Přestupní termín: zima 2019

Sushi napsal:
já zas četl, dneska, že daniho zdravotní stav se nezlepšil

Bez nutnosti operace se obejde Daniele De Rossi. Kapitán AS Řím od konce října nehraje vinou zraněného kolena, podle posledních zpráv však bude konzervativní léčba úspěšná. (football-italia.net)

nechci se přít a argumentovat články ze serverů, jimiž jinak dost pohrdám, s ohledem na kvalitu informací, které zvrací

ale jen tak pro info

http://www.forzaroma.info/rassegna-stampa-roma/leggo/de-rossi-spalle-al-muro-il-ginocchio-non-migliora/

nechte si to přeložit googlem... každopádně tohle asi nepotřebuje ani překlad: L’indicazione del professor Mariani e dello staff medico della Roma è sempre lo stesso: l’operazione chirurgica.

Pozeram dnes na Bolognu a v zostave Sansone a Soriano. Zadarmo hostovačka. Nechapem ako lahko to niekedy ide len u nas sa za všetko musia hadzat miliony. Soriano mimochodom podla mna idealna nahrada za De Rossiho na pol roka zadarmo žiadne zbytočne peniaze v januari, skusenosti z ligy ma, parada...

Mick napsal:
Pozeram dnes na Bolognu a v zostave Sansone a Soriano. Zadarmo hostovačka. Nechapem ako lahko to niekedy ide len u nas sa za všetko musia hadzat miliony. Soriano mimochodom podla mna idealna nahrada za De Rossiho na pol roka zadarmo žiadne zbytočne peniaze v januari, skusenosti z ligy ma, parada...

Taky jsem si to rikal...

Mick napsal:

Aj Montolivo by bol zadarmo a má skúsenosti z ligy na rozdávanie...

Nevim k cemu by nam podobny "posily" byly, uz tak mame dost sirokej kadr a treba Coric jen vyhriva tribunu. Maximalne by se hodil stoper, kdyby byl JJ out do konce sezony, coz ale udajne nebude.

AS Řím jedná o obránci VidoviDemagoj Vida je spojován s odchodem z Beşiktaşe. O chorvatského stopera stojí AS Řím, italský celek dokonce už zahájil jednání o přestupu. (football-italia.net)

Do konce ledna má přijít stoper. Na MS nevypadal zle. Tak jsem zvědavý

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
AS Řím jedná o obránci VidoviDemagoj Vida je spojován s odchodem z Beşiktaşe. O chorvatského stopera stojí AS Řím, italský celek dokonce už zahájil jednání o přestupu. (football-italia.net)

Mně se tenhle hráč nikdy nelíbil...

Abaddon napsal:

Podle mě Monchi zas přitáhne něco z Brazílie nebo tak

Abaddon napsal:

Podle mě Monchi zas přitáhne něco z Brazílie nebo tak

To si myslím i já.

Ten Vida by ale nemusel bejt špatnej. Má plno zkušeností a je to dobrej obránce. Pořád je mu 29 a plat nebude mít vysokej. Marcana s Jesusem IMHO strčí do kapsy.

Largo napsal:
Ten Vida by ale nemusel bejt špatnej. Má plno zkušeností a je to dobrej obránce. Pořád je mu 29 a plat nebude mít vysokej. Marcana s Jesusem IMHO strčí do kapsy.
Pochopil jsem že zvládne i LB, malej Luca prý do Cagliari

Zimní mercato jak za korunu piča
už v létě bylo jasný, že obrana stojí za hovno a bude potřebovat posílit
místo toho jednoho beka pošlem hostovat
to bude jako Saša hrát všechno?
co až se někdo zraní?
jakože reálně hrozí že nám nastoupí obrana ve složení Karsdorp, Marcano, Juan Jesus, Sanon
mě mrdne

PsYchr napsal:
Zimní mercato jak za korunu piča
už v létě bylo jasný, že obrana stojí za hovno a bude potřebovat posílit
místo toho jednoho beka pošlem hostovat
to bude jako Saša hrát všechno?
co až se někdo zraní?
jakože reálně hrozí že nám nastoupí obrana ve složení Karsdorp, Marcano, Juan Jesus, Sanon
mě mrdne

Jo!