Abaddon napsal:Milán chce prodat Cutroneho...já bych po něm šel...(prej 25mega)
:Ok: :Ok: Určitě, skvělej hráč a bojovník, Ital. Vyměnil bych ho za Schicka.
Abaddon napsal:Milán chce prodat Cutroneho...já bych po něm šel...(prej 25mega)
Francesco Totti AS napsal:Do toho čtu o zájmu Interu o Florenziho
Potrebujem 2-3 nový stopery, to jsem zvědavý, jak to Petrarchi zalepi. Záleží kolik na to dostane peněz
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
HugoBoss27 napsal:Chceme střelit ElShu(Čína nabízí 8M€/rok)
Do nákupu Veretoura chceme zakomponovat Karsdorpa,aby nákup byl levnější
Takže má suma sumarum 36 za Kostu. Za Dzeka dostane v jeho věku kolik? 14-15?Largo napsal:Francesco Totti AS napsal:Do toho čtu o zájmu Interu o Florenziho
Potrebujem 2-3 nový stopery, to jsem zvědavý, jak to Petrarchi zalepi. Záleží kolik na to dostane peněz
Peníze nedostane žádný, Jen ty, co si sám vyrobí. Takže teď prodá Džeka s Manolasem a na posily z toho, co prodá dál. Popřípadě na dluh, aby se to počítalo do další uzávěrky.
Můj sen do obrany je Andersen s Lyancem, Veríssimo nebo Vavro jako třetí a Fazio jako 4.
Francesco Totti AS napsal:Takže má suma sumarum 36 za Kostu. Za Dzeka dostane v jeho věku kolik? 14-15?Largo napsal:Francesco Totti AS napsal:Do toho čtu o zájmu Interu o Florenziho
Peníze nedostane žádný, Jen ty, co si sám vyrobí. Takže teď prodá Džeka s Manolasem a na posily z toho, co prodá dál. Popřípadě na dluh, aby se to počítalo do další uzávěrky.
Můj sen do obrany je Andersen s Lyancem, Veríssimo nebo Vavro jako třetí a Fazio jako 4.
V tom případě se mužem připravit na Miranteho jako jedničku, protože cpát prachy do gólmana když nemáme 2 kvalitní stopery je blbost
Sushi napsal:střelit elshu v momentě, kdy snad konečně pochopil sám sebe, by bylo clever :Ok:
Francesco Totti AS napsal:Kam šel Ponce? A proč sakra malej Luca? My fakt nemyslíme na budoucnost...
Francesco Totti AS napsal:Škoda, Ponceho jsem chtěl vidět aspoň v přípravě
Largo napsal:Dalsi blaznivej rumour. El Shaarawy do Ciny za 18 (!) mega. Takhle malo za nej dostat, to musi bejt for. I kdyz je fakt, ze mu nabizej 16 mega.
HugoBoss27 napsal:Largo napsal:Dalsi blaznivej rumour. El Shaarawy do Ciny za 18 (!) mega. Takhle malo za nej dostat, to musi bejt for. I kdyz je fakt, ze mu nabizej 16 mega.
Nevěř všemu co se píše
Largo napsal:HugoBoss27 napsal:Largo napsal:Dalsi blaznivej rumour. El Shaarawy do Ciny za 18 (!) mega. Takhle malo za nej dostat, to musi bejt for. I kdyz je fakt, ze mu nabizej 16 mega.
Nevěř všemu co se píše
Jo, proto pisu, ze je to jen rumour.