Largo napsal:Zaniolo prave prodlouzil!!! Do roku 2024, bez vykupky, samozrejme. Za 2 mega s bonusama.
Sláva! To druhé u nás totiž tak samozřejmé nebývalo. :Ok:
Largo napsal:Zaniolo prave prodlouzil!!! Do roku 2024, bez vykupky, samozrejme. Za 2 mega s bonusama.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Largo napsal:Zaniolo prave prodlouzil!!! Do roku 2024, bez vykupky, samozrejme. Za 2 mega s bonusama.
Sláva! To druhé u nás totiž tak samozřejmé nebývalo. :Ok:
Largo napsal:Petrachi se činí! Právě prodloužil i Ünder! Do roku 2023.
2 mega ročně.
Monchi sliboval, všichni slibovali. A Petrachi prodloužil za dva dny dvě vělký opory Fonsecova týmu. Parádní práce, zčistajasna, bez keců.![]()
![]()
Sushi napsal:A teď zpátky na zem: byli prodloužený protože je chceme držet nebo protože je chceme příští rok bouchnout a hráč s končící smlouvou se prodává blbě? Bohužel už mě tyhle zprávy nijak netěší
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Sushi napsal:A teď zpátky na zem: byli prodloužený protože je chceme držet nebo protože je chceme příští rok bouchnout a hráč s končící smlouvou se prodává blbě? Bohužel už mě tyhle zprávy nijak netěší
Abaddon napsal:Sushi napsal:A teď zpátky na zem: byli prodloužený protože je chceme držet nebo protože je chceme příští rok bouchnout a hráč s končící smlouvou se prodává blbě? Bohužel už mě tyhle zprávy nijak netěší
Raduj se z maličkostí, protože radost z velkýho úspěchu dlouho nepřijde.
Jak píše pasta, i kdyby se měli prodat, tak nám to vylepšuje výchozí pozici.
HugoBoss27 napsal:Edin do 2022
Largo napsal:HugoBoss27 napsal:Edin do 2022
:shock: :shock:
To cumim, tohle jsem fakt necekal.... Asi nebyly zadny kvalitni nahrady. Jinak nevim, minulou sezonu mel spatnou...
Sushi napsal:Largo napsal:HugoBoss27 napsal:Edin do 2022
:shock: :shock:
To cumim, tohle jsem fakt necekal.... Asi nebyly zadny kvalitni nahrady. Jinak nevim, minulou sezonu mel spatnou...
taky mě to překvapilo, bral jsem jeho odchod (už letos) za hotovou věc, hip hip hurá
podle mě na edinovi stojíme, nehledě na loňskou sezonu
Aby se mohl ještě dobře prodat. Vydrží Max rokAbaddon napsal:Útočník 33 let dostal smlouvu na 3 roky? Celkem neobvyklý.
Jinak skutečně asi funguje faktor Fonseca.
No...uvidíme.
Francesco Totti AS napsal:Aby se mohl ještě dobře prodat. Vydrží Max rokAbaddon napsal:Útočník 33 let dostal smlouvu na 3 roky? Celkem neobvyklý.
Jinak skutečně asi funguje faktor Fonseca.
No...uvidíme.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Agostino napsal:Dzeko je nas rozdielovy hrac.