Psal jsem už před tydnem ze prodloužil o rokIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Džeko podle všeho zůstává, takže s těma hrotama to nebude tak horký...
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
pasta napsal:Ten přátelak dneska se dá někde sledovat?
pasta napsal:Taky bych ho odkoupil je mladý a góly u nás dával, Dzeko třeba ještě rok dva ale pak už to sním v základu nevidím.Belottiho bych bral taky a asi i v Římě ho dost chcou tak uvidíme jak to vše dopadne je otázka jestli mít 3 útočníky na jeden post není až moc a taky si troufám tvrdím že vše záleží koho se ještě podaří prodat mimochodem Olsena bych se nezbavoval 10 mega nám nikdo nedá a za míň ho prodávat je podle mě blbost na Euru ukázal že chytat umí, Patricio u nás 3 roky chytat může v pohodě a s Olsenem by mohli tvořit kvalitní duo,Fuzata bych dal na hostování klidně na dva roky ať se pak vrátí a bojuje o post jedničky tak nějak to vidím já
Largo napsal:V případě prodeje Smallinga (podle mě nereálnýho tak aby se na něm aspoň neprodělalo) máme zájem o Marcose Senesiho z Feyenoordu. Mladej stoper, velmi ceněnej, kterýho už asi třetí mercato kupuje Neapol jako náhradu za Koulibalyho.
Daje!
Pokud už má trofeje ,tak může k námLargo napsal:Máme náhradu za Spinazzolu.
Matias Viña, levej bek, 23 let, cena 11 + 3 v bonusech. V Římě by měl být zítra. Z Palmeiras, v repre hraje základ, na Copa América se mu dařilo a patří mezi opory Palmeiras. Vyhrál už pět různejch trofejí, což na jeho věk rozhodně není špatná bilance. Prý ho vedení navrhl Mourinho osobně.
Mimochodem, taková zajímavost, Vina se narodil v roce 1997, což byl rok, kdy do AS přestupoval právě z Palmeiras jeden brazilskej bek. Myslím, že se jmenoval Cafu nebo tak nějak
Lazio ho málem koupilo před dvěma lety za 1,5 mega, minulou zomu ho chtělo AC a Atlético.
Jsem zvědav. Daje
HugoBoss27 napsal:Pokud už má trofeje ,tak může k námLargo napsal:Máme náhradu za Spinazzolu.
Matias Viña, levej bek, 23 let, cena 11 + 3 v bonusech. V Římě by měl být zítra. Z Palmeiras, v repre hraje základ, na Copa América se mu dařilo a patří mezi opory Palmeiras. Vyhrál už pět různejch trofejí, což na jeho věk rozhodně není špatná bilance. Prý ho vedení navrhl Mourinho osobně.
Mimochodem, taková zajímavost, Vina se narodil v roce 1997, což byl rok, kdy do AS přestupoval právě z Palmeiras jeden brazilskej bek. Myslím, že se jmenoval Cafu nebo tak nějak
Lazio ho málem koupilo před dvěma lety za 1,5 mega, minulou zomu ho chtělo AC a Atlético.
Jsem zvědav. Daje
HugoBoss27 napsal:Shomurodov(Uzbekistán) by měl dojít z Janova za 18+M€