Přestupové období léto 21

scr

Ještě ze jsme to Xhaku nekoupili.. To co předvádí je tragedie .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mayoral ani Real prý nejsou spokojený s tím, jak Mourinho hráče (ne)využívá a chtějí ukončit hostování. Z toho bysme vyšli nejhůř my, protože hráč je to kvalitní, na tu porci zápasů a změny rozestavení jsou tři kvalitní útočníci potřeba a takhle dva dny před koncem přestupáku nemáme šanci nikoho kvalitního za rozumný peníz, ideálně hostování, sehnat. A pořád chybí jeden střední záložník.

Možná bych i nechal Santona, protože horší než Reynolds podle mě bejt nemůže a na dalšího beka nejsou prachy.

Largo napsal:
Mayoral ani Real prý nejsou spokojený s tím, jak Mourinho hráče (ne)využívá a chtějí ukončit hostování. Z toho bysme vyšli nejhůř my, protože hráč je to kvalitní, na tu porci zápasů a změny rozestavení jsou tři kvalitní útočníci potřeba a takhle dva dny před koncem přestupáku nemáme šanci nikoho kvalitního za rozumný peníz, ideálně hostování, sehnat. A pořád chybí jeden střední záložník.

Možná bych i nechal Santona, protože horší než Reynolds podle mě bejt nemůže a na dalšího beka nejsou prachy.

Santon je dobrý

Largo napsal:

si ty vole vzpomněli brzo

Mayorala celkem pochopitelne sere, ze se pred nej v poradi dostal i Shomudorov, ale urcite si docela zahraje, i kdyz myslim, ze za nej vedeni po sezone tech 20 vyplacet nebude a uz ted to vi. Prej ale zustane a zustanou asi i hraci mimo kadr.

Fazio, kterej si chce navrat do kadru vynutit a odmita rozvazat kontrakt nebo odejit jinam, maximalne pokud by se mu vyplatila cela mzda za sezonu. I Santon to u nas mohl klidne dokopat a hostovat mel jit Reynolds, toho by se na hostovacku melo podarit udat, ale buhvi jaky ma zaruky ve smlouve. Pak je tady jeste Olsen, kolem nej ticho po pesine (smlouva taky az do 2023).

Nejvetsi problem je Pastore a hlavne Nzonzi, Pastoremu konci smlouva az 2023, plus se zda, ze se schyluje k odchodu Villara.

Těžko říct. Villara podle všeho fakt nechce a pořád se nevzdal koupě zkušenějšího hráče do středu pole, aby měli Cristante a Veretout větší konkurenci.
Píše se o jednání s Aston Villou o Douglasu Luizovi (moc neznám) a pak o vesměs lavkařích, co by mohli jít do horšího, ale hrát o základ. Tolisso z Bayernu nebo Loftus-Cheek z Chelsea. Údajně jsme cílili i na Witsela, jemuž v BVB končí za rok smlouva, ale nechtějí prodávat.

Pastore je fuc, diky za tech par momentu, kdys nebyl zranenej.

Otazka je kolik to rozvazani kontraktu stalo, zda plat za celou letosni sezonu nebo min, kazdopadne se neco usetrilo. Ted jeste Olsen, Fazio, Santon a Nzonzi. Nzonzi prej vsechno odmita a jde po nas celkem tvrde, tam ty vztahy s klubem budou podle vseho na bodu mrazu.

90210 napsal:
Pastore je fuc, diky za tech par momentu, kdys nebyl zranenej.

Otazka je kolik to rozvazani kontraktu stalo, zda plat za celou letosni sezonu nebo min, kazdopadne se neco usetrilo. Ted jeste Olsen, Fazio, Santon a Nzonzi. Nzonzi prej vsechno odmita a jde po nas celkem tvrde, tam ty vztahy s klubem budou podle vseho na bodu mrazu.

Jako je mi ho až líto, protože i z toho vyjádření na Instagramu bylo vidět, jak ho hrozně mrzí, že nenaplnil očekávání a tu cenovku a že byl věčně zraněnej. Prý dostal 3,5 mega odstupný. Měl plat do roku 2023 na 4,5 mega čistýho a prý se jednoho roku, kdy byl zraněnej, vzdal. Takže jsme ušetřili asi 8 milionů čistýho. Jestli jsem to správně pochopil.

Olsen se udá, je to kvalitní gólman a nominace do švédský repre mu pomůže. Nzonzi teoreticky taky, chce do Francie a Marseille s jeho obdivovatelem Sampaolim ho prý kontaktovala, tak snad to klapne. Santona bych nechal, Fazio se asi bude chtít soudit. I tak ale Pinto odvedl velmi dobrou práci.

Chtělo by to nutně toho záložníka, ale něco mi říká, že už to nestihnem. Hlavně by se musel prodat Diawara/Villar, který to ale odmítají. Jinak nemáme peníze. A žádný rumory se kolem nás teď netočí.

scr

Já bych radši ještě jednoho stopera

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sme nezmyselne tenkí na bekoch. Calafiori a ten americký quarter back nie sú futbalisti. Zvyšok mančaftu je dostatočne široký na to, aby bol schopný odkopať aj pohár a hento smiešne Intertoto.