Přestupní termín: léto 2019

Abaddon napsal:
Milán chce prodat Cutroneho...já bych po něm šel...(prej 25mega)

:Ok: :Ok: Určitě, skvělej hráč a bojovník, Ital. Vyměnil bych ho za Schicka.

Francesco Totti AS napsal:
Do toho čtu o zájmu Interu o Florenziho

Potrebujem 2-3 nový stopery, to jsem zvědavý, jak to Petrarchi zalepi. Záleží kolik na to dostane peněz

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Peníze nedostane žádný, Jen ty, co si sám vyrobí. Takže teď prodá Džeka s Manolasem a na posily z toho, co prodá dál. Popřípadě na dluh, aby se to počítalo do další uzávěrky.

Můj sen do obrany je Andersen s Lyancem, Veríssimo nebo Vavro jako třetí a Fazio jako 4.

HugoBoss27 napsal:
Chceme střelit ElShu(Čína nabízí 8M€/rok)

Do nákupu Veretoura chceme zakomponovat Karsdorpa,aby nákup byl levnější

Nevěř všemu, co se píše. El Shaarawyho nikdo neprodává, naopak se jedná o prodloužení. A Stephan sám není Číně moc nakloněn.

Largo napsal:

Potrebujem 2-3 nový stopery, to jsem zvědavý, jak to Petrarchi zalepi. Záleží kolik na to dostane peněz

Peníze nedostane žádný, Jen ty, co si sám vyrobí. Takže teď prodá Džeka s Manolasem a na posily z toho, co prodá dál. Popřípadě na dluh, aby se to počítalo do další uzávěrky.

Můj sen do obrany je Andersen s Lyancem, Veríssimo nebo Vavro jako třetí a Fazio jako 4.
Takže má suma sumarum 36 za Kostu. Za Dzeka dostane v jeho věku kolik? 14-15?
V tom případě se mužem připravit na Miranteho jako jedničku, protože cpát prachy do gólmana když nemáme 2 kvalitní stopery je blbost

Largo napsal:

Takže má suma sumarum 36 za Kostu. Za Dzeka dostane v jeho věku kolik? 14-15?
V tom případě se mužem připravit na Miranteho jako jedničku, protože cpát prachy do gólmana když nemáme 2 kvalitní stopery je blbost

Jak se to veme. Když skončíme ke 30. 6. v plusu 45 mega, tak můžem nakupovat celkem svobodně z toho, co máme na příští sezonu. A dorovnáme to zase až na konci sezony.

Z těch prodejů, Manolas možná půjde za míň. Ale kromě něj Džeko za 13, možná Luca Pellegrini za 20. Už odešel Ponce za 6. Když by se povedlo někam prodat Olsena, Nzonziho, Kolarova a Marcana s Perottim, tak by to mohlo bejt třeba za 50. Plus hráči jako Karsdorp, Frattesi, Defrel, Gerson a Schick se podle mě využijou jako protihodnota. Klidně by k nám z těch peněz mohli přijít Vavro, Andersen, Cragno, Ismaily, Veretout a Cutrone. A to mi přijde jako solidní doplnění k tomu, co máme.

Navíc se mluví o prodeji Florka za 30 do Interu. Já bych do toho šel, kdyby se povedlo koupit Hysaje za 24, co Neapol cbce. Florenzi je lepší Říman a srdcař, ale Hysaj lepší hráč. A Fonseca ho prý hodně chce.

střelit elshu v momentě, kdy snad konečně pochopil sám sebe, by bylo clever :Ok:

Kam šel Ponce? A proč sakra malej Luca? My fakt nemyslíme na budoucnost...

Ponceho koupil Spartak Moskva za 3 mega plus 3 v bonusech. Natrvalo. A kromě něj zřejmě koupí ještě Romagnoliho, brankáře z Primavery. Za mega. *omg* *omg*

Protože Lucu chce dlouhodobě Juventus a teď i Fiorentina nebo Neapol. A nabízí za něj až 20 mega.

Škoda, Ponceho jsem chtěl vidět aspoň v přípravě

Jo, taky jsem doufal, že mu daj šanci. Konečně vypadal výborně.

Dalsi blaznivej rumour. El Shaarawy do Ciny za 18 (!) mega. Takhle malo za nej dostat, to musi bejt for. I kdyz je fakt, ze mu nabizej 16 mega.

Largo napsal:
Dalsi blaznivej rumour. El Shaarawy do Ciny za 18 (!) mega. Takhle malo za nej dostat, to musi bejt for. I kdyz je fakt, ze mu nabizej 16 mega.

Nevěř všemu co se píše :lol:

HugoBoss27 napsal:
Largo napsal:

Nevěř všemu co se píše :lol:

😃😃
Jo, proto pisu, ze je to jen rumour.

Teda, ty částky, o kterejch čtu v souvislosti s našema hráčema, to by mě trefil šlak. Jak banda amatérů. :zed:

Džeko do Interu za 10, El Shaarawy po nejlepší sezoně v životě do Číny za 15 (!), Gersona chcem opět poslat na hostování, Manolase dáme za 30, Zaniolo výměnou za vyčpělýho Higuaína, Bruno Peres za 2 mega do Turecka...

A to Petrachi uměl z lidí tahat prachy. Nebo možná to uměl Cairo a nám takovej prezident zoufale chybí. :zed: