Přestupové období léto 21

scr

Nzonzi asi do Benficy a prý se fakt rýsuje Ramos jen prý chce velkej plat

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr napsal:
Nzonzi asi do Benficy a prý se fakt rýsuje Ramos jen prý chce velkej plat

Mourinho, Ramos.... Dobre vyzite El Galacticos to tu bude, ale mne by to nevadilo. Ramos si svoje u nas isto odohra i za vacsi peniaz.

Ramos by byl dobra nahrada za Smallinga, jehoz odchodu bych se nebranil. Rok super, ale pak se trochu rozpadl a jeste ho doma prepadli, ale to samy se stalo v Liverpoolu Olsenovi. Ten ma BTW povedeny EURO, pocitam ze o nej bude urcite zajem, za repre chyta fakt dobre.

Nzonzi, no, mozna by nebylo od veci nechat ho u nas ten rok hrat, zas tak hroznej nebyl.

Otazka je co s Underem, podle me by to byl urcite upgrade proti Pedrovi nebo C. Perezovi.

Abaddon napsal:
Xhaka je prej téměř náš. Nevím, no...mám ho zafixovanýho jako psychopata, kterej nechodil pro červenou kartu daleko. Je ale pravda, že ho poslední měsíce nemám nakoukanýho. Nicméně jeden takovejhle typ je v týmu asi potřeba, jestli to umí i v kabině, jen se musí vyvarovat zkratům.

Konečně by se mohl zase někdo ujmout přímáků

Ramos podle mě nepřijde ani náhodou. Kdyby jo, nebylo by to náhodou, ale kvůli mourinhovi.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

scr

Florenzi do Atalanty Gollini k nám .. nevím zda je to úplně povedenej deal

Sushi napsal:
Ramos podle mě nepřijde ani náhodou. Kdyby jo, nebylo by to náhodou, ale kvůli mourinhovi.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

I mě informace o Ramosovi nechává naprosto klidným. :)

scr napsal:
Florenzi do Atalanty Gollini k nám .. nevím zda je to úplně povedenej deal

Jakože golman, kterýho snad nikdo nechce za beka, kterej hraje v nároďáku základ?

Ramose nezaplatime. Ale chtěl bych ho moc. Samozřejmě za předpokladu že bude zdravej, což zrovna není

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Rui Patricio za 6 (gólmana bych nekupoval ale budiž) a Xhaka za 15 plus 3 v bonusech to by šlo si myslím tak uvidíme jestli to bude ofiko 😉

scr

Ciao Jirka, tak koncili dnes :
Mirante, Juan Jesus Farelli (vsichni zdarma bez tymu)
Under a Pau Lopez jdou do Marseille

scr napsal:

Já se fakt divím. Jestli místo Pau Lopeze (připomínám, ať už to byl jakkoli nesmysl, že nás stál 30 mega) dojde ten Rui Patrício, s tím, že Lopez se ztrátou 18 mega (odejde-li za 12, jak se píše) a k tomu starý Patrício za 6, co nechytne střelu doprostřed brány od mladého Hazarda, jebne mě. To fakt zůstává rozum stát. Pořád si říkám, že když toho Lopeze za těchto nesmyslných podmínek pouštíme, že nemůže dojít Rui Patrício, hergot.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
scr napsal:

Já se fakt divím. Jestli místo Pau Lopeze (připomínám, ať už to byl jakkoli nesmysl, že nás stál 30 mega) dojde ten Rui Patrício, s tím, že Lopez se ztrátou 18 mega (odejde-li za 12, jak se píše) a k tomu starý Patrício za 6, co nechytne střelu doprostřed brány od mladého Hazarda, jebne mě. To fakt zůstává rozum stát. Pořád si říkám, že když toho Lopeze za těchto nesmyslných podmínek pouštíme, že nemůže dojít Rui Patrício, hergot.

Tomuhle tahu taky nerozumím. :(

Lopez se za rok vrati, maji tam podle vseho nepovinnej odkup za 15, coz za golmana urcite nedaji. U nas byl prumernej, ale nahrada za nej myslim nebude o moc lepsi, ale kdo vi, treba se Rui Patricio chytne lip, je to vzdy loterie. Mame jeste Olsena, kterej je za reprezentaci vynikajci, otazka je jestli si to spolu s Patriciem daj o pozici jednicky, coz by ale asi byl zbytecnej luxus, nebo jestli uz se na dvojku pocita s Fuzatem.

S tim Underem, popravde jsem spis chtel, aby zustal a nekam se pustil Carles Perez nebo i Pedro, ti se loni fakt moc nepredvedli. Under je myslim lepsi, nez tihle 2.

Nic nie je hlavne oficialne. Fuzatovi by som zveril post dvojky, posledne zapasy vyzeral slubne.

Brankář Juan Musso přestoupil z italského Udine do Atalanty Bergamo. S klubem podepsal čtyřletou smlouvu. Udine za sedmadvacetiletého gólmana údajně dostane 20 milionů eur.Tady do toho jsme měli raději zainvestovat ikdyz my za chvíli dáme za gólmany více než jsme vydělali na Alissonovi (gólmani v Římě se dost točí )

AS Řím musí hledat náhradu za zraněného obránce Leonarda Spinazzolu, jenž si na Euru přetrhl achillovku a bude mimo zhruba půl roku. Podle italských médií klub zvažuje Marcose Alonsa z Chelsea, Cristiana Biraghiho z Fiorentiny či Federica Dimarca z Interu Milán. (football-italia.net)