Prodloužení smluv

HugoBoss27 napsal:
HugoBoss27 napsal:
klida napsal:
ted je na řadě Florenzi

AS Řím by si měl co nevidět pojistit Alessandra Florenziho. Ten má s Giallorossi kontrakt ještě na dva roky, obě strany se prý údajně dohodly na jeho prodloužení, přičemž součástí má být i výrazné platové navýšení. (transfermarketweb.com)

Žádá 4M€
To nás moc nešetří :roll: :mrgreen:

Luca Pellegrini oficiálně prodloužil do 2022

ted ještě brácha a hlavně Florko

Code:
http://www.asroma.com/en/news/2018/4/luca-pellegrini-signs-long-term-contract-with-roma

:lol:

v itálii někteří floreho dost hejtujou na fóru, že si velkou smlouvu nezaslouží a že je namyšlenej dřevák (ve zkratce)

I am not one of them

On Florko uz dost dlho moc fotbalovych veci nepredviedol, lenze to de facto nikto a on bol po dlhodobom zraneni. Drevak tak trochu je, ale namysleny? Preco, preboha?

Kazdopadne musi zostat za kazdu cenu.

Ja som Florka videl parkrat, a z toho kadra co mame, by som ho zaradil medzi tych namyslenejsich, to suhlasim.

podle mě na hodnocení floreho leží břímě toho, že za něj nemáme náhradu a je po zranění, naskočil z nuly do plnýho zápřahu

je to hráč s nejlepším centrem, co máme (s underem)

některý balóny, co dává, jsou fakt lahůdka (ok, někdy mu to letí do prdele)

Já když Florka viděl naživo a prosil ho o fotku, tak mě arogantně odbyl...nafoukanej mi přijde taky.

to mi taky přijde trošku divný, ale nemám důvod ti to nevěřit

nicméně myšleno mnou bylo, že je podle některých namachrovanej na hřišti, dělá frajeřinky, dělá věci, který jsou efektní a ne efektivní, hádá se s rozhodčíma apod.

stále platí, že já si to nemyslim :mrgreen:

Ci je namysleny mimo ihriska tažko povedat ak ma aj niekto jednu dve skusenosti nemusi mat každy hrač zakaždym naladu na všetko. Tak či onak ide o to či to ukazuje na ihrisku a na ihrisku maka pre Rim bez akychkolvek manierov čiže je mi to viac menej u riti aky je mimo.

myslim, že ta dnešní (stupidní) střela na konci namísto přihrávky džekovi zas přileje oleje do ohně...

A tomu zase moc nevěřím, to by byli blbí oba. To ma určitě původ v blábolu nějakýho rádia v Římě

Florenzimu po sezone konci smlouva a jsou tam udajne problemy s jejim prodlouzenim. Doufam, ze zustane, ale Florenzi si po predminuly sezone, kde si 2x urval koleno a po minuly, z individualniho hlediska nevyrazny a prumerny sezone asi nezaslouzi plat na urovni hlavni hvezdy klubu.

90210 napsal:
Florenzimu po sezone konci smlouva a jsou tam udajne problemy s jejim prodlouzenim. Doufam, ze zustane, ale Florenzi si po predminuly sezone, kde si 2x urval koleno a po minuly, z individualniho hlediska nevyrazny a prumerny sezone asi nezaslouzi plat na urovni hlavni hvezdy klubu.

:Ok: