Largo napsal:Mayoral ani Real prý nejsou spokojený s tím, jak Mourinho hráče (ne)využívá a chtějí ukončit hostování. Z toho bysme vyšli nejhůř my, protože hráč je to kvalitní, na tu porci zápasů a změny rozestavení jsou tři kvalitní útočníci potřeba a takhle dva dny před koncem přestupáku nemáme šanci nikoho kvalitního za rozumný peníz, ideálně hostování, sehnat. A pořád chybí jeden střední záložník.
Možná bych i nechal Santona, protože horší než Reynolds podle mě bejt nemůže a na dalšího beka nejsou prachy.
Largo napsal:Mayoral ani Real prý nejsou spokojený s tím, jak Mourinho hráče (ne)využívá a chtějí ukončit hostování. Z toho bysme vyšli nejhůř my, protože hráč je to kvalitní, na tu porci zápasů a změny rozestavení jsou tři kvalitní útočníci potřeba a takhle dva dny před koncem přestupáku nemáme šanci nikoho kvalitního za rozumný peníz, ideálně hostování, sehnat. A pořád chybí jeden střední záložník.
Možná bych i nechal Santona, protože horší než Reynolds podle mě bejt nemůže a na dalšího beka nejsou prachy.
90210 napsal:Pastore je fuc, diky za tech par momentu, kdys nebyl zranenej.
Otazka je kolik to rozvazani kontraktu stalo, zda plat za celou letosni sezonu nebo min, kazdopadne se neco usetrilo. Ted jeste Olsen, Fazio, Santon a Nzonzi. Nzonzi prej vsechno odmita a jde po nas celkem tvrde, tam ty vztahy s klubem budou podle vseho na bodu mrazu.
Já bych to už taky neřešil a nechal to takHugoBoss27 napsal:Na co toho záložníka?
scr napsal:Já bych radši ještě jednoho stopera
Sent from my iPhone using Tapatalk