Přestupní termín: zima 2019

Podle mě ho neprodáme a posílat schicka někam hostovat (jak jsem taky četl v nejakejch ceskejch médiích) je blbost a ztráta času, musí prostě hrát, zápasů je dost

Kamarád z Říma mi básnil o tom herrerovi a naopak říkal, že mu nějak konci smlouva a pokud ho chceme, tak asi leda už v tom lednu

Fenerbahçe se zajímá o obránce Juana Jesuse a je dokonce připraveno zaslat do Itálie nabídku na přestup - turecký klub je ochoten zaplatit za brazilského obránce jedenáct milionů eur. (sport-express.ru)

No snad k tomu nedojde

HugoBoss27 napsal:
Fenerbahçe se zajímá o obránce Juana Jesuse a je dokonce připraveno zaslat do Itálie nabídku na přestup - turecký klub je ochoten zaplatit za brazilského obránce jedenáct milionů eur. (sport-express.ru)

No snad k tomu nedojde

jsme to dopracovali, když si říkáš, ty vole, snad neprodaj Juana Jesuse

klida napsal:
HugoBoss27 napsal:

No snad k tomu nedojde

jsme to dopracovali, když si říkáš, ty vole, snad neprodaj Juana Jesuse

jak kdo

Jenže už by to chtělo fakt POSILU a ne lepidlo jako Marcano atd...zajímali mě nějaké jména...

Za mě Jesus letos celkem v pohodě. Navíc máme tak 2 a půl stopera asi.

Benatia nevím. To by byl hořkej návrat.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Podle mě teď potřebujem posílit na dvou místech. Stoper a pravý křídlo.

Na pravým křídle je jen Ünder, kterej to sám prostě nevytrhne. Občas tam alternuje Kluivert, kterej ale na opačný straně předvádí mnohem lepší výkony a je na ní naučenej. Viděl bych to na prodloužení kontraktu s Ünderem s nyvýšením (bere nejmníň ze základu) a koupi někoho dalšího. Přece jen, jestli se postoupí v Lize mistrů, bude šancí dost. Denis Man, Domenico Berardi, někoho takovýho.

Stoper. Tam je Manolas a Fazio, přičemž především Fazio předvádí hodně špatný výkony (ano, mohlo za to i MS). Marcano nejspíš půjde, na něm i vyděláme. Jesus poměrně dobrej náhradník. Dneska jsem četl něco o Ruganim, což je v lednu blbost, ale v létě jako parťák ke Kostasovi, to by bylo až moc fajn.

Střed zálohy podle mě vylepšení nepotřebuje. Nzonzi s De Rossim jako defenzivní záložníci, Cristante se Zaniolem na ten druhej post.

Si myslím ,že když Santon hraje beka Flori to prave křídlo s přehledem zvládá ...ale stoper každopádně!

Jak píše Hugo, za mě to PK neni uplně priorita, máme univerzála Florenziho.
Stoper by ale přijít měl, i když furt je tam ten Bianda, jestli je teda ještě u nás