Nabídlo se Dzeko+30mega za Icardiho
Za mě dobrý. Icardiho nikdo nechce. Pokud se ho chce Inter zbavit, jakože jo, nebudou si moct vybírat.HugoBoss27 napsal:Nabídlo se Dzeko+30mega za Icardiho
Largo napsal:Na 99% jsme prodali Defrela do Cagliari. Za 15 mega (hostování s trvalým přestupem).
Za mě ideální místo pro něj, výborná částka pro nás.
Abaddon napsal:Largo napsal:Na 99% jsme prodali Defrela do Cagliari. Za 15 mega (hostování s trvalým přestupem).
Jo. Teď se čeká na pohyb v útoku a i na pohyb v obraně. Jsem zvědavej. Do toho snad nějak rozumně střelíme Olsena.
Largo napsal:Abaddon napsal:Largo napsal:Na 99% jsme prodali Defrela do Cagliari. Za 15 mega (hostování s trvalým přestupem).
Jo. Teď se čeká na pohyb v útoku a i na pohyb v obraně. Jsem zvědavej. Do toho snad nějak rozumně střelíme Olsena.
Presne. Plus Nzonziho, Karsdorpa, Dzeka a Schicka.
Koupit stopera (Pezzella, Alderweireld), Hysaje na kraj a dva utocniky (Higuain?) a bude hotovo.
PsYchr napsal:Icardi potažmo Higuain ty vole...
Largo napsal:Na 99% jsme prodali Defrela do Cagliari. Za 15 mega (hostování s trvalým přestupem).
HugoBoss27 napsal:Largo napsal:Na 99% jsme prodali Defrela do Cagliari. Za 15 mega (hostování s trvalým přestupem).
Bohužel
Gregoire Defrel zůstává hráčem AS Řím. O útočníka se zajímalo Cagliari a oba kluby byly prakticky domluveny na hostování s opcí na přestup za šestnáct milionů eur, nakonec se ovšem nepovedlo vyřešit poslední detaily celé transakce. (football-italia.net)
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:PsYchr napsal:Icardi potažmo Higuain ty vole...
Icardi ještě svatej. O té líné obtloustlé argentinské "hvězdě" bez motivace už nechci ani slyšet. Prý za 36 a plat 5 mega za rok. Boha jeho, jen to ne.
HugoBoss27 napsal:Largo napsal:Na 99% jsme prodali Defrela do Cagliari. Za 15 mega (hostování s trvalým přestupem).
Bohužel
Gregoire Defrel zůstává hráčem AS Řím. O útočníka se zajímalo Cagliari a oba kluby byly prakticky domluveny na hostování s opcí na přestup za šestnáct milionů eur, nakonec se ovšem nepovedlo vyřešit poslední detaily celé transakce. (football-italia.net)
Abaddon napsal:HugoBoss27 napsal:Largo napsal:Na 99% jsme prodali Defrela do Cagliari. Za 15 mega (hostování s trvalým přestupem).
Bohužel
Četl jsem to ráno. By mě zajímalo, co se posralo.
chetit napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:PsYchr napsal:Icardi potažmo Higuain ty vole...
Icardi ještě svatej. O té líné obtloustlé argentinské "hvězdě" bez motivace už nechci ani slyšet. Prý za 36 a plat 5 mega za rok. Boha jeho, jen to ne.
36+5 za Icardiho?