Prodloužení smluv

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:
Zaniolo prave prodlouzil!!! Do roku 2024, bez vykupky, samozrejme. Za 2 mega s bonusama.

Sláva! To druhé u nás totiž tak samozřejmé nebývalo. :Ok:

Prave. I tim je mi Petrachi sympatickej.

Petrachi se činí! Právě prodloužil i Ünder! Do roku 2023.

2 mega ročně.

Monchi sliboval, všichni slibovali. A Petrachi prodloužil za dva dny dvě vělký opory Fonsecova týmu. Parádní práce, zčistajasna, bez keců. :tlesk: :tlesk:

Largo napsal:
Petrachi se činí! Právě prodloužil i Ünder! Do roku 2023.

2 mega ročně.

Monchi sliboval, všichni slibovali. A Petrachi prodloužil za dva dny dvě vělký opory Fonsecova týmu. Parádní práce, zčistajasna, bez keců. :tlesk: :tlesk:

Taky se mi líbí, že kolem toho nebyla kupa slintů. Zatím sympatická práce.

A teď zpátky na zem: byli prodloužený protože je chceme držet nebo protože je chceme příští rok bouchnout a hráč s končící smlouvou se prodává blbě? Bohužel už mě tyhle zprávy nijak netěší

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

I kdyby je prodali dobrá práce, protože na kupce můžeme tlačit z cenou 💪 Manolas kdyby měl do 2023 třeba tak ho taky neprodame pod cenu 😉

Sushi napsal:
A teď zpátky na zem: byli prodloužený protože je chceme držet nebo protože je chceme příští rok bouchnout a hráč s končící smlouvou se prodává blbě? Bohužel už mě tyhle zprávy nijak netěší

Raduj se z maličkostí, protože radost z velkýho úspěchu dlouho nepřijde. :)

Jak píše pasta, i kdyby se měli prodat, tak nám to vylepšuje výchozí pozici.

Sushi napsal:

Tak samozrejme, tohle riziko je tady porad. a dlouho bude, s tim nic neudelame. Ale neni lepsi mit radost z toho, ze se aspon neco pozitivniho deje? Jsem rad, ze se prodlouzili oba dulezity hrace, ale jeste radsi za to, jak to klub i oba hraci okomentovali. Co se stane za rok, to samozrejme nikdo nevi a nema smysl se tim ted deptat. Ze jsme pro vetsinu dobrejch hracu prestupni stanice, to je proste fakt.

Abaddon napsal:
Sushi napsal:

Raduj se z maličkostí, protože radost z velkýho úspěchu dlouho nepřijde. :)

Jak píše pasta, i kdyby se měli prodat, tak nám to vylepšuje výchozí pozici.

Presne tak.

HugoBoss27 napsal:
Edin do 2022

:shock: :shock:

To cumim, tohle jsem fakt necekal.... Asi nebyly zadny kvalitni nahrady. Jinak nevim, minulou sezonu mel spatnou...

Largo napsal:
HugoBoss27 napsal:
Edin do 2022

To cumim, tohle jsem fakt necekal.... Asi nebyly zadny kvalitni nahrady. Jinak nevim, minulou sezonu mel spatnou...

taky mě to překvapilo, bral jsem jeho odchod (už letos) za hotovou věc, hip hip hurá
podle mě na edinovi stojíme, nehledě na loňskou sezonu

Proti Reálu nám ukázal co ještě umí ...když má motivaci a chtění ....zřejmě ho zaujal faktor Fonseca
(Ikdyž jak přivedli Lukaka do Interu,byl namydlený)

Sushi napsal:
Largo napsal:
HugoBoss27 napsal:
Edin do 2022

taky mě to překvapilo, bral jsem jeho odchod (už letos) za hotovou věc, hip hip hurá
podle mě na edinovi stojíme, nehledě na loňskou sezonu

Tak tak. Pod Fonsecou by mu to mohlo jit. Ted jeste koupit nekoho adekvatniho mista Schicka.

Útočník 33 let dostal smlouvu na 3 roky? Celkem neobvyklý.

Jinak skutečně asi funguje faktor Fonseca.

No...uvidíme.

:shock: :shock: tak to čumim s Dzekom nepocital snad nikto a mi ho predlzime do 2022??.je to hrac na ktoreho nadavame a zaroven mame rady,ako bolo pisane ked ma chut je to bombarder a pod Fonsecom by prist mohla !

Abaddon napsal:

No...uvidíme.
Aby se mohl ještě dobře prodat. Vydrží Max rok

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Abaddon napsal:

No...uvidíme.
Aby se mohl ještě dobře prodat. Vydrží Max rok

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

taky bych to viděl takhle