Prodloužení smluv

Pigi10 napsal:
Sushi napsal:
z tý fotky to nejde poznat, ale možná to není čepice, ale taková ta věc na krk/hlavu (a ta je fakt dobrá)
Je to čepka co má nahoře takovou tu šňůrka, kterou z toho uděláš ten nákrčník no=)

taky myslim, za 20 éček v Roma store :mrgreen:

Zdarma když tvá matka pracuje v drogerii=D
Tam dostali ke zboží těch čepic plno, tak mi jednu vzala=D Bohužel nemá znak AS...=(

taky si myslim, že to je widlit (25E v e-storu)

prej se do toho ještě přisrala Paříž s Carlem do těch tahanic o smlouvu

Ty vole k ManC´s ešte Paríž? Super, ďalší čo môžu ísť cez mrtvoly. Daniho očividne tie prachy lákajú, takže začínam byť regulérne nervózny. :?

To ja uz jsem ve veci DDR delsi dobu. Dava si dost na cas. Asi si bude muset hodit minci, evidentne nevi, co delat.

Kukam, ze bookmakeri znizili kurz na Daniho odchod do city na 1.50.

No... aby som bol uprimny, myslim, ze jeho dni v Rime su spocitane. Podla mna ta vyckavacia taktika ma za ulohu uz iba vysrobovat kontrakt s city co najvyssie. Mozno to neni ani tak Daniho iniciativa, ako jeho agenta, ktory si iste vie ako bchodnik spocitat, ze z arabov vytrieska daleko viac penazi, nez z Rima. Chudak, tiez musi zivit rodinu a milenku a tak... :grr:

Ak sa to naozaj stane, tak Dani bude musiet v Rime asi chodit kanalami.

Pro vás je lepší, když se nic neví, protože tak se dá mluvit. Až De Rossi podepíše novou smlouvu, tak celé toto téma skončí... a to budou nudné tiskovky, hrozně nudné! O čem budeme mluvit, no? Takhle je to lepší... (Luis Enrique na včerejší tiskovce)

Sushi napsal:
Pro vás je lepší, když se nic neví, protože tak se dá mluvit. Až De Rossi podepíše novou smlouvu, tak celé toto téma skončí... a to budou nudné tiskovky, hrozně nudné! O čem budeme mluvit, no? Takhle je to lepší... (Luis Enrique na včerejší tiskovce)
:Ok:

De Rossi chce výkupní klauzuli
Nová smlouva pro Danieleho De Rossiho je stále v nedohlednu. Vedení AS Řím sice svému záložníkovi nabídlo 6 milionů eur ročně na dalších pět let, ovšem problém vzápětí nastal u výkupní klauzule. De Rossi chce totiž podle deníku La Gazzetta dello Sport v nové smlouvě zakotvit částku, za kterou by ho mohl některý klub vykoupit v případě, že by se Římané nekvalifikovali do Ligy mistrů.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Francesco Totti AS napsal:

Ať ju dostane, postoupíme.
teď máme formu, šňůra vitězství je taky dlouhá, ale těch 10 bodů na LM nebo kolik tam je :? no nevim no...
EDIT: aha, teď koukám, že kdyby se nám podařilo vyhrát v Catanii, tak máme 5 bodů na předkolo :think: to by se snad ještě dalo...ale musíme vyhrát na Sicílii, což za 25 minut nebude jednoduché

Pokial je to s tou vykupnou klauzulou pravda, tak je jasne, ze mu ide o prachy a mozno o nejaky sportovy uspech v kratkodobom horizonte, ale skor to vidim na tie prachy, pretoze podla mna by musel byt clovek idiot, aby mal uprimnu radost z toho, ze nieco vyhral s mancaftom ako je city. Plus v city je zaruka toho ze nikdy nic nevyhraju, pokial tam bude pan Mancini.

Takze by som sa s nim rozumne dohodol a nerobil mu problemy, kedze sanca, ze po sezone zostane je podla mna tak 20%. Urcite bude lepsie vyinkasovat aspon nejake prachy, nez dostat dratom do oka.

dulezity je aby prodlouzil, pak ho lze i prodat (a ja budu nadavat až do velikonoc 2019), ale dulezity je aby podepsal

já bych mu tam tu klauzuli i dal, ale s tim, že začne platit nejdřív v roce 2013, tj. jestli se příští rok nedostanem do LM

klida napsal:
já bych mu tam tu klauzuli i dal, ale s tim, že začne platit nejdřív v roce 2013, tj. jestli se příští rok nedostanem do LM

Tak nejak.
Uz to trva fakt dlouho...

4danko - City maj letos naslapnuty na vitezstvi v lize. Sice jsem nikdy nevidel zadnej jejich zapas, ale preju jim to.

90210 napsal:
klida napsal:

Tak nejak.

4danko - City maj letos naslapnuty na vitezstvi v lize. Sice jsem nikdy nevidel zadnej jejich zapas, ale preju jim to.
to jako proč? kéž by na ně spadnul meteorit

Sushi napsal:
90210 napsal:
klida napsal:

Tak nejak.

to jako proč? kéž by na ně spadnul meteorit

Vzdycky me byli docela sympaticti a ligu nevyhrali 100 let. Proc by to mel porad vyhravat Mencak (ten zlej) a ty dalsi 3. Jsem rad, ze sejci napumpovali prachy zrovna do nich a v PL tak muze prevratit zavedeny poradky takovej outsider. Asi jako kdyby v Italii najednou vyhralo ligu Lecce.

no, právě. nic proti lecce, ale dost se mi ten přístup hnusí. no nic, jsme OT..

90210 napsal:
klida napsal:

Tak nejak.

nevěřím že to City vydrží...podle mně jim dojde dech a skončí druzí