Přestupové období léto 21

HugoBoss27 napsal:
Na co toho záložníka?

To bylo v případě, že by odešel Nzonzi a aspoň jeden z dvojice Villar/Diawara.

Jako píše se o tom celý léto. Priorita Mourinha, Xhaka, byl prototyp hráče, kterýho chtěl. A kterej v kádru chybí. A upřímně, jít do sezony s dvojicí Veretout - Cristante mě fakt optimismem nenaplňuje. Za mě ideální Douglas Luiz, k Veretoutovi. A Cristante s Bovem a Darboem jako backup.
Myslím, že ten záložník spolu třeba s pravým bekem jsou odsunutý na leden, kde bude víc prostoru.

Jinak mercato za mě víc než slušný. V ideálním případě by sice mohl přijít stoper a odejít třeba Smalling, ale nebyl zájem, prachy ani čas.

Některý odchody si myslím šlo zpeněžit líp (Edin atd), ale i tak v tomhle směru odvedl Pinto vzhledem ke svým zkušenostem a startovní čáře slušnou práci. Těch hráčů mimo kádr odešlo fakt požehnaně.

Souhrn našich aktivit:

ACQUISTI

RUI PATRICIO – Dal Wolverhampton a titolo definitivo per 11,5 milioni di euro;
ELDOR SHOMURODOV – Dal Genoa a titolo definitivo per 17,5 milioni di euro;
MATIS VINA – Dal Palmeiras a titolo definitivo per 13 milioni di euro e una percentuale sull’eventuale eccedenza in caso di futura cessione;
TAMMY ABRAHAM – Dal Chelsea a titolo definitivo per 40 milioni di euro più bonus e una percentuale sull’eventuale eccedenza in caso di futura cessione.

CESSIONI

JAVIER PASTORE – Rescissione consensuale del contratto;
PEDRO RODRIGUEZ – Alla Lazio a titolo definitivo a titolo gratuito;
EDIN DZEKO – All’Inter a titolo definitivo a titolo gratuito più bonus in caso di qualificazione alla Champions League;
JUSTIN KLUIVERT – Al Nizza in prestito a un milione di euro più 14 per il diritto di riscatto;
PAU LOPEZ – Al Marsiglia in prestito per 720 mila euro più 500 mila euro di bonus con obbligo di riscatto per 12 milioni di euro a determinate condizioni;
CENGIZ UNDER – Al Marsiglia in prestito per 500mila euro con obbligo di riscatto a 8 milioni di euro più 2 di bonus;
ALESSANDRO FLORENZI – Al Milan in prestito a un milione di euro con diritto di riscatto a 4,5 milioni di euro;
ROBIN OLSEN – Allo Sheffield United in prestito;
RUBEN PROVIDENCE – Al Bruges in prestito con diritto di riscatto;
ZAN CELAR – Al Lugano a titolo definitivo;
TOMMASO MILANESE – All’Alessandria in prestito con diritto di riscatto e controriscatto;
BRUNO PERES – Fine contratto;
JUAN JESUS – Fine contratto;
ANTONIO MIRANTE – Fine contratto;
SIMONE FARELLI – Fine contratto;
ANTE CORIC – Allo Zurigo in prestito con diritto di riscatto;
WILLIAM BIANDA – Al Nancy in prestito con diritto di riscatto;
SALVATORE PEZZELLA – Al Siena in prestito con diritto di riscatto;
LUDOVICO D’ORAZIO – Alla SPAL a titolo definitivo;
LORENZO VALEAU – Al Seregno a titolo definitivo;
MATTEO CARDINALI – Al Latina a titolo definitivo;
STEFANO GRECO – Al Potenza;
ZAKARIA SDAIGUI – Al Monterosi Tuscia a titolo definitivo;
MORY BAMBA – Al Leixoes a titolo definitivo;
MIRKO ANTONUCCI – Al Cittadella a titolo definitivo;
DEVID BOUAH – Al Teramo a titolo temporaneo;
RICCARDO CIERVO – Alla Sampdoria a titolo temporaneo.
NICOLO’ EVANGELISTI – All’Empoli a titolo definitivo.
ALESSANDRO LOGRIECO – All’Empoli a titolo definitivo.

Za nákupy jsme dali asi 52 mega (za Tammyho platíme těch 40 mega na čtyři splátky). Z těch známejch cifer u odchodů (což je minimum) je to asi 40 mega. Čistě jen na platech jsme za léto díky těm odchodům ušetřili asi 35 milionů eur. A kádr rozhodně silnější než minulej rok. Za mě slušný. :Ok:

danko10 napsal:
Sme nezmyselne tenkí na bekoch. Calafiori a ten americký quarter back nie sú futbalisti. Zvyšok mančaftu je dostatočne široký na to, aby bol schopný odkopať aj pohár a hento smiešne Intertoto.

Ještě je tam Santon, který by se teoreticky dal použít (i na oba kraje) jako záplata. Myslím, že to je hlavní důvod, proč odmítl všechny nabídky.

Santona podle me Mou bude muset vzit na milost, je tam jen neproverenej Reynolds, coz byl s ohledem na fakt, ze tym mel Floreho i Santona, celkem nesmyslnej nakup, kraje obrany jsou asi jediny misto, kde nejsme moc kryti.

Kazdopadne Pinto se s tim nasral a jsme tym, kterej v lete utracel skoro nejvic ze vsech tymu Evropy. Zadny hostovacky, rovnou za hotovy - naopak my jsme bud rozvazali kontrakt nebo poslali hostovat, takze s ucetniho hlediska zadna slava, ale privedeni hraci se zatim zdaji byt v pohode, tak uvidime. Za platy se toho oproti minule sezone moc neusetrilo, protoze hraci do odesli byli nahrazeni jinymi hraci, zbytek co sel nekam hostovat za nas loni nehral a ten kadr zustal prakticky stejne sirokej, misto Pastoreho tam ted platime Nzonziho apod.

Jinak na stoperu je uz Smalling, Mancini, Ibanez a Kumbulla na 2 mista, hrat budou chtit vsichni, nerozumim proc chtit jeste jednoho stopera, notabene kdyz je tam jeste nekde Fazio, kterej chce zpet do kadru. Popravde nevim co se mezi nim a vedenim stalo, ale pro Rim toho odehral dost, je to trochu nedustojny.

To samy zaloha, je tam jeste Darboe, kterej bude chtit taky hrat, podle me jsme tam celkem komplet. Furt si myslim, ze z Diawary jeste neco muze byt.

Largo napsal:
HugoBoss27 napsal:
Na co toho záložníka?

To bylo v případě, že by odešel Nzonzi a aspoň jeden z dvojice Villar/Diawara.

Jako píše se o tom celý léto. Priorita Mourinha, Xhaka, byl prototyp hráče, kterýho chtěl. A kterej v kádru chybí. A upřímně, jít do sezony s dvojicí Veretout - Cristante mě fakt optimismem nenaplňuje. Za mě ideální Douglas Luiz, k Veretoutovi. A Cristante s Bovem a Darboem jako backup.
Myslím, že ten záložník spolu třeba s pravým bekem jsou odsunutý na leden, kde bude víc prostoru.

Jinak mercato za mě víc než slušný. V ideálním případě by sice mohl přijít stoper a odejít třeba Smalling, ale nebyl zájem, prachy ani čas.

Některý odchody si myslím šlo zpeněžit líp (Edin atd), ale i tak v tomhle směru odvedl Pinto vzhledem ke svým zkušenostem a startovní čáře slušnou práci. Těch hráčů mimo kádr odešlo fakt požehnaně.

Souhrn našich aktivit:

ACQUISTI

RUI PATRICIO – Dal Wolverhampton a titolo definitivo per 11,5 milioni di euro;
ELDOR SHOMURODOV – Dal Genoa a titolo definitivo per 17,5 milioni di euro;
MATIS VINA – Dal Palmeiras a titolo definitivo per 13 milioni di euro e una percentuale sull’eventuale eccedenza in caso di futura cessione;
TAMMY ABRAHAM – Dal Chelsea a titolo definitivo per 40 milioni di euro più bonus e una percentuale sull’eventuale eccedenza in caso di futura cessione.

CESSIONI

JAVIER PASTORE – Rescissione consensuale del contratto;
PEDRO RODRIGUEZ – Alla Lazio a titolo definitivo a titolo gratuito;
EDIN DZEKO – All’Inter a titolo definitivo a titolo gratuito più bonus in caso di qualificazione alla Champions League;
JUSTIN KLUIVERT – Al Nizza in prestito a un milione di euro più 14 per il diritto di riscatto;
PAU LOPEZ – Al Marsiglia in prestito per 720 mila euro più 500 mila euro di bonus con obbligo di riscatto per 12 milioni di euro a determinate condizioni;
CENGIZ UNDER – Al Marsiglia in prestito per 500mila euro con obbligo di riscatto a 8 milioni di euro più 2 di bonus;
ALESSANDRO FLORENZI – Al Milan in prestito a un milione di euro con diritto di riscatto a 4,5 milioni di euro;
ROBIN OLSEN – Allo Sheffield United in prestito;
RUBEN PROVIDENCE – Al Bruges in prestito con diritto di riscatto;
ZAN CELAR – Al Lugano a titolo definitivo;
TOMMASO MILANESE – All’Alessandria in prestito con diritto di riscatto e controriscatto;
BRUNO PERES – Fine contratto;
JUAN JESUS – Fine contratto;
ANTONIO MIRANTE – Fine contratto;
SIMONE FARELLI – Fine contratto;
ANTE CORIC – Allo Zurigo in prestito con diritto di riscatto;
WILLIAM BIANDA – Al Nancy in prestito con diritto di riscatto;
SALVATORE PEZZELLA – Al Siena in prestito con diritto di riscatto;
LUDOVICO D’ORAZIO – Alla SPAL a titolo definitivo;
LORENZO VALEAU – Al Seregno a titolo definitivo;
MATTEO CARDINALI – Al Latina a titolo definitivo;
STEFANO GRECO – Al Potenza;
ZAKARIA SDAIGUI – Al Monterosi Tuscia a titolo definitivo;
MORY BAMBA – Al Leixoes a titolo definitivo;
MIRKO ANTONUCCI – Al Cittadella a titolo definitivo;
DEVID BOUAH – Al Teramo a titolo temporaneo;
RICCARDO CIERVO – Alla Sampdoria a titolo temporaneo.
NICOLO’ EVANGELISTI – All’Empoli a titolo definitivo.
ALESSANDRO LOGRIECO – All’Empoli a titolo definitivo.

Za nákupy jsme dali asi 52 mega (za Tammyho platíme těch 40 mega na čtyři splátky). Z těch známejch cifer u odchodů (což je minimum) je to asi 40 mega. Čistě jen na platech jsme za léto díky těm odchodům ušetřili asi 35 milionů eur. A kádr rozhodně silnější než minulej rok. Za mě slušný. :Ok:

Super souhrn, díky.

90210 napsal:
Santona podle me Mou bude muset vzit na milost, je tam jen neproverenej Reynolds, coz byl s ohledem na fakt, ze tym mel Floreho i Santona, celkem nesmyslnej nakup, kraje obrany jsou asi jediny misto, kde nejsme moc kryti.

Kazdopadne Pinto se s tim nasral a jsme tym, kterej v lete utracel skoro nejvic ze vsech tymu Evropy. Zadny hostovacky, rovnou za hotovy - naopak my jsme bud rozvazali kontrakt nebo poslali hostovat, takze s ucetniho hlediska zadna slava, ale privedeni hraci se zatim zdaji byt v pohode, tak uvidime. Jinak na stoperu je uz Smalling, Mancini, Ibanez a Kumbulla na 2 mista, hrat budou chtit vsichni, nerozumim proc chtit jeste jednoho stopera, notabene kdyz je tam jeste nekde Fazio, kterej chce zpet do kadru. Popravde nevim co se mezi nim a vedenim stalo, ale pro Rim toho odehral dost, je to trochu nedustojny.

To samy zaloha, je tam jeste Darboe, kterej bude chtit taky hrat, podle me jsme tam celkem komplet. Furt si myslim, ze z Diawary jeste neco muze byt.

Mám stejný názor

Římské Lazio do poslední chvíle usilovalo o srbského útočníka Frankfurtu Filipa Kostiče. Poslední nabídku se ovšem nepodařilo doručit. Důvodem měla být špatná emailová adresa, kterou německý klub Laziu uvedl.

:mrgreen:

Abaddon napsal:
Římské Lazio do poslední chvíle usilovalo o srbského útočníka Frankfurtu Filipa Kostiče. Poslední nabídku se ovšem nepodařilo doručit. Důvodem měla být špatná emailová adresa, kterou německý klub Laziu uvedl.

Hahaha

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Abaddon napsal:

A ten konec je ještě lepší:

"Chyba však údajně měla být na italské straně. Konkrétně v tom, že pracovníci Lazia zapomněli ve slově Frankfurt na písmeno K. Podle Gianluky Di Marzia Lazio chtělo nabídnout 10 milionů eur a další dva miliony v bonusech. (football365.com)"

:mrgreen: :mrgreen: :lol:

Já nevidím tragicky ani toho levýho beka, je tam teď ten Vina a za něho Calafiori, navíc nezapomínejme, že po Vánocích snad bude zpět Spina. Kupovat dalšího krom Vini by byl nesmysl.
Pravej bek je něco jinýho, za Karsdorpa je tam jen ten Reynolds a přinejhorším zaskočí holt Santon... Zvláště ve světle toho jsem odchod Floreho nepochopil. Musí fakt dělat nějakej strašnej bordel v kabině nebo nevím.
Jinak je kádr v pořádku, imho.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já nevidím tragicky ani toho levýho beka, je tam teď ten Vina a za něho Calafiori, navíc nezapomínejme, že po Vánocích snad bude zpět Spina. Kupovat dalšího krom Vini by byl nesmysl.
Pravej bek je něco jinýho, za Karsdorpa je tam jen ten Reynolds a přinejhorším zaskočí holt Santon... Zvláště ve světle toho jsem odchod Floreho nepochopil. Musí fakt dělat nějakej strašnej bordel v kabině nebo nevím.
Jinak je kádr v pořádku, imho.

Koupili Reynoldse a s Florenzim uz dlouhodobe nepocitali, navic nutne potrebovali zestihlit kadr a usetrit jeho ne zrovna malou mzdu na hrace, kterej by nemel misto v zakladu. O Floreho byl navic narozdil od nekterych dalsich zajem, ale taky me to sere, radsi bych mel v kadru Itala, Rimana a mistra Evropy.

Bohužiaľ, Reynolds ani Calafiori zatiaľ neukázali kvalitu, takže to skutočne môže byť s pribúdajúcimi zápasmi slabina.

Bruntix napsal:
Bohužiaľ, Reynolds ani Calafiori zatiaľ neukázali kvalitu, takže to skutočne môže byť s pribúdajúcimi zápasmi slabina.

Ještě nedostali patřičný prostor

scr

Federico Fazio se v AS Řím ocitl na vedlejší koleji. Nový trenér José Mourinho s ním dále nepočítá, nicméně fotbalista odmítl nabídky ze strany Parmy, Cagliari, Janova i několika španělských klubů a nechce odejít. Dokonce prý bude Římany žalovat, aby si vynutil, že může s mužstvem alespoň trénovat. (football-italia.net)

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr napsal:
Federico Fazio se v AS Řím ocitl na vedlejší koleji. Nový trenér José Mourinho s ním dále nepočítá, nicméně fotbalista odmítl nabídky ze strany Parmy, Cagliari, Janova i několika španělských klubů a nechce odejít. Dokonce prý bude Římany žalovat, aby si vynutil, že může s mužstvem alespoň trénovat. (football-italia.net)

:zed: :mrgreen:

Pozastavuje sa mi nad tým myslenie. Akokeby chcel chodiť na tréningy, ale na zápasy, kde je tlak a stres už nie.

scr napsal:

to musíš býtdebil, jestli je tohle pravda (ale už jsem to četl i jinde), nehledě na to, že by třea vydělal o něco míň (uvážím-li, že už má vystaráno on i jeho vnuci)

Něco jsem četl že Vina se zranil v repre ale jak je to vážné netuším bo ty články čtu přes překladač :mrgreen:

No skvely, tak Santon zpet do kadru.:D

Docela by me zajimalo jak to s temi hraci mimo kadr Pinto resi a jsem zvedavej az se k tomu nekdy Fazio a spol. vyjadri, protoze mi prijde, ze se ti hraci sekli schvalne a to musi mit nejakej duvod, jako napr. ze je Pinto arogantni curak, ale to je samozrejme jen spekulace. :cap: