Přestupní termín: léto 2019

Nie žeby som za Džekom išiel plakat ale dufam že pojde hlavne Schick. Ak nepojde toto leto a sezonu bude mat znovu slabu tak si ho zobere možno tak Sparta za 1,5m. Teraz sa ešte najdu kluby ktore mu veria treba to využit a nezopakovat Iturbeho.

Mick napsal:
Nie žeby som za Džekom išiel plakat ale dufam že pojde hlavne Schick. Ak nepojde toto leto a sezonu bude mat znovu slabu tak si ho zobere možno tak Sparta za 1,5m. Teraz sa ešte najdu kluby ktore mu veria treba to využit a nezopakovat Iturbeho.

Presne tak. Cetl jsem neco o Nemecku, coz si myslim, ze by mu sedelo. Blby je, ze ho ted neprodame asi ani za polovinu toho, co jsme do nej vrazili. Ale myslim, ze tohle proste neni hrot pro Fonsecu.

Jako idealni bych videl nakup hrota do zakladu s tim, ze do dohody s Interem za Dzeka (a asi i Kolarova) by se zahrnul Pinamonti. Ten kluk hral posledni sezonu ve Frosinone a vsechny tam o tridu, dve prevysoval.

Začíná se o Fonsecovi psát ofiko

Tak to musím před těma(Petrachi?Totti?Fienga?) co ho udělali smeknout ...takového pro nás docela v téhle situaci snového trenéra ...a píše se že šel klidně s platem dolů?buď má něco s Ilary a nebo je nadýchaný z Černobylu

HugoBoss27 napsal:

Tak to musím před těma(Petrachi?Totti?Fienga?) co ho udělali smeknout ...takového pro nás docela v téhle situaci snového trenéra ...a píše se že šel klidně s platem dolů?buď má něco s Ilary a nebo je nadýchaný z Černobylu

Tak ti hráči pořád nejsou vůbec špatní a bude na něm, co s tím dokáže od začátku udělat! Aspoň malé snítko naděje, no.

HugoBoss27 napsal:

Taky myslím, že jsme to nakonec docela vyhráli, vzhledem k situaci. Je to fakt sympaťák, šel s platem dolů a ve hře prej byla i varianta, že by ty 3 miliony uhradil z vlastní kapsy :Ok: :Ok:

Francesco Totti AS napsal:
Kádr není špatnej, ale obrana se musí posílit

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

To jednoznačně. Hlavně, když on chce od stoperů rychlost, když hraje s obranou hodně vysoko. Takže Marcano s Faziem určitě nepřipadaj v úvahu.

Zatím to vypadá následovně:

píše se o tom, že bychom dokázali dotáhnout Icardiho. Výměnou za peníze, Džeka, Kolarova a El Shaarawyho (! :nenene: :nenene: )

Osobně, chtěl jsem ho do Říma už dávno. A kdybysme hráli LM a on neměl za "agentku" to, co má, tak budu nadšenej. Ale v naší situaci mi to přijde jako bláznovství. Chceme šetřit na platech, Danimu neprodloužíme smlouvu a pak koupíme Icardiho, kterej po Interu požaduje 8 mega ročně???

Doufám, že tohle nevyjde, to si nemůžem dovolit.

Jinak se ale dost často píše o obraně řešené Lyancem nebo Bonifazim. Ideálně bych bral oba, protože je asi většině jasný, že Manolas s tou debilní výkupkou u nás dlouho nevydrží.

Lyanca jsem sledoval v Turíně i v Boloni, kde udělal neskutečnej progres. Toho bych bral určitě, je i hodně důraznej a rychlej. KDyby se povedl i Bonifazi, pak by to byla paráda. K nim bych nechal Marcana s Jesusem.

Prioritou je taky brankář (pořád doufám v Cragna, popřípadě není špatnej Dragowski) a útočník. Tam bych klidně vsadil na Pinamontiho s jedničkou v podobě Muriela. Sevilla ho nechce, Fiorentina taky ne. Cena 10 - 13 mega, Itálie mu sedí a je mu 27 tuším. Přesně ten typ útočníka, kterej má Fonseca rád. Pohyblivej, rychlej, umí dobře kombinovat. Za mě ideál.

Levou obranu bych asi vyřešil Ismailym. Fonseca ho hodně chce, nebude drahej, je to zkušenej hráč, ale pořád mu teď bylo teprv 29.

Hlavně ale vyřešit oficiálně Petrachiho, ať je klid.

Daje!!

Se ti intermerdi posrali ne?kundy čínské pruhované ...za potížistu ,který jasně odejít nechce i s jeho kozatou Wandou....i Stephana? :lol: a ještě prachy ..no ty vole

Dzeko,Kolarov,Olsen(klidně s mým odvozem)
/
Icardi,Nainggolan

Patrik v AS XXX Patrik v reprezentaci....ten kluk dobrej je, v Římě mu to nesedí, nebo já nevím. Včerejší druhej gól Bulharsku byl topovej.

Jméno Icardi už ve spojení s náma doufám dál neuvidím. :) Tohohle namistrovanýho zmrda do rozjebaný kabiny, to by bylo něco.

Já teda fonsecu neznám, jsem původně myslel, že to je ten jak u nás kopal, a samozřejmě pokud přijde, budu mu fandit a nám fandit, ať to je konečně trenér na víc než dva roky, ale zas takovou výhru bych z něj nedělal. Tady se mluvilo o lidech jako jsou conte a sarri, taky o mourinhovi, tohle je o několik tříd výš. Neříkám, že nemůže být větší výhrou on na vzestupu než mourinho na ústupu (neznám ho), ale oslavy bych nechal stranou zatím

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Fonseca by měl podepsat dneska s prezentací zítra. Taky nechápu, proč se to všechno dělá v Londýně a ne v Římě. V Londýně asi sídlí ten římskej vládce numero uno, Baldini. *omg*

Petrachi dopadne, tomu věřím, ale musí se to nějak udělat s tím magorem Cairem.

Spíš mě štvě Totti, respektive absence nějakýho postupu. Furt je to jen figurka a Giannini včera říkal, že bejt na jeho místě, dávno by odešel. Nedivím se. Pallotta by měl ukázat vstřícnost k fanouškům i respekt k Frančemu a dát mu roli technickýho ředitele. A taky by moh ukázat nějaký koule a zbavit se blba Baldiniho.

Ohledně posil. Máme teď několik hráčů vracejících se z hostování nebo na okraji kádru, za který by mohly bejt v součtu slušný prachy. Ale co, do konce června času doooost :mrgreen:

Máme zájem o stopery Verissima, Slováka Vavra nebo Bonifaziho. Všechny dohromady bysme pořídili za cenovku Manolase.
Do zálohy Guimaraes nebo Bennacer s Veretoutem.

Útok furt nic, já bych vsadil třeba na Cutroneho, kterej chce odejít. To je pro mě rozenej střelec, Ital, obrovskej potenciál.

Daje

https://www.asroma.com/en/news/2019/6/fonseca-to-become-new-roma-head-coach

Aspoň jedna pozitivní zpráva