Přestupové období léto 21

Co se spekulací týče, tak: Icardi, Baily, Zouma, Cucurella, Telles (hostování), Belotti, Cavani...do týdne těch spekulací bude 3x víc a ve finále víme, jak to dopadá...

Justin Kluivert má volnou cestu z AS Řím do Nice, francouzský klub podle posledních zpráv dohodl podmínky hostování s opcí na přestup za deset milionů eur. Nizozemský útočník vyrůstal v Ajaxu, loni hostoval v Lipsku. (football-italia.net)

scr

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Džeko podle všeho zůstává, takže s těma hrotama to nebude tak horký...

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Psal jsem už před tydnem ze prodloužil o rok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taky bych ho odkoupil je mladý a góly u nás dával, Dzeko třeba ještě rok dva ale pak už to sním v základu nevidím.Belottiho bych bral taky a asi i v Římě ho dost chcou tak uvidíme jak to vše dopadne je otázka jestli mít 3 útočníky na jeden post není až moc 😎 a taky si troufám tvrdím že vše záleží koho se ještě podaří prodat 😉 mimochodem Olsena bych se nezbavoval 10 mega nám nikdo nedá a za míň ho prodávat je podle mě blbost na Euru ukázal že chytat umí, Patricio u nás 3 roky chytat může v pohodě a s Olsenem by mohli tvořit kvalitní duo,Fuzata bych dal na hostování klidně na dva roky ať se pak vrátí a bojuje o post jedničky tak nějak to vidím já 😁

scr

Sent from my iPhone using Tapatalk

pasta napsal:
Taky bych ho odkoupil je mladý a góly u nás dával, Dzeko třeba ještě rok dva ale pak už to sním v základu nevidím.Belottiho bych bral taky a asi i v Římě ho dost chcou tak uvidíme jak to vše dopadne je otázka jestli mít 3 útočníky na jeden post není až moc 😎 a taky si troufám tvrdím že vše záleží koho se ještě podaří prodat 😉 mimochodem Olsena bych se nezbavoval 10 mega nám nikdo nedá a za míň ho prodávat je podle mě blbost na Euru ukázal že chytat umí, Patricio u nás 3 roky chytat může v pohodě a s Olsenem by mohli tvořit kvalitní duo,Fuzata bych dal na hostování klidně na dva roky ať se pak vrátí a bojuje o post jedničky tak nějak to vidím já 😁

Taky bych ho koupil, líbil se mi. Ale vedení chce očividně teď investovat na jiný pozice a asi si říká, že když u nás stejně rok bude, tak je zbytečný za něj teď dávat 15 mega, který se dají vrazit jinam. Pokud se mu bude dařit i ve druhý sezoně, tak jeho cenovka stejně bude daleko vyšší než 20 mega, takže i za tuhle cenu by to mělo příští léto smysl.

Jinak, prý se blížíme zisku Xhaky (kolik tejdnů už?) a měl by být podepsán Vina, levej bek z Palmeiras. Vůbec o něm nic nevím, jen že se o něj před rokem zajímalo AC a taky Atlético.

Pryč Kluivert s Olsenem a snad brzo i Nzonzi/Pastore/Santon.

V případě prodeje Smallinga (podle mě nereálnýho tak aby se na něm aspoň neprodělalo) máme zájem o Marcose Senesiho z Feyenoordu. Mladej stoper, velmi ceněnej, kterýho už asi třetí mercato kupuje Neapol jako náhradu za Koulibalyho.

Daje!

Largo napsal:
V případě prodeje Smallinga (podle mě nereálnýho tak aby se na něm aspoň neprodělalo) máme zájem o Marcose Senesiho z Feyenoordu. Mladej stoper, velmi ceněnej, kterýho už asi třetí mercato kupuje Neapol jako náhradu za Koulibalyho.

Daje!

Dúfam, že Smal ostane. Síce mal slabú sezónu a odohral toho dosť málo, ale v prvej sezóne u nás ukázal, že je dobrý. Nepredával by som hráča po jednej horšej sezóne, obzvlášť, keď sme robili všetko preto, aby po hosťovaní došiel natrvalo...

Máme náhradu za Spinazzolu.

Matias Viña, levej bek, 23 let, cena 11 + 3 v bonusech. V Římě by měl být zítra. Z Palmeiras, v repre hraje základ, na Copa América se mu dařilo a patří mezi opory Palmeiras. Vyhrál už pět různejch trofejí, což na jeho věk rozhodně není špatná bilance. Prý ho vedení navrhl Mourinho osobně.

Mimochodem, taková zajímavost, Vina se narodil v roce 1997, což byl rok, kdy do AS přestupoval právě z Palmeiras jeden brazilskej bek. Myslím, že se jmenoval Cafu nebo tak nějak :mrgreen: :mrgreen:

Lazio ho málem koupilo před dvěma lety za 1,5 mega, minulou zomu ho chtělo AC a Atlético.

Jsem zvědav. Daje

Largo napsal:

Matias Viña, levej bek, 23 let, cena 11 + 3 v bonusech. V Římě by měl být zítra. Z Palmeiras, v repre hraje základ, na Copa América se mu dařilo a patří mezi opory Palmeiras. Vyhrál už pět různejch trofejí, což na jeho věk rozhodně není špatná bilance. Prý ho vedení navrhl Mourinho osobně.

Mimochodem, taková zajímavost, Vina se narodil v roce 1997, což byl rok, kdy do AS přestupoval právě z Palmeiras jeden brazilskej bek. Myslím, že se jmenoval Cafu nebo tak nějak :mrgreen: :mrgreen:

Lazio ho málem koupilo před dvěma lety za 1,5 mega, minulou zomu ho chtělo AC a Atlético.

Jsem zvědav. Daje
Pokud už má trofeje ,tak může k nám :D

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:

Jsem zvědav. Daje
Pokud už má trofeje ,tak může k nám :D

Tak tak, už se jich nabažil, takže mu nebude vadit, že už žádnou další nezíská :mrgreen:

HugoBoss27 napsal:
Shomurodov(Uzbekistán) by měl dojít z Janova za 18+M€

Nadšenej z něj nejsem, ale do role třetího útočníka se asi hodí. Když Mourinho naposledy kupoval útočníka z Janova, docela to trefil (Diego Milito). :obo: