Přestupní termín : léto 2020

Je to takové zvláštní, pokud to dopadne, jak se naznačuje, tak v podstatě Džeko (prachy od Juvemerdy) + Ünder (do Napoli) za Milika (z Napoli) a k tomu pryč i Kolarov (a zrovna do Intermerdy). Jasné, Edinovi i Sašovi je 34, ale pořád nevím, co si o tom myslet.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Je to takové zvláštní, pokud to dopadne, jak se naznačuje, tak v podstatě Džeko (prachy od Juvemerdy) + Ünder (do Napoli) za Milika (z Napoli) a k tomu pryč i Kolarov (a zrovna do Intermerdy). Jasné, Edinovi i Sašovi je 34, ale pořád nevím, co si o tom myslet.

Samozřejmě se Edin nesmazatelně zapsal do historie....bude těžké ho vídat v jiném dresu v lize ...ale budu se snažit vzpomínat na ty okamžiky,kdy proti jiným týmům (ne top 4) kde jsme potřebovali 3body se ploužil nenahrával nebránil neběhal a rozhazoval rukama a já si říkal ať ho vyndá už o poločase

No a Patrik prej snad Leverkusen na tuty. Uvidíme, co se bude dít dál...Mchitarjan zadarmo je dobrej obchod. :)

Zatim to vypada, ze Jesus se Santonem jsou do Janova a Jesus by mel byt ofiko do konce tydne.
Atalanta prodava Caatagneho do Leicesteru za 25 mega a na hostovani s opci povinnou pri 60% odehranych zapasu by mela koupit Karsdorpa. Opce za 7 mega.

A to ještě uvidíme jak tam bude válet Bergamo ho bude prodávat někde do Anglie za rok za 30 míčů🙉já bych mu šanci teď dal v Římě.Jesus a Santon mi nevadí že jdou pryč 😉 výměna Milik a Under taky cajk ale Dzeko do Interu tak to ani piču!!!!

Zatim je to takovy vlazny, prodeji Kolarova kazdopadne vubec nerozumim, snad jedine ze by si Sasa chtel jeste jednou zahrat CL a neco treba vyhrat, v cemz se mu az tak moc nedivim, navic ho Inter nejspis podepise na vice let. Mrzi me to, byl u nas vybornej.

Dalsiho podhrota bych nekupoval. I bez Zaniola tam mame Pellegriniho, Mchitarjana, Pereze a Pedra. Coz si myslim je dostacujici. Radsi bych vyresil stopera, pravyho obrance a nekoho mladyho na hrot, pac Edin celou sezonu urcite neuhraje.

Levej bek po odchodu Saši je jen Spina a při jeho zdraví....
Je v tom hroznej bordel a čeká nás ještě docela dost práce na trhu, sem zvědavej, doufám, že vykouzlej nějaký mladý eso