Zatím to vypadá následovně:
píše se o tom, že bychom dokázali dotáhnout Icardiho. Výměnou za peníze, Džeka, Kolarova a El Shaarawyho (! :nenene: :nenene: )
Osobně, chtěl jsem ho do Říma už dávno. A kdybysme hráli LM a on neměl za "agentku" to, co má, tak budu nadšenej. Ale v naší situaci mi to přijde jako bláznovství. Chceme šetřit na platech, Danimu neprodloužíme smlouvu a pak koupíme Icardiho, kterej po Interu požaduje 8 mega ročně???
Doufám, že tohle nevyjde, to si nemůžem dovolit.
Jinak se ale dost často píše o obraně řešené Lyancem nebo Bonifazim. Ideálně bych bral oba, protože je asi většině jasný, že Manolas s tou debilní výkupkou u nás dlouho nevydrží.
Lyanca jsem sledoval v Turíně i v Boloni, kde udělal neskutečnej progres. Toho bych bral určitě, je i hodně důraznej a rychlej. KDyby se povedl i Bonifazi, pak by to byla paráda. K nim bych nechal Marcana s Jesusem.
Prioritou je taky brankář (pořád doufám v Cragna, popřípadě není špatnej Dragowski) a útočník. Tam bych klidně vsadil na Pinamontiho s jedničkou v podobě Muriela. Sevilla ho nechce, Fiorentina taky ne. Cena 10 - 13 mega, Itálie mu sedí a je mu 27 tuším. Přesně ten typ útočníka, kterej má Fonseca rád. Pohyblivej, rychlej, umí dobře kombinovat. Za mě ideál.
Levou obranu bych asi vyřešil Ismailym. Fonseca ho hodně chce, nebude drahej, je to zkušenej hráč, ale pořád mu teď bylo teprv 29.
Hlavně ale vyřešit oficiálně Petrachiho, ať je klid.
Daje!!