scr napsal:Nzonzi asi do Benficy a prý se fakt rýsuje Ramos jen prý chce velkej plat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abaddon napsal:Xhaka je prej téměř náš. Nevím, no...mám ho zafixovanýho jako psychopata, kterej nechodil pro červenou kartu daleko. Je ale pravda, že ho poslední měsíce nemám nakoukanýho. Nicméně jeden takovejhle typ je v týmu asi potřeba, jestli to umí i v kabině, jen se musí vyvarovat zkratům.
Sushi napsal:Ramos podle mě nepřijde ani náhodou. Kdyby jo, nebylo by to náhodou, ale kvůli mourinhovi.
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
scr napsal:Florenzi do Atalanty Gollini k nám .. nevím zda je to úplně povedenej deal
scr napsal:Ciao Jirka, tak koncili dnes :
Mirante, Juan Jesus Farelli (vsichni zdarma bez tymu)
Under a Pau Lopez jdou do Marseille
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:scr napsal:Ciao Jirka, tak koncili dnes :
Mirante, Juan Jesus Farelli (vsichni zdarma bez tymu)
Under a Pau Lopez jdou do Marseille
Já se fakt divím. Jestli místo Pau Lopeze (připomínám, ať už to byl jakkoli nesmysl, že nás stál 30 mega) dojde ten Rui Patrício, s tím, že Lopez se ztrátou 18 mega (odejde-li za 12, jak se píše) a k tomu starý Patrício za 6, co nechytne střelu doprostřed brány od mladého Hazarda, jebne mě. To fakt zůstává rozum stát. Pořád si říkám, že když toho Lopeze za těchto nesmyslných podmínek pouštíme, že nemůže dojít Rui Patrício, hergot.
Francesco Totti AS napsal:Mou už volal i Marcelovi. Já bych chtěl zpět Emersona
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk