Přestupní termín: léto 2019

Francesco Totti AS napsal:
HugoBoss27 napsal:
Imho budou stopeři Mancini - Fazio

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Ke konci sezóny mě přišel lepší než Fazio i Jesus
Mě přišli komicti oba

Přesně. Fazio měl u nás výbornou tuším hned první sezónu, pak dlouho nic...Jesus to má tak 1-1-8 = jeden zápas zahraje luxusně, jeden zápas odehraje svoje a 8 zápasů totálně zajebe.

HugoBoss27 napsal:
Imho budou stopeři Mancini - Fazio

Mě přišli komicti oba

protože byli - a zítra nastoupí z podivných důvodů evidentně oba, spolu

jinak za mě klidně radši ten N'Koulou k Mancinimu, než tihle dva šašci, jako na lavce budiž, ale do základu fakt ne

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
HugoBoss27 napsal:
Mě přišli komicti oba

protože byli - a zítra nastoupí z podivných důvodů evidentně oba, spolu

jinak za mě klidně radši ten N'Koulou k Mancinimu, než tihle dva šašci, jako na lavce budiž, ale do základu fakt ne
By mě zajímalo proč přišel ten mladý turek. Aby plnil roli vice-Biandy?

Zítra očekávám podpis Ruganiho. Jesuse okamžitě prodat a dát šanci klidně tomu Turkovi, horší a splašenější snad bejt nemůže. Obrana je v tuhle chvíli (nečekaně) naše největší slabina. :zed: :zed: To to nikdo z vedení nevidí, jak je Jesus zmatenej a jakej je to kiksař???

Largo napsal:
Zítra očekávám podpis Ruganiho. Jesuse okamžitě prodat a dát šanci klidně tomu Turkovi, horší a splašenější snad bejt nemůže. Obrana je v tuhle chvíli (nečekaně) naše největší slabina. :zed: :zed: To to nikdo z vedení nevidí, jak je Jesus zmatenej a jakej je to kiksař???

Od začátku svého čtyřletého pobytu u nás.

Largo napsal:

Jo. To je Petrachi nebo Fonseca slepej? Že ho staví? Trochu chápu u Manciniho, není s týmem dlouho a hrál dost často na tři stopery, ale Jesus? Really???

Largo napsal:
Largo napsal:

Jo. To je Petrachi nebo Fonseca slepej? Že ho staví? Trochu chápu u Manciniho, není s týmem dlouho a hrál dost často na tři stopery, ale Jesus? Really???

:!: :!: :!:

Píše se, že jsme odmítli Jerome Boatenga z Bayernu za 15. Pokud je toto po včerejšku pravda, nerozumím už ničemu.

Boateng uz neni to, co byval. A posledni dobou je porad zranenej. Plus ten jeho plat...

HugoBoss27 napsal:
Není stoper ,ale my jednáme o Taisonovi....zřejmě se reaguje na Perottiho

Ja bych do toho uz nesel. Kvalita jako treba De paul stoji ranec, te nemame. A lepit to na par tydnu nekym jako je Taison vubec nema smysl. Navic, Sacjtar za nej chce 30 mega, silenost.

Ja bych tam pouzil Florka.

A mezitim Guillermo Maripan, dalsi s nama spojovanej obrance s velkym potencialem, konci v Monacu za pouhejch 15 mega...

Largo napsal:
Píše se, že jsme odmítli Jerome Boatenga z Bayernu za 15. Pokud je toto po včerejšku pravda, nerozumím už ničemu.

Boateng uz neni to, co byval. A posledni dobou je porad zranenej. Plus ten jeho plat...

Obrovský jméno s obrovským výkonnostním úpadkem. V Bayernu se chtějí zbavit, cena vypadá lákavě, ale jak píše Largo - on byl pořád na hromadě, do toho bere nesmysl.
Za mě Rugani, prosíííím.

Abaddon napsal:
Largo napsal:

Obrovský jméno s obrovským výkonnostním úpadkem. V Bayernu se chtějí zbavit, cena vypadá lákavě, ale jak píše Largo - on byl pořád na hromadě, do toho bere nesmysl.
Za mě Rugani, prosíííím.

:Ok: :Ok: Ale ne za tu šíleně přemršťenou částku 40 mega. Myslím, že reálně má tak cenu 25-28 mega.

masterhunter napsal:
Pata by měl zítra podepsat v Lipsku. Hostovacka s opcí 30.

ale to bychom měli někoho koupit, ne? máme v útoku edina, undera (ok), kluiverta (dítě), perottiho (zraněnej na měsíce), dejme tomu pastoreho (...), nějaký mláďata a schicka

to je poněkud málo, neni?

ok, může tam nastoupit asi zaniolo, but still

Sushi napsal:
masterhunter napsal:

ale to bychom měli někoho koupit, ne? máme v útoku edina, undera (ok), kluiverta (dítě), perottiho (zraněnej na měsíce), dejme tomu pastoreho (...), nějaký mláďata a schicka

Prej mame dohodu s Kalinicem. Za 7 mega hostovani s opci.

Kridlo by mohlo prijit, dneska se objevilo jmeno Bogy ze Sassuola. To by mohla bejt moc fajn posila.

Sushi napsal:
masterhunter napsal:

Tak jako tak musí pryč. Akorát nechápu toto načasování. Zase přijde po skončení přípravy :zed: A Kalinic jako náhrada? Proč ne. Zná ligu a Edin bude mít určitě větší konkurenci než z malého Patu.