HugoBoss27 napsal:Škoda toho Benatii no
Francesco Totti AS napsal:Stoper je nutnost. Fazio už podle mě nemá na to aby byl číslo 2 ke Kostovi. Fazio 3 a jesus 4, marcano pryč a přivést stopera ala Marquinhos klidně za 30 mega
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Já nechápu na co se čeká?! Proč už není nova smlouva bez klauzule.Largo napsal:Francesco Totti AS napsal:Stoper je nutnost. Fazio už podle mě nemá na to aby byl číslo 2 ke Kostovi. Fazio 3 a jesus 4, marcano pryč a přivést stopera ala Marquinhos klidně za 30 mega
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Přesně, Fazio už je pomalej a nekoncentrovanej, dělá hloupý chyby, není jistota. Už půjde kvalitativně jen dolů, IMHO.
Takže stoper vedle Manolase, pokud ho teda zase neprodaj za astronomických 36 mega.:aaaa:
90210 napsal:To by z nej museli udelat nejlip placenyho hrace tymu, ale Manolas IMHO po sezone odejde prave za onu vykupku, protoze uz je u nas dlouho a tym se za tu dobu nikam neposunul, takze sam nebude mit velkej zajem na prodlouzeni smlouvy, pokud mu nenabidnou minimalne stejy podminky, jako v PL.
HugoBoss27 napsal:Začalo se psát o možné výměně Džeko-Icardi![]()
HugoBoss27 napsal:Italský AS Řím údajně kontaktoval současného manažera londýnské Chelsea Maurizia Sarriho, o nějž by měl zájem. Římané se měli dotazovat, zda by chtěl Sarri v příští sezoně vést AS. V Chelsea to má bývalý lodivod Neapole nahnuté po sérii špatných výsledků a hojně se spekuluje o tom, že sezonu na lavičce Blues nedokončí. (skysports.com)