Rafinha,všemi spojovaný s příchodem k nám,se včera zranil a sezóna mu skončila....tak teďka určitě dojde

My jsme mu tu kariéru taky pěkně dosrali...HugoBoss27 napsal:Rafinha,všemi spojovaný s příchodem k nám,se včera zranil a sezóna mu skončila....tak teďka určitě dojde![]()
![]()
Pigi10 napsal:My jsme mu tu kariéru taky pěkně dosrali...HugoBoss27 napsal:Rafinha,všemi spojovaný s příchodem k nám,se včera zranil a sezóna mu skončila....tak teďka určitě dojde![]()
![]()
Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Pigi10 napsal:My jsme mu tu kariéru taky pěkně dosrali...HugoBoss27 napsal:Rafinha,všemi spojovaný s příchodem k nám,se včera zranil a sezóna mu skončila....tak teďka určitě dojde![]()
![]()
Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
jojo
![]()
Largo napsal:V létě, doufám, přivedem na místo Džeka se Schickem kvalitní dvojici. Za mě Piatek/Dolberg by bylo super.
Abaddon napsal:Largo napsal:V létě, doufám, přivedem na místo Džeka se Schickem kvalitní dvojici. Za mě Piatek/Dolberg by bylo super.
Dolberg určitě, s tím Piatkem bych počkal. Tyhle hráči jedný sezony nemusím.
Abaddon napsal:Zkušený pětatřicetiletý útočník Fabio Quagliarella by mohl v zimě odejít ze Sampdorie Janov do AS Řím. Vlci prý hledají druhého zkušeného útočníka, který by kryl záda Edinu Džekovi. Součástí transferu by mohl být také návrat Patrika Schicka do Sampdorie na hostování.
Super, konečně trocha perspektivity do budoucna.![]()
![]()
Francesco Totti AS napsal:Píše se o Mirandovi z Interu :think: je to dobrý nápad?
Francesco Totti AS napsal:DDR na operaci prý nemusí. I tak bych ale bral nový CMko. Koukat na Nzonziho mě nebaví