Může Vertoghen(zadarmo) nahradit Smallinga?já myslím,že ani omylem ...nebo viděl ho někdo hrát ?
pasta napsal:To by byl mega curak a on mega curak je!!!!50 to je výsměch
HugoBoss27 napsal:Může Vertoghen(zadarmo) nahradit Smallinga?já myslím,že ani omylem ...nebo viděl ho někdo hrát ?
Largo napsal:Tak vítej, snad nezopakuješ ty samý chyby, co tvůj kámoš.![]()
HugoBoss27 napsal:No mělo by se něco vymyslet a podle toho rozestavení shánět vyhánět hráče
danko10 napsal:Nezabudajte, ze okrem toho, ze klub nema DS, je teraz stale v tranzicii, ktora ma byt uzatvorena az koncom augusta. Az potom moze zacat novy majitel cokolvek robit.
Dufam, ze bez toho, aby novy DS vylial Nzonziho, Schicka, Karsdorpa, Jesusa, Pastoreho, Olsena, Peresa, Kluiverta, Santona, Undera, Perottiho a par ludi, na ktorych som urcite zabudol, nedostane od Friedkina ani centavo.
To je fakt tristne, co za priserne siroky a drahy kader tu po tejto ere zostal.
Za seba by som teda bol rad, keby sli do riti aj Cristante s Kolarovom.
Samozrejme je to cista utopia, kedze medzi poslednym augustom a startom ligy budu myslim dva tyzdne. Ocakaval by som nejake vacsie veci najskor v zime.
danko10 napsal:Nezabudajte, ze okrem toho, ze klub nema DS, je teraz stale v tranzicii, ktora ma byt uzatvorena az koncom augusta. Az potom moze zacat novy majitel cokolvek robit.
Dufam, ze bez toho, aby novy DS vylial Nzonziho, Schicka, Karsdorpa, Jesusa, Pastoreho, Olsena, Peresa, Kluiverta, Santona, Undera, Perottiho a par ludi, na ktorych som urcite zabudol, nedostane od Friedkina ani centavo.
To je fakt tristne, co za priserne siroky a drahy kader tu po tejto ere zostal.
Za seba by som teda bol rad, keby sli do riti aj Cristante s Kolarovom.
Samozrejme je to cista utopia, kedze medzi poslednym augustom a startom ligy budu myslim dva tyzdne. Ocakaval by som nejake vacsie veci najskor v zime.
Marcelinho napsal:Akurat citam, ze ponukame Olsena, Jesusa a Riccardiho Cagliari za Cragna, ale co je na tom ozaj pravdy netusim![]()