokvašky uměle vystavěný na obrovským kapitálu a jsem rád, že se tohle zatím nestalo nám. Jedna věc je nějaká rozumná počáteční investice do kádru a druhá neustálý skupování za jakoukoliv cenu a to i v situaci, kdy bych mohl postavit dvě jedenáctky, přičemž si dovedu představit, že ani jedna by neměla problém se záchranou.

Abych nebyl tak OT, jen doufám, že Dani pošle City do háje... Pokud jde o výkupní klauzuli, ať mu jí tam proboha dají, je-li to poslední problém a Daniho podmínka. I kdyby na ní došlo, stejně vždycky bude záležet ještě na souhlasu hráče a ten si tak i v případě nepostupu do LM, může přát setrvání. Nikde navíc není řečeno, že pokud podepíše bez klauzule a bude chtít odejít, protože se mu něco nebude líbit, znamená to, že ho tu udrží. Obávám se, že naše vedení nemá takový koule, aby pak skálopevně trvalo na udržení hráče notabene dovedu si představit, jakej nepořádek by to mohlo udělat v kabině.

Na tomhle se neshodnem a uz jsme to tady myslim parkrat resili. Kritika ohledne rychlokvasek a nakupu IMHO neni fer. Z Man City chteli mit co nejrychleji velkoklub na nejvyssi urovni, v podstate tak museli obmenit uplne celej kadr, protoze to byl tym zebraku, kde na velkoklub nemel nikdo. Nemuzete to prece srovnavat s Rimem...Stavet to na odchovancich neslo, protoze zadny poradny nemeli a anglicani navic nejsou moc dobri fotbalisti ( :pch: ), urcite utraceli prehnane, ale je to jejich vec. Ted maj prachy, driv je nemeli, zlej Mencak mel prachy vzdycky...Udelali dobrej tah s angazovanim Manciniho, kterej podobnej tavici kotel uspesne koucoval v Interu, doufam ze ten titul letos udelaj. Podobny kydy se btw objevovaly i tehdy, kdyz Abramovic koupil Chelsea.

Abyste me nebuzerovali z OT, tak uz se pomalu blizi deadline, do kteryho mel DDR podepsat. At mu sakra daj co chce a je klid.

90210 napsal:
Stavet to na odchovancich neslo, protoze zadny poradny nemeli

akorát rok předtim vyhráli nějakej ten Youth Cup nebo co a byli tam Hart, Richards, Johnson, Weiss, Sturridge nebo Evans, možná i Onouha

klida napsal:
90210 napsal:
Stavet to na odchovancich neslo, protoze zadny poradny nemeli

akorát rok předtim vyhráli nějakej ten Youth Cup nebo co a byli tam Hart, Richards, Johnson, Weiss, Sturridge nebo Evans, možná i Onouha

Hart tam je furt, Evans tam nebyl a pri vsi ucte ke zbytku to asi nejsou hraci, kteri by je privedli na vrchol. Samozdrejme nevyhodili celej kadr behem roku, premenovali ho postupne, ale tohle je zbytecny chytani za slovo, vis jak jsem to cely myslel.

90210 napsal:
Na tomhle se neshodnem a uz jsme to tady myslim parkrat resili. Kritika ohledne rychlokvasek a nakupu IMHO neni fer. Z Man City chteli mit co nejrychleji velkoklub na nejvyssi urovni, v podstate tak museli obmenit uplne celej kadr, protoze to byl tym zebraku, kde na velkoklub nemel nikdo. Nemuzete to prece srovnavat s Rimem...Stavet to na odchovancich neslo, protoze zadny poradny nemeli a anglicani navic nejsou moc dobri fotbalisti ( :pch: ), urcite utraceli prehnane, ale je to jejich vec. Ted maj prachy, driv je nemeli, zlej Mencak mel prachy vzdycky...Udelali dobrej tah s angazovanim Manciniho, kterej podobnej tavici kotel uspesne koucoval v Interu, doufam ze ten titul letos udelaj. Podobny kydy se btw objevovaly i tehdy, kdyz Abramovic koupil Chelsea.

Abyste me nebuzerovali z OT, tak uz se pomalu blizi deadline, do kteryho mel DDR podepsat. At mu sakra daj co chce a je klid.

Shodneme se, že se neshodneme :) Jen ještě menší reakce k tomu, co jsi napsal, přístup City beru jako prototyp toho, jak by to podle mě vypadat nemělo. Jsou to sice peníze majitele a jeho hračka, ale mně se to prostě nelíbí a po vypadnutí z LM a poháru, budu přát City, ať ostrouhá i v lize. Je to umělej klub, nic víc. Souhlasím, že kádr bylo potřeba z velký části postavit znova (byť bandou žebráků bych je nenazval, pár dobrejch jmen tam rozhodně bylo) a určitou počáteční investici do přestavby bych i chápal, jenže to nebyl konec ale začátek a další přestupový období se nesly v podobným duchu. Výsledkem je monstrózní kádr (dovolím si tvrdit, že +- 20 hráčů by hrálo základ v týmech horní půlky tabulky), kterej Mancinimu podle jeho slov pořád přijde úzkej (nevěřím, že to myslí vážně). K poznámce o Chelsea, ta mi rovněž nepřijde jako sympatickej klub a ani jemu nepřeju.

Zakončeme to optimisticky, alespoň fandíme oba ASku :)

souhlasím s bonesem, jako obvykle...

ty seš kluku tak trošku nějaká kultivovanější verze mě :mrgreen:

Fanouškovský vs. ekonomický pohled na fotbal. Nic víc bych v tom nehledal.

Osobně je mi daleko bližší ten fanouškovský a fakt bych si kurevsky nepřál, aby to někdo v Římě dělal jako arabáč v Manchesteru, ale na druhou stranu plně respektuju fakt, že si někdo koupí klub a dělá si s ním, co chce. Dokud nikde nikoho neuplácí, je třeba to respektovat a sportovní výsledky uznávat. Ať se mi to jako fanouškovi líbí nebo nelíbí.

NELÍBÍ.

De Rossi možná podepíše příští týden
Daniele De Rossi by měl brzy definitivně ukončit spekulace o své budoucnosti. Záložník AS Řím má smlouvu jenom do konce sezony a s klubem z hlavního města Itálie našel společnou řeč. Obě strany se údajně dohodly na pětiletém kontraktu se základním ročním příjmem šest milionů eur, k podpisu smlouvy by pak podle posledních zpráv mělo dojít příští týden

Franco Baldini: Daniele De Rossi podepsal smlouvu na 5 let, zítra tisková konference

Sushi napsal:
Franco Baldini: Daniele De Rossi podepsal smlouvu na 5 let, zítra tisková konference

:Ok: :Ok: :Ok: :Ok: DANIEEEELE!!! Nedivim se, konečně máme schopnej tým nejen na hřišti

Italský reprezentační záložník Daniele De Rossi podepsal novou smlouvu v AS Řím a stane se nejlépe placeným fotbalistou v klubové historii.

klida napsal:
Italský reprezentační záložník Daniele De Rossi podepsal novou smlouvu v AS Řím a stane se nejlépe placeným fotbalistou v klubové historii.

:sala: :sala: :sala: :daje: :daje: :roma: :roma: :Ok: :Ok: :Ok: :sala:

"Bylo to rozhodnutí srdce i rozumu," prohlásil na dnešní tiskové konferenci De Rossi, který za římský celek nastupuje od roku 2001, odehrál 268 zápasů a vstřelil 32 gólů. Zkušený, sedmdesátinásobný reprezentant také získal s Tottim titul mistrů světa před šesti lety v Německu.

"Luis Enrique je nejlepší trenér, jakého jsem kdy zažil. Brzy získáme titul," slíbil De Rossi. V současné době je klub z metropole šestý, na vedoucí Juventus Turín ztrácí jedenáct bodů.

Pique napsal:
"Bylo to rozhodnutí srdce i rozumu," prohlásil na dnešní tiskové konferenci De Rossi, který za římský celek nastupuje od roku 2001, odehrál 268 zápasů a vstřelil 32 gólů. Zkušený, sedmdesátinásobný reprezentant také získal s Tottim titul mistrů světa před šesti lety v Německu.

"Luis Enrique je nejlepší trenér, jakého jsem kdy zažil. Brzy získáme titul," slíbil De Rossi. V současné době je klub z metropole šestý, na vedoucí Juventus Turín ztrácí jedenáct bodů.

tabletocky :lol: :lol: :lol:

Greco brzy prodlouží v AS Řím
Leandro Greco by měl nejpozději koncem příštího týdne podepsat novou smlouvu s AS Řím. Italský záložník má nyní kontrakt jenom do konce sezony a ročně pobírá 175 tisíc eur, díky nové smlouvě bude v hlavním městě vázán o tři roky déle a finančně si polepší o 525 tisíc eur ročně.

jsem si teda myslel, že už to dávno podepsal

klida napsal:
Greco brzy prodlouží v AS Řím
Leandro Greco by měl nejpozději koncem příštího týdne podepsat novou smlouvu s AS Řím. Italský záložník má nyní kontrakt jenom do konce sezony a ročně pobírá 175 tisíc eur, díky nové smlouvě bude v hlavním městě vázán o tři roky déle a finančně si polepší o 525 tisíc eur ročně.

jsem si teda myslel, že už to dávno podepsal

už aspoň před dvěma měsícema podepsal, bohužel

Perrotta prodlouzil o rok, dostane 2,6 mega E plus bonusy. Myslel jsem, ze chtej setrit na platech, ale pak vyplaznou hraci, kterej lesti lavku, takovej balik. :think: