Přestupní termín : léto 2020

Zatiaľ spokojnosť za Kolu, za to, čo odohral a ako a aj že nebude držať miesto ľavého beka. Spina ale potrebuje silný zástup, keďže je jak sklo.

K predajom by som pridal i Džeka, ale potom nám v podstate neostane útočník, takže hroťáka kvalitného za pár korún by sa zišlo urobiť tiež. Niekoho po 30tke za 10M vo veľkej kvalite. Veľmi ma potešila správa o Paťovi, jednom z naj babrákov akého sme v ríme mali - baj baj.

Pata a babrak no nevím Řím mu nesedl ale přeju mu v Německu hodně gólů a zdraví je to škoda že mu to u nás nevyšlo jestli to bylo hlavou nebo hrou na jednoho hrota těžko říct

pasta napsal:
Pata a babrak no nevím Řím mu nesedl ale přeju mu v Německu hodně gólů a zdraví je to škoda že mu to u nás nevyšlo jestli to bylo hlavou nebo hrou na jednoho hrota těžko říct

Tak v Ríme neukázal nič. Vy to beriete ináč, viac patrioticky.

Patrik přišel za, pro něj, nejhorších možnejch okolností
Špatnej trenér
Neposaditelnej Edin
Přemrštěná cena

Ať se mu daří

Florko do Parize. Hostovani za mega a nepovinnej odkup za dalsich 9 mega. Preju mu uspech. Jen se divim, Pariz na nej vsadi, v Rime pro nej neni misto. Trochu komicky.

Largo napsal:
Florko do Parize. Hostovani za mega a nepovinnej odkup za dalsich 9 mega. Preju mu uspech. Jen se divim, Pariz na nej vsadi, v Rime pro nej neni misto. Trochu komicky.

Lavice

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:

Lavice

No jasne. Z nej je skvelej univerzal, ale nikdy na zadny pozici v top klubu nebude prvni volba. Ale preju mu to, zahrat si s Neymarem, Mbappem a Verattim, to se splni malokomu. Snad vyuzijou za rok i ten odkup.

Largo napsal:
Nesmysl

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Koupě Milika nabírá regulérně reálný rozměr. Tak silnej útok s možností volby, neodejde-li ani Edin, jsem tu neměli od dob Batistuty, Delvecchia a Montelly.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Koupě Milika nabírá regulérně reálný rozměr. Tak silnej útok s možností volby, neodejde-li ani Edin, jsem tu neměli od dob Batistuty, Delvecchia a Montelly.

Já myslím, že nákup Milika je podmíněnej prodejem Edina. Ale píše se o tom, že jako druhej útočník by se vzal Mandžukić. Je volnej a myslím, že minimálně sezonu dvě by mohl být platnej.

Za Milikov prichod hovori, okrem toho ze je to nesympaticky hnusak a drevak v jednom, fakt, ze ma robene kolena. Pre Rim ako keby sa narodil. <3

Mandžukiče též nechci. To je pro mě prototyp toho, co napsal danko o Milikovi.
Víc mne ale znervózňuje, že pořád není hotov ten Smalling, furt se handrkujem o milion sem, milion tam, přitom ho potřebujem až nesoudně.

Přesně Smalling je priorita stejně nechápu že chceme všechny prodat za pakatel !!! Kolarov, Florenci skym budeme hrát mají odejít ještě Santon a Karsdorb kdo tam bude??? Jasně hráčů máme hodně i odchody chápu ale za milion na hostování atd??? No nevím nelíbí se mi to

pasta napsal:
Přesně Smalling je priorita stejně nechápu že chceme všechny prodat za pakatel !!! Kolarov, Florenci skym budeme hrát mají odejít ještě Santon a Karsdorb kdo tam bude??? Jasně hráčů máme hodně i odchody chápu ale za milion na hostování atd??? No nevím nelíbí se mi to

Florenci a Karsdorb je co za lidi?

Ja mel Mandzukice rad v Bayernu, to byl luxusni strelec. Od ty doby, co odesel, jsem ho moc nemusel. Ale nehlede na sympatie je to hrac, co toho hodne obeha, hraje pro tym a na hristi nechava vsechno. Navic bude zadarmo.

Milik zrejme za 24+4 v bonusech. Trochu se bojim ty jeho fyzicky, respektive kolen, ale treba uz si tu smulu vybral. Hrac je to podle me velmi kvalitni.

Pravej bek do zakladu prijit musi, alternativa s Peresem a doufat, ze se ten bek ani jednou nezrani.

Izzo se Smallingem by byl imho vynikajici nakup.

Vzdáme se Smallinga za 20 a koupíme Kumbullu za 30?
Chápu, je mladší, ale stejně mi to kolem a kolem vůbec nedává smysl. Nedokázal bych pochopit, že za okolností, že Chris s MU netrénuje, nebyl na týmovém focení, chce k nám, kde byl celý rok lídrem defenzivy, ho nevezmem.