Largo napsal:Marcelinho napsal:Akurat citam, ze ponukame Olsena, Jesusa a Riccardiho Cagliari za Cragna, ale co je na tom ozaj pravdy netusim![]()
Jo, mluví se o tom, osobně bych si to uměl představit. Jesus je prej už domluvenej s Cagliari na tříletý smlouvě za 3 mega pro nás. Navíc ušetříme jeho plat. Riccardiho bych se nerad vzdával, ale Cragna mám rád a i když ho teď zbrzdilo zranění, je to pořád mladej a talentovanej brankář, kterej Cagliari drží nad vodou už pár sezon.
Taky se mluví o výměně Torreiry a Diawary, což by za mě byla paráda, vždycky jsem ho chtěl. Od dob Pizarra nám takovej hráč chybí. Snad to klapne.
Taky se píše o tom, že bychom chtěli vyměnit Ündera za Milika.
Myslim si, ze vsetky vyssie spomenute vymeny by boli super, Cragno je paradny brankar, ale v tom pripade by som sa zbavil Lopeza. Torreiru by som tiez hned bral, v Anglicku to uz sice neni taka parada, ale v Sampdorii a nasledne hned po presune do Arsenalu podaval skvele vykony, ale hlavnou prioritou v Arsenale na CDM je zevraj Partey z Atletica. No a co sa tyka Milika tak hrotaka k Edinovi potrebujeme, aj ked neviem ci prave Milik by bol ta spravna volba...