Přestupní termín: zima 2019

Fakt, ľavého beka pošleme na hostovacku. Teším sa na Kolárova až do konca sezóny .

Tyhle nemercata jsou frustrující

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Je tam Kolarov a Santon, aspon si zakope a vrati se, vypadal celkem nadejne. Teda doufam, vime jak to s temi hostovackami byva...

Monchi zatim neprivedl zadnyho poradnyho stopera, uvidime co predvede v lete.

Stoper je nutnost. Fazio už podle mě nemá na to aby byl číslo 2 ke Kostovi. Fazio 3 a jesus 4, marcano pryč a přivést stopera ala Marquinhos klidně za 30 mega

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Stoper je nutnost. Fazio už podle mě nemá na to aby byl číslo 2 ke Kostovi. Fazio 3 a jesus 4, marcano pryč a přivést stopera ala Marquinhos klidně za 30 mega

Přesně, Fazio už je pomalej a nekoncentrovanej, dělá hloupý chyby, není jistota. Už půjde kvalitativně jen dolů, IMHO.

Takže stoper vedle Manolase, pokud ho teda zase neprodaj za astronomických 36 mega. :zed: :aaaa:

Largo napsal:
Francesco Totti AS napsal:

Přesně, Fazio už je pomalej a nekoncentrovanej, dělá hloupý chyby, není jistota. Už půjde kvalitativně jen dolů, IMHO.

Takže stoper vedle Manolase, pokud ho teda zase neprodaj za astronomických 36 mega. :zed: :aaaa:
Já nechápu na co se čeká?! Proč už není nova smlouva bez klauzule.

To by z nej museli udelat nejlip placenyho hrace tymu, ale Manolas IMHO po sezone odejde prave za onu vykupku, protoze uz je u nas dlouho a tym se za tu dobu nikam neposunul, takze sam nebude mit velkej zajem na prodlouzeni smlouvy, pokud mu nenabidnou minimalne stejy podminky, jako v PL.

90210 napsal:
To by z nej museli udelat nejlip placenyho hrace tymu, ale Manolas IMHO po sezone odejde prave za onu vykupku, protoze uz je u nas dlouho a tym se za tu dobu nikam neposunul, takze sam nebude mit velkej zajem na prodlouzeni smlouvy, pokud mu nenabidnou minimalne stejy podminky, jako v PL.

:Ok:

Italský AS Řím údajně kontaktoval současného manažera londýnské Chelsea Maurizia Sarriho, o nějž by měl zájem. Římané se měli dotazovat, zda by chtěl Sarri v příští sezoně vést AS. V Chelsea to má bývalý lodivod Neapole nahnuté po sérii špatných výsledků a hojně se spekuluje o tom, že sezonu na lavičce Blues nedokončí. (skysports.com)

HugoBoss27 napsal:
Italský AS Řím údajně kontaktoval současného manažera londýnské Chelsea Maurizia Sarriho, o nějž by měl zájem. Římané se měli dotazovat, zda by chtěl Sarri v příští sezoně vést AS. V Chelsea to má bývalý lodivod Neapole nahnuté po sérii špatných výsledků a hojně se spekuluje o tom, že sezonu na lavičce Blues nedokončí. (skysports.com)

Vadí mi na něm několik věcí, ale určitě bych ho bral. Jeho styl hry se mi hrozně líbí, fyzicky z těch hráčů maximum a Maggica by pod jeho vedením opět ožila. :Ok:

Sarri je pragmatickej despota...tohle přesně potřebuje tenhle náš tým! Za mě super.

Sarrimu preju uspech v Chelsea, ale lepsi by byl kazdopadne Conte, pokud by se ho podarilo domluvit na novou sezonu, ale nejspis je to mimo nase moznosti a sam Conte se k nam nepohrne.

Tato sezona je hroznej boj, ale pokud by se podarilo postoupit pres Porto a skoncit 4. v lize, tak to EDF klidne muze ustat.

Di Francescovo setrvání je závislý na Monchim a ten má údajně nakročeno do Arsenalu....

...IMHO budem příští sezonu zase na začátku

Och, Sarri. To budeme hrať o 13 ľuďoch 3 súťaže. Neviem, či som na takéto niečo pripravený.