Prodloužení smluv

klida napsal:
Rodri bych chtěl dostat přidáno, aby se dostal na 2miliony čistýho

Se posral v kine. 2 roky hral hovno a chce pridat? Muze byt rad, ze ho Rim jeste chce.

Brighi připraven k jednání
Matteo Brighi podle doufá, že klub s ním na konci sezony bude jednat o nové smlouvě. Uvedl to jeho agent Vanni Puzzolo.

klida napsal:
Brighi připraven k jednání
Matteo Brighi podle doufá, že klub s ním na konci sezony bude jednat o nové smlouvě. Uvedl to jeho agent Vanni Puzzolo.
vanni puzzolo... :roll:

Takže by sme mali kúpiť toho stopéra , ten Burdisso nevyjde , pretože Mancini je zmrd - a proste robí to naschvál , a zvýšil zaňho cenu na 14.mil. Takže Mexes zostane a to nevyšiel ešte ani Burdissov brat . Toto vidím na oslabenie na stopérovi , ku.va fix !!!! :evil: :evil: :evil:

já nevim, proč se necháš takle vybláznit, ještě milion hráčů "bude přestupovat" do City, máš teprv červen, i když jsem to nečet, jenom jsem viděl nadpis, tak bych nepovažoval přestup Burdissa do CashCity za úplně pravděpodobnej

klida napsal:
já nevim, proč se necháš takle vybláznit, ještě milion hráčů "bude přestupovat" do City, máš teprv červen, i když jsem to nečet, jenom jsem viděl nadpis, tak bych nepovažoval přestup Burdissa do CashCity za úplně pravděpodobnej

Toto ale už nevyzerá len niak tak ako upratovačka niečo počula , navyše Mancio je zmrd a tých 14 zaňho dá .

V pripade prodlouzeni smluv beru jen pdf.ka a o prestupum zacinam verit v momente, kdy hrac prileti do Rima doladovat podminky....Taddeimu bych to 4 roky dal, ted je dulezitej a co bude za 4 roky neni dulezity, tolik penez zase nebere.

Moratti by byl blbej, kdyby Burdissa prodaval za levno. Letos konecne ukazal, ze je world class a pokud bude hrat v zakladu za Argentinu, tak jeho cena poleti nahoru. Kdepak, tohle nevidim moc nadejne, vzhledem k tomu ze Rim nema prachy by asi bylo lepsi podepsat Gallase.

Tak Motta ide vraj do Juventusu :cry: , Cicinho si predlzi pobyt o 2 mesiace v Brazílii a asi tam aj zostane , t.j mame len Cassettiho a Riiseho , Massielo stojí 7 - to nebrat , Belhadj tiež - to ani neni bek imho , Adriano zo Sevilly by nestal vela a naspat Aleandro Rosi .

Super, hezky prachy. Kolik bral predtim, netusi nekdo? Nechce se mi to hledat. :cap:

90210 napsal:
Super, hezky prachy. Kolik bral predtim, netusi nekdo? Nechce se mi to hledat. :cap:

Ingaggio € 1,75 (05/06) 2,23 (06/07) 2,23 (07/08) 2,23 (08/09) 2,23 (09/10) milioni lordi

Code:
http://www.romanews.eu/contratti.asp

Agent mu vyhandloval slusnej pridavek. Pro srovnani (trochu jsem se prohrabal platy na asroma.it)

Taddei - 2.8
F.Simplicio - 1.8
Cassetti - 1.8
J.Sergio - prumerne 1.3
Perrotta - 3.1 (ma smlouvu jen na pristi sezonu, priste bych mu dal min)
Pizarro - 3.2

Jsem zvedavej, kolik nabidnou Adrimu. 3 je malo, musi tam byt nejaky bonusy, v plny sile bral asi tak 10 mega.

Btw J.Baptista, Cicinho a Doni berou kazdej zhruba 4 mega, takze to je 12 mega prosezenych na lavce/tribune. Jeste nekdo chce, aby zustali?

Naptistu prodat, Doniho nechat, Cicinho už se, co se mě týče, nemusí z tý Brasílie ani vracet...

Stačí predať Baptistu a Doniho , Cicinha mi je ľúto imho by som ho nechal , ale on nechce zostať , takže jo predať všetkých 3 .

12 za platy + ešte niečo za ich predaj , to je minimálne 8 za všetkých 3 =20 .

*Vôbec neviem , akú by mohli mať cenu . Cicinho asi najmenšiu , je mu 30 , pol roka nehral a nepresadil sa , možno tak 2-3 ? Doni tipujem tak 3-5 a Baptista 4-6(tu možno viac ked sa najde niaky blazon) .